aa nasıl yani zevcan ya
zaman oalrak mı kabul etmiyolar daha erken diye yoksa kişi olarak mı kabul etmiyolar
üzüldüm ya hayırlısı olsun
ama ailenin öne sürdüğü bahaneleri göz ardı etme canım
bende nişanlımdan ayrıldım birazcık zor geçiyo ama
uzak die istemiyorlar tatlım .annemler izmite geri dönemi istiyorlar.
zaten 2 saat önce yine kavga ettik bana senle ne evlilik olur ne yuva kuruluk olsa bile 3 gün sonra bonalılır dedi ayrıldık aradı az önce ama acmadım..
siz neden ayrıldınız güzel gidiyordunuz canım yaa üzüldüm bu kadar yol aldıktan sonra cor olmustur..
Amanın çook heyecanlandırdın şimdi beni
anaammm korktum şimdi. ama ama benim tam regl dönemime geldi bu sefeerrrşaka bi yana ben de çok korkuyorum + çıkarsam diye çünkü normalde ben bu dönemde hiç tartılmam motivasyonum bozulmasın diye
o ödülün benim olmicağı kesin
canım bende hiç farkyok 2 gün iisek 3 gün kötüyüz söz möz de yok annemler kabul etmiyorlar..sen nasılsın nasıl gidiyor
uzak die istemiyorlar tatlım .annemler izmite geri dönemi istiyorlar.
zaten 2 saat önce yine kavga ettik bana senle ne evlilik olur ne yuva kuruluk olsa bile 3 gün sonra bonalılır dedi ayrıldık aradı az önce ama acmadım..
siz neden ayrıldınız güzel gidiyordunuz canım yaa üzüldüm bu kadar yol aldıktan sonra cor olmustur..
zor oldu tabii ki ama atlatmak üzereyim daha çok yeni
ama sorunlar vardı evlenip ayrılmaktansa bu daha iyi olcak umarım ikimiz içinde
anladım canım ya zor valla işin
iki arada bir derede kalmak ne zordur bilirim
bence kalbinin sesini dinle
yoksa çok üzülürsün
sonuçta ailende bugün var yarın yok
onlar için evlenmezsin sonrasın allah gecinden versin ama onlara bişey olduğu zaman sen tek başına kalırsın
Zevcan sen bu çocuğu hayatından çıkar bence kuşum ya. Evlenmeden boşanmadan bahsediyor adam baksana.
Kızlar bakın aklıma ne geldi...
benim erkek kardesımın sevgılı Polanyalı.Bize ziyarete geldiğinde bileğinde kırmızı bi ip vardı.benimde dikkatimi cektı sordum
bizim bu gelin şuan ebru şallı gıbı görünüyor eskiden aynı benım gıbıymış :)yani tombik.artık kıloları canına tak etmiş gitmiş bir spor salonuna yazılmış ordakı hocası kırmızı bi ipi bileğine cok sıkmadan bağlamasını istemiş.Kırmızı insandas uyarıcı bir etki yarattığı ıcın ne zaman canın bıseyler yemek ısterse kendıne hakım olamazsan yada diyetını bozmaya calışırsan bu ipe bak ve gelecekte cok zayıf ve güzel olduğunu düşün demiş.
bizim gelin aynen yapmış bunu1 sene içinde 25-30 kılo vermiş ama hergün spor yapmış yedıklerıne cok dıkkat etmiş şimdi incecik ve sımsıkı eti .hayatta inanmazsınız onun eskıden şişman olduğuna.
ve bileğindeki ip cok bol duruyordu cunku zayıflayınca bileğide zayıflamış ip bol gelmeye baslamış.Sende dene cok faydası oluyor dedı.iştahın acıldığı an bileğindeki ipe bak dedı.
kızlar o zamn denemedim ama şimdi denemeye karar verdim.şu 2 ıkı gündür iştahım cok açıldı cunku .hemen şimdi kırmızı bi ip bağlıyorum hatta bijuterilerde kırmızı şans bileklikleri var şöyle süslü püslü gidip ondan alıp takaıyım ve ne zaman işhatım açılırsa bakayım :)) zayıflama bilekliğim olsun
kızlar bence sizde bi deneyin belkı sizdede olumlu bir etkı yaratır.Minnoşumunda dediği gibi gitsin şu kara yağlar yahuuuuu
slm kızlarr..
bu kırmızı ip olayı nedir merak ettim :44:
89 um:):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
afiyet olsun tatlım merakla sonucunu bekliyorumkızlar ben bugünkü menümü de yazıp yavaş yavaş çıkayım
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: Büyük bir kase yoğurt, 2 tane salatalık, 1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam: 1 tabak taze fasülye
aralarda da yeşil çay ve elma çayı içtimdün akşam çok ağrım vardı spor yapamadım o yüzden bugüne kaldı benim yürüyüş. bu akşam 1 saat yürüyüş, üstüne de yeşil çayımı içer bugünü kapatırım artık :111:
işte budur olayyy89 um:):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
selamm kızlar meyveme bır not bırakıp gıdıyorum hemencecık bende hergun gelıpp gızlı gızlı hırsız gıbı kucuk notlar bırakıp gıdıyorum hee
meyvemm ıste sana kırmızı ıpın sırrı meyvenulumm merakla yarını beklıyorum bugun ne yaptınn ne ettın detoks nasıl gectı ınsallah kılo vermıssındır canım benımm
özgem sorun bendeymiş millet öyle söylüyor..
baskasının karısını o kadra cok koruyup kolluyormus ki millet sen onu neden bu kadar kolluyorsun destekleyip arka cıkıyorsun diyo bunu diyende yine bi kadın aynı kadın devam ediyor konusmasına bende bana böyle davranırsın sanıyordum beni sattın falan diyo bu tarz bişiler..
tabi ben bu olayın üstüne sinirleniyorm.. falan filan ..
ne olursa olsun bu sözleri demesi gerekmiyordu..
insanın fikri neyse zikride odur derler yaa aynı öyle bundakide..
kızlar ben bugünkü menümü de yazıp yavaş yavaş çıkayım
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: Büyük bir kase yoğurt, 2 tane salatalık, 1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam: 1 tabak taze fasülye
aralarda da yeşil çay ve elma çayı içtimdün akşam çok ağrım vardı spor yapamadım o yüzden bugüne kaldı benim yürüyüş. bu akşam 1 saat yürüyüş, üstüne de yeşil çayımı içer bugünü kapatırım artık :111:
89 um:):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?