tatlım esin varken diyeti bozmıcaksın dimi
yok bozmam canım tam vermişken geri alamam
günaydın kızlar
dün akşam geldim ama site bozuktu yazamadım..dizim de deformasyon olmus su toplamış..20 gün ilaç kullanacakmısım geçmezse fizik tedavi..sevindimmenüsküs yıltılma tıkanma bişi olmadıgı için şükrettim..
ve malesef ki 600 gr gitmiş..daha regl olamadım ona baglıyorum değilse çok dikkat ettim..haftaya daha güzel olur inşallah
16,12,2010 yediklerim
sabah aç karna büyük bardak yeşil çay sonra 1 kase k flakes
ara 1 tane gevrek
öğlen yogurt çorbası,sebzeli tavuk yemeği(ekmek yemedim)
ara 1 tane elma
akşam az kıymalı patates yemeği yogurt
ara yok
Güüüüüüüüünnnnnnnnnnaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddddıııııııınnnnnnnn
67,4
4. TAKIM 185. Etap
meyvenull ( 61.7 /60.9/0.8/1.30 )
gizemcim bravo 700 gr vermişsin
senin bu diyet oldukca etkili oldu..
kızlar hepinize bravo bi tek ben verememişim çok üzüldüm olsun yarın eşim geliyor çok mutluyum başlayalı 4 kilo verdim beni zayıflamış görecekmi bakalım
Kızlar haftaya dileğim 66 görebilmek. İnanın çok mutlu olacağım o zaman.
Zevcan olacak cnm. İkimizinde hedefi bu olsun. Sen 5 li rakamları ben 66 görmeyi hedefleyelim.
Ve başaramayana ceza olsun.
kızlar bi bakayım dedim süpersiniz yaa maşallahvalla ben bile okurken azimlendim acayip gaza geldim bende haftaya 67 olsam ne güzel olur yaa
biraz önce başarı öykülerini okudum bende kendime en az 6-7 qay veriyorum haziranda hedefime ulaşırım inşallah yavaş gitsin bi daha gelmesin
kızlar ben de gaza geldim şimdi. yeni yıla ben de 57 olabilir miyim ki acaba
yeni yıla daha 2 hafta var 800 gr mı hedefliyorsun..ben yeni yıla 58 lerde girmeyi hedefliyorum 2 kilo ..
arttır hedefi arttır
umarım hedeflerinize ulaşırsınızben kendime hedef koyamıyorum gittin mi gıdım gıdım gidiyor ne kadar zamanda ne veririm bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?