günaydın hepinize tartıldım kızlar ama aynı 74,5 neyse en azından almamışım öyle teselli ediyorum kendimi
Prensesim maalesef mi delirdin herhalde. bir haftada 600 gr gayet iyi.
günaydın kızlar
dün akşam geldim ama site bozuktu yazamadım..dizim de deformasyon olmus su toplamış..20 gün ilaç kullanacakmısım geçmezse fizik tedavi..sevindimmenüsküs yıltılma tıkanma bişi olmadıgı için şükrettim..
ve malesef ki 600 gr gitmiş..daha regl olamadım ona baglıyorum değilse çok dikkat ettim..haftaya daha güzel olur inşallah
16,12,2010 yediklerim
sabah aç karna büyük bardak yeşil çay sonra 1 kase k flakes
ara 1 tane gevrek
öğlen yogurt çorbası,sebzeli tavuk yemeği(ekmek yemedim)
ara 1 tane elma
akşam az kıymalı patates yemeği yogurt
ara yok
Tamam canım benim. Gelsin de söyler geçen hafta ki kilosunu o zaman ekleriz.
Bu arada bak dün o kdr üzüldüğüne deymedi. 800 gr gitmiş.
canım ilk haftam ya suydu şuydu buydu 1 kg üzerinde bekliyordum
anaaaa zevcan görmemişim seni ben 800 gr mı sende süpersindetoks işe yaramışş yaşasınnnn
canım pek vaktim olmuyor su günlerde takıma girebiliyorum ancak sizinkilere gelin demiştim bizim takıma bi kaynasma olsun diğer arkadaslarlada muhabbet etsinler die onlarda gelmedi..günaydııııııııııııın
zevcan bi sen geliyordun sende uğramaz oldun artık aşkolsun
Günaydın kızlaaarr, kilo veren herkese kocamanbide Ben de 700 gr vermişim regl olmama rağmen, uçtum tabi mutluluktan sabah. Çok işlerim var halledip gelicem şekerler
pamukcuk aklım sende kaldı dün..funda suyu seni de rahatsız ettimi :44:
herkes kendi kilosunu kendi mi ekliyor :44: benim pc de excel dosyasını saklamam zor oldugu için indirmemiştim..zevcan teşekkürler eklemişsin
kuyabiye 700 çok güzel tebrikler
kızlar hepinize bravo bi tek ben verememişim çok üzüldüm olsun yarın eşim geliyor çok mutluyum başlayalı 4 kilo verdim beni zayıflamış görecekmi bakalım
etmedi canım bugün içmeyi unuttum günde kaç defa içiliyor sabah akşam yemekten sonra içiyorum
yok canım öyle bi zorunluluk bizde ekleriz sizde ekliye bilirsiniz....
kızlar hepinize bravo bi tek ben verememişim çok üzüldüm olsun yarın eşim geliyor çok mutluyum başlayalı 4 kilo verdim beni zayıflamış görecekmi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?