- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Hiçbir şey olmaz afiyet olsun :)Cancağızlarim size bir soru,
Biz şimdi hastaneye gidiyoruz oğlanın göz kontrolü var döner istiyorlar sonra donerciye gidicez evde karabuğday haslasam şimdi aksama dönünce hemen karıştırsam domates salatalık marul falan
Bozulur mu?
Çok geçmiş olsun o zamanCok agrili gecer benim vurdururum her aybugundr gittim vurdurdum malesef cok halsizim yataga duserim hep iki gun ben
Cumaya düzelir merak etme canım böyle stres yaparsan düzelmez amaiyi kolay gelsin :) çocuklarla her zaman fırsat olmuyor
ya canım geçmedi benim hatta bugün +1 kg olmuş çok moralim bozuk sürekli yeşil cay içiyorum ama düzelme Yok off off
Çok kilon yokmuş canım ya cabuk verirsin insAllah
Hiçbir şey olmaz afiyet olsun :)
Çok geçmiş olsun o zaman
Cumaya düzelir merak etme canım böyle stres yaparsan düzelmez ama
Cumaya kadar eksi olursun eminiminsAllah canım leke geldi hastalanacagim inşAllah o zaman iner siskinligim
Şimdilik az koydum canım ilk hedef olsun veriyimde bir inşallah bu kiloyla herkes gider benim gene verilecek kilom kalırHoşgeldin canım neden hedefin az öyle ? Çok kalmayı planlamıyor musun
Çok geçmiş olsun canım kilo bildirimi de yaparsan güzel olur
Afiyet olsun kuzum çok güzel görünüyor
Harikasın valla tebrik ederim 3 günde 1.6 kg daha ne olsun devamını diliyorum
Kuzum şundan dedim hedef kg görünüypr her cuma isminin yanında ondan dedimdi :) sen bilirsin o kiloya gelince güncellersin ama gitme ha sakın :)Şimdilik az koydum canım ilk hedef olsun veriyimde bir inşallah bu kiloyla herkes gider benim gene verilecek kilom kalır
insAllah canım leke geldi hastalanacagim inşAllah o zaman iner siskinligim
Kızlar bugün dayanamadım kan testi verdim 19.56 çoook yeni bi hamileyim dualarınız tuttu devamını bekliyorum inşallah. Bundan gayrı kilo verme sevdam bitmiştir 58 oldum bu da yeter bana. Sizi seviyorum arada gelip selam veririm. ****
Gelirim gelirim 2 hafta takılabildim buraya ama kanım kaynadi sizlere.Ayy hayirli olsunn canimm :) gene gel arada
Kuzum tebrik ederim darısı bana ve isteyenlere inşallah dikkat et kendineKızlar bugün dayanamadım kan testi verdim 19.56 çoook yeni bi hamileyim dualarınız tuttu devamını bekliyorum inşallah. Bundan gayrı kilo verme sevdam bitmiştir 58 oldum bu da yeter bana. Sizi seviyorum arada gelip selam veririm. ****
Aminnn allah kimseyi aratmasın inşallah bu kez tamamına ulaşır. Öpüyorum çokKuzum tebrik ederim darısı bana ve isteyenlere inşallah dikkat et kendine
Kızlar bugün dayanamadım kan testi verdim 19.56 çoook yeni bi hamileyim dualarınız tuttu devamını bekliyorum inşallah. Bundan gayrı kilo verme sevdam bitmiştir 58 oldum bu da yeter bana. Sizi seviyorum arada gelip selam veririm. ****
Barbunya mı oooooo offffff canım çekti beeee
Sagol canimm.bzimde sana kaynadkk :))Gelirim gelirim 2 hafta takılabildim buraya ama kanım kaynadi sizlere.
Duvarlardan ?Kızlar bu grup gerçekten uğurlu geliyor hamilelik olarak yakında ben de hamileyim dersem şaşmayın
Yap yee protein bu da aaaaBarbunya mı oooooo offffff canım çekti beeee
Aynen demiyim dddim ama swn yerime dedinSagol canimm.bzimde sana kaynadkk :))
Duvarlardan ?
Kız erkencisinnnMenummm
Kahvalti
1dilim ekmek
1haslanmis yumurta
Kk peynir
1domates
2fincan yesil cay
Ara
Sekersiz cay
9gr bitter
Ogle
1sb sut
10badem
Ara
2 yas hurma
Aksam
5yk barbunya
5yk taze borulce salatasi
4yk yogurt
Su
1.5lt
Spor henuz yok
Alinan kalori ~1000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?