Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mutlu olduğumuz kilo ideal kilomuzdur diye bir söylem var. Bir de şu yağ, kas, su oranlarını ölçen tartılar var diyetisyenlerde, herkes görmüştür. Ordaki yağ yüzdesini aşağı çekmek gerekiyor tabi. İdeal kilo tek bir rakam olamaz.
Boy-Kilo İndeksinde bile (ki artık kullanmı sınırlı), kilom 49-63 arası olursa normalmiş. Geniş bir aralık. Herkesin vücut yapısı farklı.
Yanlış mı düşünüyorum?

Tabi ki haklısınız ben de güvenmiyorum o ideal kilonuz şu bu olayına. Kendini 90 kg ile mutlu hissenden de var ama bu da olmaz yağ oranı ne kadar az değil dengeli ise o bence en güzel kilodur

Sinif var mi 1.2. Falan bende obezdim simdi ideal kilonun uzerinde cikiyor cok sukur

Afiyet olsun bacilar
Gayet mantikli ve dogru.

1.65 boyum.insallah veririm canım.kilolar yerlesmeden vermek istiyorum.hala hamilelik öncesi kıyafetlerime sıgamıyorum

Sigarsin zamanla bende uzun suredir kullandigim kiyafetlerimden uzaklasiyorum ve elimi.belime koydugumda hicbir zaman kavrayamazken simdi kavrayabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…