Afiyet olsunn:)
Çok güzel görünüyor afiyet olsunnnEki Görüntüle 2043069 Oğlumu yeni uyutabildim ancak simdi kahvaltı yapabiliyorum
afiyet olsunEki Görüntüle 2043069 Oğlumu yeni uyutabildim ancak simdi kahvaltı yapabiliyorum
Beklemiyorum canim en cok da ondan korkuyom zaten dun sabaha kadar sanci cektim benim adetim sancili gecer ilac ictim.sicak torba koydum simdi yine agriyo kahvaltimi yapiim igne vurulmaya gidicemYerlesme kanaması olabilir.bebek bekliyorsanız
Regl donemim canim geliyo kan vok sukur ustune gorme felan degildir insallah boyuna hap kullaniyomYerleşme kanaması diyorlar bazen. Regli dönemi değilse.
Evet evliyim ama cocuk beklemiyoruz test alip yapsam dogru cikarmiki adetkenEğer evliysen hamilelik belirtisi de olabilir ablam da öyle olmuştu
Aaaa hakkında hayırlısı olsun canım bekarım bir bilgim yok ama biraz bekle bakalımEvet evliyim ama cocuk beklemiyoruz test alip yapsam dogru cikarmiki adetken
Amin insallah canim ya ben encok hamile oldugunu bilmeden igne felan vurduruyorum ya ondan endiseleniyorum insallah degilimdirAaaa hakkında hayırlısı olsun canım bekarım bir bilgim yok ama biraz bekle bakalım
Afiyet olsunEki Görüntüle 2043069 Oğlumu yeni uyutabildim ancak simdi kahvaltı yapabiliyorum
Beklemiyorum canim en cok da ondan korkuyom zaten dun sabaha kadar sanci cektim benim adetim sancili gecer ilac ictim.sicak torba koydum simdi yine agriyo kahvaltimi yapiim igne vurulmaya gidicem
Vurdurma canım şüphen varsa ne olur ne olmaz sen bilirsin yine amaAmin insallah canim ya ben encok hamile oldugunu bilmeden igne felan vurduruyorum ya ondan endiseleniyorum insallah degilimdir
Adetten zaten yoktur ki merak etme o zamanEvet evliyim ama cocuk beklemiyoruz test alip yapsam dogru cikarmiki adetken
Gecmiş olsun canım umarım önemli birsey yokturBeklemiyorum canim en cok da ondan korkuyom zaten dun sabaha kadar sanci cektim benim adetim sancili gecer ilac ictim.sicak torba koydum simdi yine agriyo kahvaltimi yapiim igne vurulmaya gidicem
Cok agrili gecer benim vurdururum her ayVurdurma canım şüphen varsa ne olur ne olmaz sen bilirsin yine ama
Cok agrili gecer benim vurdururum her ayVurdurma canım şüphen varsa ne olur ne olmaz sen bilirsin yine ama
Ben simdi daha gordum yazdigini :)
Utu yaptim bende simdi firsattan istifade
Kuzum sucuk var simit var beğenmedim.. menüyü düzeltmen lazum simite ihtiyacımız yok diyet aşamasında. Zaten fazla kilomuz çok bir de gidip simit yemek bizim için büyük zarar.. dün sabah bizimkiler de kızartmalar sucuklu yumurtalar yediler ben domates salatalıkalışıcaz mecbur fazla kilomuz var..
Kız isimsiz moralim bozuk diyince korktum kız derdin bu olsun :) ben dün 1 kg fazla çıkıyordum bugğn toparlamışım senin de öyle olmuştur inşallah
Kendi tartımda 72 yim bu sabah
Merhaba
Hayır bozulmaz ben yaptığımda normal De geceden ıslatırdım o sabaha kadar çekerdi sonra da yerdimCancağızlarim size bir soru,
Biz şimdi hastaneye gidiyoruz oğlanın göz kontrolü var döner istiyorlar sonra donerciye gidicez evde karabuğday haslasam şimdi aksama dönünce hemen karıştırsam domates salatalık marul falan
Bozulur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?