sen bilirsin canımm ..umarım hedeflerinize ulaşırsınızben kendime hedef koyamıyorum gittin mi gıdım gıdım gidiyor ne kadar zamanda ne veririm bilemiyorum
800 gr diil ki zevcanım 1.2 hedefim 58,2 yim şuan. bide 58i en son 2004-2005 te falan görmüştüm heralde. o yüzden inanmakta güçlük çekiyorum galiba biraz
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
İki saat bekliyorum msj yazabilmek için.
tamam canım hesaplamanı ben yaptım..
malesef bende mesaj yazmakda cok zorlanıyorum bi türlü gönderemiyorum..
Teşekkür ederim canım
Kilo veremedim diyodun haftanın başında galiba ama iyi vermişin maşallah
tamam talım basaraman cezasını ceksin
kızlar bi bakayım dedim süpersiniz yaa maşallahvalla ben bile okurken azimlendim acayip gaza geldim bende haftaya 67 olsam ne güzel olur yaa
ayyyyyyyyyyyyyyy ben cok heycanlandımmm yerimde duramıcak gibiyim5 li bi rakam düşünce bile carpıntı oluyor zayıfladığımda nolur acaba
biraz önce başarı öykülerini okudum bende kendime en az 6-7 qay veriyorum haziranda hedefime ulaşırım inşallah yavaş gitsin bi daha gelmesin
kızlar ben de gaza geldim şimdi. yeni yıla ben de 57 olabilir miyim ki acaba
umarım hedeflerinize ulaşırsınızben kendime hedef koyamıyorum gittin mi gıdım gıdım gidiyor ne kadar zamanda ne veririm bilemiyorum
800 gr diil ki zevcanım 1.2 hedefim 58,2 yim şuan. bide 58i en son 2004-2005 te falan görmüştüm heralde. o yüzden inanmakta güçlük çekiyorum galiba biraz
olsun canım sen koy hedefini, ulaşmak için elinden geleni yaparsın. olmazsa da canın saolsun nolcak. ama en azından daha çok motive olursun böyle
Sen yine de hedef koy canım. Ona ulaşmak için uğraşacaksın.
o zaman 2 haftaya 76 diyeyim..inşallahhh olurum
zevcan senin şu detoksu sen yapınca benimde yapasım geldi ama daha önceki denmeler beni hep gerilere attığı için korkuyorum yine öle olacak diye
uzak die istemiyorlar tatlım .annemler izmite geri dönemi istiyorlar.
zaten 2 saat önce yine kavga ettik bana senle ne evlilik olur ne yuva kuruluk olsa bile 3 gün sonra bonalılır dedi ayrıldık aradı az önce ama acmadım..
siz neden ayrıldınız güzel gidiyordunuz canım yaa üzüldüm bu kadar yol aldıktan sonra cor olmustur..
kızlar ben bugünkü menümü de yazıp yavaş yavaş çıkayım
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: Büyük bir kase yoğurt, 2 tane salatalık, 1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam: 1 tabak taze fasülye
aralarda da yeşil çay ve elma çayı içtimdün akşam çok ağrım vardı spor yapamadım o yüzden bugüne kaldı benim yürüyüş. bu akşam 1 saat yürüyüş, üstüne de yeşil çayımı içer bugünü kapatırım artık :111:
89 um:):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
canım korkma bu normal beslenme seklin gibi ek bi uygulama değil yani..
sabah kahvaltını yapıyorsun sonra gece yatana kadar ayran corbası içiyorsun içinde bulgur nohut yeşil mercimek ve salatalık var ayrıca istediğin türde baharat tuz hariç.. sendede etkilir olur die düşünüyorum ..
iki sitede de yorumları okudum mesela 100 yorumdan sadece 2 tanesi verememiş cok düşük bi oran yani..
bence hafta sonu denemelisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?