- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Öğlen niye öyle oldu bacım bence onları ara öğün yapsaydın bak benim diyetisyen ara yap diyor onlarıMenummm
Kahvalti
1dilim ekmek
1haslanmis yumurta
Kk peynir
1domates
2fincan yesil cay
Ara
Sekersiz cay
9gr bitter
Ogle
1sb sut
10badem
Ara
2 yas hurma
Aksam
5yk barbunya
5yk taze borulce salatasi
4yk yogurt
Su
1.5lt
Spor henuz yok
Alinan kalori ~1000
Aciktim kuzu ondanKız erkencisinnn
Hep oyle yapiyorum ya kizÖğlen niye öyle oldu bacım bence onları ara öğün yapsaydın bak benim diyetisyen ara yap diyor onları
çok dikkatsizim o zaman :)Aciktim kuzu ondan
Hep oyle yapiyorum ya kiz
Okumuyosun netçok dikkatsizim o zaman :)
Canımm gözün aydın hayırlı olsun bebik.masallah.gercekten cok yenisin beta hg yi ögrendiğimde ben 700 lerdeydi.cok hızlı artıyo.hamile topiklerine bir göz at istersen .benimde ilk gebeliğimdi.cogu seyi ordan ögrendim.hala arada bakıyorum.ilk3ay cok önemli.güzel güzel dinlen bol uykuKızlar bugün dayanamadım kan testi verdim 19.56 çoook yeni bi hamileyim dualarınız tuttu devamını bekliyorum inşallah. Bundan gayrı kilo verme sevdam bitmiştir 58 oldum bu da yeter bana. Sizi seviyorum arada gelip selam veririm. ****
Hahaha , hadi inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin içinKızlar bu grup gerçekten uğurlu geliyor hamilelik olarak yakında ben de hamileyim dersem şaşmayın
Bu kez 3 ayı doldurana kadar topik mopik yok moral bozuyor bazı talihsiz olaylar.Canımm gözün aydın hayırlı olsun bebik.masallah.gercekten cok yenisin beta hg yi ögrendiğimde ben 700 lerdeydi.cok hızlı artıyo.hamile topiklerine bir göz at istersen .benimde ilk gebeliğimdi.cogu seyi ordan ögrendim.hala arada bakıyorum.ilk3ay cok önemli.güzel güzel dinlen bol uyku
Afiyet olsun canım.menün yine süper.dün sende gördüm bugün taze fasülye yaptım bende.pişince atarım:)
Nasıl istersen canım cok önemli üç ay .saglıkla güzelce büyüsün bebiş rabbim tüm isteyenlere nasip etsin cok güzel bir duyguBu kez 3 ayı doldurana kadar topik mopik yok moral bozuyor bazı talihsiz olaylar.
Amin canım inşallah. Hayırlısıyla bi kucağıma alayım.Nasıl istersen canım cok önemli üç ay .saglıkla güzelce büyüsün bebiş rabbim tüm isteyenlere nasip etsin cok güzel bir duygu
Bırakamazsın lan bizi zatennnyeni takım arkadaşları bulmamız lazım gelen hamile kalıyo gidiyor :) korkmayın ben bırakmıcam hamile kalsam da rejime diyete devaaam
lanlı lunlu konuşma gızzzz yerum seni bakBırakamazsın lan bizi zatennn
Cumaya kadar eksi olursun eminim
Kızlar bugün dayanamadım kan testi verdim 19.56 çoook yeni bi hamileyim dualarınız tuttu devamını bekliyorum inşallah. Bundan gayrı kilo verme sevdam bitmiştir 58 oldum bu da yeter bana. Sizi seviyorum arada gelip selam veririm. ****
Ellerine saglik gordum fasulyeyiii afiyette olsunn :)Afiyet olsun canım.menün yine süper.dün sende gördüm bugün taze fasülye yaptım bende.pişince atarım:)
Kuzum şundan dedim hedef kg görünüypr her cuma isminin yanında ondan dedimdi :) sen bilirsin o kiloya gelince güncellersin ama gitme ha sakın :)
Gozun aydın canım hayırlı olsunKızlar bugün dayanamadım kan testi verdim 19.56 çoook yeni bi hamileyim dualarınız tuttu devamını bekliyorum inşallah. Bundan gayrı kilo verme sevdam bitmiştir 58 oldum bu da yeter bana. Sizi seviyorum arada gelip selam veririm. ****
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?