- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Öyle yapiyim canım sagolSems ❤
Oyle mii ozaman yanina her daim bi avuc ceviz.badem.biseyler bulundur.kurtaricidir ciddiyim.bak
60 diyi bana.valla
Hemserim öpüyorum :)
Bana da 60 dedi çek benim 75 geriyeeee60 diyi bana.vallayandik
Şişman (obez) bende deObez dedi bana
niye ki ?İdeal kilonuzun üstündesiniz dedi. 52 olmam gerekiyormuş ama olamam.
afiyet olsun dur bende atayım
Boyun kaç ki ideal in 68 ?bende çekmeyi düşünüyorum hayırlısıyla 72 ye ineyim ideal kiloma baktım 68 cıktı
Ben de çok severim o kitaplarıAşkın gözyaşları , elif şafak aşk , bab-ı esrar , kimya hatun kitaplarını okudum tam mevlana şems hastasıyım .
Afiyet olsun ablacımmm
Tabi ki haklısınız ben de güvenmiyorum o ideal kilonuz şu bu olayına. Kendini 90 kg ile mutlu hissenden de var ama bu da olmaz yağ oranı ne kadar az değil dengeli ise o bence en güzel kilodurMutlu olduğumuz kilo ideal kilomuzdur diye bir söylem var. Bir de şu yağ, kas, su oranlarını ölçen tartılar var diyetisyenlerde, herkes görmüştür. Ordaki yağ yüzdesini aşağı çekmek gerekiyor tabi. İdeal kilo tek bir rakam olamaz.
Boy-Kilo İndeksinde bile (ki artık kullanmı sınırlı), kilom 49-63 arası olursa normalmiş. Geniş bir aralık. Herkesin vücut yapısı farklı.
Yanlış mı düşünüyorum?
Kesinlikle.Tabi ki haklısınız ben de güvenmiyorum o ideal kilonuz şu bu olayına. Kendini 90 kg ile mutlu hissenden de var ama bu da olmaz yağ oranı ne kadar az değil dengeli ise o bence en güzel kilodur
1.65 boyum.insallah veririm canım.kilolar yerlesmeden vermek istiyorum.hala hamilelik öncesi kıyafetlerime sıgamıyorumBoyun kacti tatlim senin ?
Verirsinn ben kilolu hamis kaldim 96 ile dogurdum ama gittimi gidiyor hos ben uzun surede verdim ama artik daha azimliyiiimmm
Afiyet olsun:)Domates salatalık ve beyaz peynir yedim bugun ekmek yemicem
Sinif var mi 1.2. Falan bende obezdim simdi ideal kilonun uzerinde cikiyor cok sukurObez dedi bana
Afiyet olsun bacilar
Gayet mantikli ve dogru.Mutlu olduğumuz kilo ideal kilomuzdur diye bir söylem var. Bir de şu yağ, kas, su oranlarını ölçen tartılar var diyetisyenlerde, herkes görmüştür. Ordaki yağ yüzdesini aşağı çekmek gerekiyor tabi. İdeal kilo tek bir rakam olamaz.
Boy-Kilo İndeksinde bile (ki artık kullanmı sınırlı), kilom 49-63 arası olursa normalmiş. Geniş bir aralık. Herkesin vücut yapısı farklı.
Yanlış mı düşünüyorum?
1.65 boyum.insallah veririm canım.kilolar yerlesmeden vermek istiyorum.hala hamilelik öncesi kıyafetlerime sıgamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?