- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Aynen onlar kalorili :)))
Bende meyve cok aramiyorum yaa nedense
Kiz sennerelisinnn.gari de gariii
Meselaa yemek yap en az kalorili yemeklerden bi kabak yemegi yada patlican yemegii falan zeytinyagli bisey kahvtidan sonra iki saat arayla yemekten ye yanina da 3 yk kadar yada 4 yogurt durumuna gore.o gun hic ekmek vs tuketme yedigin saat 8e kadar uzayabilir.bu sekilde :)sık sık 1 salatalık atsama azıma sayılır mısanki oyun oynarmıs gibi konustum töbe töbe
Bu Dünün acısı biliyorum toparlicam, ben dün annemdeydim öğle sıraları benim küçük oğlan çok fena tutturuyor morrana kadar ağlıyor başedemiyoruz bi tutturdu eve gidelim metroyla diye oğlum sıcak eşyalar çantalar arabayla gotursun dayin yok kudurdu tepindi çıktık
Sıcak bir yandan yemek yiyemedik bir yandan ben bir fena oldum bizim eve yakın bir pastane vardı kır pidesi varmış ondan aldık gelincede baya bi kendime gelemedim
sebze corbası olurmu yada buhar pişiricisi var bende onda pişireyim vitaminli olur tamamMeselaa yemek yap en az kalorili yemeklerden bi kabak yemegi yada patlican yemegii falan zeytinyagli bisey kahvtidan sonra iki saat arayla yemekten ye yanina da 3 yk kadar yada 4 yogurt durumuna gore.o gun hic ekmek vs tuketme yedigin saat 8e kadar uzayabilir.bu sekilde :)
Kir pidesii hemideeBu Dünün acısı biliyorum toparlicam, ben dün annemdeydim öğle sıraları benim küçük oğlan çok fena tutturuyor morrana kadar ağlıyor başedemiyoruz bi tutturdu eve gidelim metroyla diye oğlum sıcak eşyalar çantalar arabayla gotursun dayin yok kudurdu tepindi çıktık
Sıcak bir yandan yemek yiyemedik bir yandan ben bir fena oldum bizim eve yakın bir pastane vardı kır pidesi varmış ondan aldık gelincede baya bi kendime gelemedim
ısparta dogumluyum ama babamın memleketi konya annem buralı babam tarafından bulgar göcmeniyimonlara çekmişim
Anaa benim babamda Konyalı :)ısparta dogumluyum ama babamın memleketi konya annem buralı babam tarafından bulgar göcmeniyimonlara çekmişim
KIR pidesi mi yedinAnaa benim babamda Konyalı :)
Tebrikk ederimm kuzuuuuu
sebze corbası olurmu yada buhar pişiricisi var bende onda pişireyim vitaminli olur tamam
tebrikler canım maşallah spor sana iyi yarıyor ben de fazla yapmaya çalısıyorum ama çocuk durmadıgında mecbur bırrakıyorum :) hedef kaçtı senin ?
Tebrikk ederimm kuzuuuuu
Aynen.ay iyi aklima.getirdin sebze haslama aparati olayini bende de var bigun bisiler yapayim barii
Anaa benim babamda Konyalı :)
Doğru canım bugün salatayla geçircemKir pidesii hemidee
Bak oyle durumlarda kendini motive et de ki kendine bunu yiceksin bugun 80 isen yarin 82 olcaksin yeme en iyisi eve git mis gibi bir salata yap kendine dee ton.baligi al marketten yada git tavuk gogsu al.haslamasi yarim saat okadar durmussun yine dururum de kendine
Oo gocmenn bende gocmenim ama yunan :)
Şemsin yeri bilinmiyor diye biliyorum ben deAkşehir pazarkaya babamın köy :) 2012 de konyaya geldim mevlana türbesine birde karşıda mezarlık var mevlana torunu mu ne vardı onu ziyaret ettim şems'in mezarı bilinmiyor dimi? ben mi yanlış biliyorum.
bende çekmeyi düşünüyorum hayırlısıyla 72 ye ineyim ideal kiloma baktım 68 cıktıSağolun kızlar hedefim 57 dedim ama 54e çekicem
Benim babam Çumra li,Akşehir pazarkaya babamın köy :) 2012 de konyaya geldim mevlana türbesine birde karşıda mezarlık var mevlana torunu mu ne vardı onu ziyaret ettim şems'in mezarı bilinmiyor dimi? ben mi yanlış biliyorum.
Sems ❤Akşehir pazarkaya babamın köy :) 2012 de konyaya geldim mevlana türbesine birde karşıda mezarlık var mevlana torunu mu ne vardı onu ziyaret ettim şems'in mezarı bilinmiyor dimi? ben mi yanlış biliyorum.
Oyle mii ozaman yanina her daim bi avuc ceviz.badem.biseyler bulundur.kurtaricidir ciddiyim.bakDoğru canım bugün salatayla geçircem
Iki çocukla çıkınca korkuyorum ben bir de bayilirsam diye
Epilepsi geçirdim şükür kalmadı artık eskisi gibi
Nerdenbaktin kiz idealinebende çekmeyi düşünüyorum hayırlısıyla 72 ye ineyim ideal kiloma baktım 68 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?