Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyve sorma tatlım ya bizimkiler takıma bile uğramıyorlarki sen olunca sohbet uzuyor yine ondan hoşuma gidiyor gel yine sevinirim bide bir sorunumuz var napcaz bilmiyorum bir takıma uğrayıp akıl verebilirmisiniz sen özge

canım daha ne olsun, gayet güzel 600 gr gitmiş işte

Güüüüüüüüünnnnnnnnnnaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddddıııııııınnnnnnnn

67,4

ayy ne güzel her hafta böle böle eriyip gitceksin özgecim

4. TAKIM 185. Etap

meyvenull ( 61.7 /60.9/0.8/1.30 )

zeycancım detoks işe yaramış sende çok sevindiiimm hadi bakalım yeni yıla 5lilerle giriyoruz inşallah

gizemcim bravo 700 gr vermişsin

senin bu diyet oldukca etkili oldu..

çok sağol canım, evet gayet iyi gidiyo. bu sefer ben de pek azimliyim ama sporun yararını inan çok görüyorum. ne kadar yorgun olursam olayım aksatmamaya çalışıyorum

kızlar hepinize bravo bi tek ben verememişim çok üzüldüm olsun yarın eşim geliyor çok mutluyum başlayalı 4 kilo verdim beni zayıflamış görecekmi bakalım

olsun canım en azından almamışsın, hem de toplamda 4 kilo da az diil. eminim eşin farkedicek ve seni çok beğenicek. ama lütfen dikkat et, ben genelde övgü alınca hemen bi diyeti bozma eğilimine girerim. sen sakın öyle yapma daha çok motive ol

Zevcan olacak cnm. İkimizinde hedefi bu olsun. Sen 5 li rakamları ben 66 görmeyi hedefleyelim.
Ve başaramayana ceza olsun.

kızlar bi bakayım dedim süpersiniz yaa maşallah valla ben bile okurken azimlendim acayip gaza geldim bende haftaya 67 olsam ne güzel olur yaa

ayyyyyyyyyyyyyyy ben cok heycanlandımmm yerimde duramıcak gibiyim 5 li bi rakam düşünce bile carpıntı oluyor zayıfladığımda nolur acaba

biraz önce başarı öykülerini okudum bende kendime en az 6-7 qay veriyorum haziranda hedefime ulaşırım inşallah yavaş gitsin bi daha gelmesin

umarım hedeflerinize ulaşırsınız ben kendime hedef koyamıyorum gittin mi gıdım gıdım gidiyor ne kadar zamanda ne veririm bilemiyorum

yeni yıla daha 2 hafta var 800 gr mı hedefliyorsun..ben yeni yıla 58 lerde girmeyi hedefliyorum 2 kilo ..
arttır hedefi arttır

800 gr diil ki zevcanım 1.2 hedefim 58,2 yim şuan. bide 58i en son 2004-2005 te falan görmüştüm heralde. o yüzden inanmakta güçlük çekiyorum galiba biraz

umarım hedeflerinize ulaşırsınız ben kendime hedef koyamıyorum gittin mi gıdım gıdım gidiyor ne kadar zamanda ne veririm bilemiyorum

olsun canım sen koy hedefini, ulaşmak için elinden geleni yaparsın. olmazsa da canın saolsun nolcak. ama en azından daha çok motive olursun böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…