Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence 600 gr. çok çok iyi güzelim. Maalesef dedirtecek bir durum yok ortada Menü de oldukça iyi. Bu arada ben ne zamandır patatesli birşey yemiyorum. Benim listemde patates ekmek değişimi olarak yer alıyor. Yani 1 dilim ekmek yerine 1 orta boy patates yiyebiliyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun Zevcan' cığım..
amin canım saol

google dan ayran detoksu diye aradım kk da bir yer çıktı..ayran detoksu yapan hatunun biri hastanelik olmus :53:
reyhan yaa nerde kötü bişey var sen görüyorsun ben dün o kadar aradım taradım formları hiç öyle bişi rastlamadı gözüme..
tatlım karar değiştirdim sen yapma bunları.. olmucak olsa bile sen etkilendin artık kesin bişi olur allah korusun..
Kilo vermene çok sevindim inan. İnşaAllah dediğin gibi haftaya 5' li rakamlardasın

inş canım inş

ceydacım bende seni cok tebrik ediyorum tatlım süper vermişsin

Güzelim bu ayran detoksunun başlığının linkini verebilir misin acaba?

Ay evet canım sağolasın nasıl mutluyum anlatamam. Bugün herkes çok neşeli.. İNşaAllah hep böyle devam eder.

Ben de bu ayran detoksunu 1 gün de olsa yapmak istiyorum açıkçası ama emin değilim.. :26:

teşekkürler canım benim bende patatesi çok tüketmiyorum ama dün yapacak yemek bulamadım birde bir topic var akşama yemekte ne var diye orda okudum bayadır da yapmıyordum yapayım dedim

teşekkürler canım benim bende patatesi çok tüketmiyorum ama dün yapacak yemek bulamadım birde bir topic var akşama yemekte ne var diye orda okudum bayadır da yapmıyordum yapayım dedim

Ben de geçen gün kapuska yemeği yapmıştım biraz fazla kaçmış galiba bitmek bilmedi kaç gündür. Neyse bugün sonuncu porsiyonu öğle yemeğinde yedim de bitii çok şükür

Ben de geçen gün kapuska yemeği yapmıştım biraz fazla kaçmış galiba bitmek bilmedi kaç gündür. Neyse bugün sonuncu porsiyonu öğle yemeğinde yedim de bitii çok şükür

öyle oldun mu hiçç üzmüyorum kendimi direkt dondururucuya atıyorum sonra çıkart ohh aynı mis gibi ye azıcık azıcık kalanlarıda öle yapıyorum yemeksiz kaldıgımda 2-3 azıcık bir akşam yemeği oluyor çıkıyor

Evet bazen ben de atıyorum öyle. Genelde ıspanak yemeği yapacağım zaman ıspanağı fazla kavurup, o fazla kısmını da dondurucuya atıyorum ıspanaklı börek yapmak için. Kuru fasulye, nohut vs de fazladan haşlarım genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…