Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sık sık 1 salatalık atsama azıma sayılır mı sanki oyun oynarmıs gibi konustum töbe töbe
Meselaa yemek yap en az kalorili yemeklerden bi kabak yemegi yada patlican yemegii falan zeytinyagli bisey kahvtidan sonra iki saat arayla yemekten ye yanina da 3 yk kadar yada 4 yogurt durumuna gore.o gun hic ekmek vs tuketme yedigin saat 8e kadar uzayabilir.bu sekilde :)

çokk geçmiş olsun benim kızda huysuzluk yapmayı cok sever dısarda ateş basar bir parkta sesi çıkmıyor birde avmye goturunce

sebze corbası olurmu yada buhar pişiricisi var bende onda pişireyim vitaminli olur tamam

Kir pidesii hemidee
Bak oyle durumlarda kendini motive et de ki kendine bunu yiceksin bugun 80 isen yarin 82 olcaksin yeme en iyisi eve git mis gibi bir salata yap kendine dee ton.baligi al marketten yada git tavuk gogsu al.haslamasi yarim saat okadar durmussun yine dururum de kendine
ısparta dogumluyum ama babamın memleketi konya annem buralı babam tarafından bulgar göcmeniyim onlara çekmişim

Oo gocmenn bende gocmenim ama yunan :)

Doğru canım bugün salatayla geçircem
Iki çocukla çıkınca korkuyorum ben bir de bayilirsam diye
Epilepsi geçirdim şükür kalmadı artık eskisi gibi

Akşehir pazarkaya babamın köy :) 2012 de konyaya geldim mevlana türbesine birde karşıda mezarlık var mevlana torunu mu ne vardı onu ziyaret ettim şems'in mezarı bilinmiyor dimi? ben mi yanlış biliyorum.
Benim babam Çumra li,
Bende çok kucuktum gittiğimde en son
Emin değilim araştıralım :)

Akşehir pazarkaya babamın köy :) 2012 de konyaya geldim mevlana türbesine birde karşıda mezarlık var mevlana torunu mu ne vardı onu ziyaret ettim şems'in mezarı bilinmiyor dimi? ben mi yanlış biliyorum.
Sems ❤
Doğru canım bugün salatayla geçircem
Iki çocukla çıkınca korkuyorum ben bir de bayilirsam diye
Epilepsi geçirdim şükür kalmadı artık eskisi gibi
Oyle mii ozaman yanina her daim bi avuc ceviz.badem.biseyler bulundur.kurtaricidir ciddiyim.bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…