günaydın kızlar
dün akşam geldim ama site bozuktu yazamadım..dizim de deformasyon olmus su toplamış..20 gün ilaç kullanacakmısım geçmezse fizik tedavi..sevindimmenüsküs yıltılma tıkanma bişi olmadıgı için şükrettim..
ve malesef ki 600 gr gitmiş..daha regl olamadım ona baglıyorum değilse çok dikkat ettim..haftaya daha güzel olur inşallah
16,12,2010 yediklerim
sabah aç karna büyük bardak yeşil çay sonra 1 kase k flakes
ara 1 tane gevrek
öğlen yogurt çorbası,sebzeli tavuk yemeği(ekmek yemedim)
ara 1 tane elma
akşam az kıymalı patates yemeği yogurt
ara yok
evet kusum detoks işe yaradı inş haftaya cuma 5 li bi rakamla karsınızda olucam
Günaydın kızlaaarr, kilo veren herkese kocamanbide Ben de 700 gr vermişim regl olmama rağmen, uçtum tabi mutluluktan sabah. Çok işlerim var halledip gelicem şekerler
amin canım saolHakkınızda hayırlısı olsun Zevcan' cığım..
reyhan yaa nerde kötü bişey var sen görüyorsungoogle dan ayran detoksu diye aradım kk da bir yer çıktı..ayran detoksu yapan hatunun biri hastanelik olmus :53:
Kilo vermene çok sevindim inan. İnşaAllah dediğin gibi haftaya 5' li rakamlardasın
canım korkma bu normal beslenme seklin gibi ek bi uygulama değil yani..
sabah kahvaltını yapıyorsun sonra gece yatana kadar ayran corbası içiyorsun içinde bulgur nohut yeşil mercimek ve salatalık var ayrıca istediğin türde baharat tuz hariç.. sendede etkilir olur die düşünüyorum ..
iki sitede de yorumları okudum mesela 100 yorumdan sadece 2 tanesi verememiş cok düşük bi oran yani..
bence hafta sonu denemelisin..
amin canım saol
reyhan yaa nerde kötü bişey var sen görüyorsunben dün o kadar aradım taradım formları hiç öyle bişi rastlamadı gözüme..
tatlım karar değiştirdim sen yapma bunları.. olmucak olsa bile sen etkilendin artık kesin bişi olur allah korusun..
inş canım inş
ceydacım bende seni cok tebrik ediyorum tatlım süper vermişsin
Güzelim bu ayran detoksunun başlığının linkini verebilir misin acaba?
Ay evet canım sağolasın nasıl mutluyum anlatamam. Bugün herkes çok neşeli.. İNşaAllah hep böyle devam eder.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iyeti-deneyimlerimizzzz-111.html#post16625741
bu kk dakinin link i canım ben baska bi siteden daha takip ediyorum..
Ben de bu ayran detoksunu 1 gün de olsa yapmak istiyorum açıkçası ama emin değilim.. :26:
Bence 600 gr. çok çok iyi güzelim. Maalesef dedirtecek bir durum yok ortadaMenü de oldukça iyi. Bu arada ben ne zamandır patatesli birşey yemiyorum. Benim listemde patates ekmek değişimi olarak yer alıyor. Yani 1 dilim ekmek yerine 1 orta boy patates yiyebiliyorum.
yapıcaksan tek gün yap canım 15 gün sonra bir daha yaparsın 2. gün beni zorlamaya basladı..
teşekkürler canım benimbende patatesi çok tüketmiyorum ama dün yapacak yemek bulamadım birde bir topic var akşama yemekte ne var diye orda okudum bayadır da yapmıyordum yapayım dedim
Neymiş bu ayran detoksu merak ettim. Bi inceleyeyim. Zevcan paylaşıma koydun mu cnm listeyi sen.
Ben de geçen gün kapuska yemeği yapmıştım biraz fazla kaçmış galiba bitmek bilmedi kaç gündür. Neyse bugün sonuncu porsiyonu öğle yemeğinde yedim de bitii çok şükür
öyle oldun mu hiçç üzmüyorum kendimi direkt dondururucuya atıyorum sonra çıkart ohh aynı mis gibi yeazıcık azıcık kalanlarıda öle yapıyorum yemeksiz kaldıgımda 2-3 azıcık bir akşam yemeği oluyor çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?