Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkes aynı şeyi söylüyor bu beşi bir yerde çayı içi( yeşilçayı getireyim o halde işyerine, burda düzenli içebiliyorum.

kendime bakabildiğim gümbürtüye gitmediğim tek yer iş yerim. evde diyetlet bozuluyo su içmeye bile fırsatım olmuyo.

aynen canım ya iş yerinde kendimi iyi frenliyorum ama evde onada sakızla çözüm buldum evde tek düzenli yaptığım spor heralde

Canım benim moralini bozma güzelim.. eminim bu hırsınla atacaksın kilocukları.. hadi bakalım bir -iki hop hop

Günaydın canım benim, valla bi macera geçirmişsiniz resmen

Birtanem menünde yoğurdun ve salatan yok kuzumm

Ben bugün ayran detoksu yapacaktım sözde ama unuttum. Kahvaltımı normal yaptım acaba şimdi başlasam yine faydası olur mu ki :26:

Merhaba zevcancığım, hoşgeldin canım. Sen bu kısçelere bakma bomba gibi hepsi maaşallahh

Akşam yemeği mecburi de olsa ağır olmuş canım.. Afiyet olsun

Valla güzelim ben şu bitki çaylarını içemiyorum bir türlü ya.. hele yeşil çay içmek için neler vermezdim ama içemiyorum yaa.. :84: şu bergamot aromalı yeşil çay varmış demleme olanından en son çare onu deneyeceğim artık.. :97:

Kızlar ben bugünkü menümü de hemencik paylaşayım;

23.12.2010 - PERŞEMBE

SABAH (10.00)

2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
1 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA
3 ADET ZEYTİN
1 ADET DOMATES
1 ADET SALATALIK

ARA ÖĞÜN (12:00)

YARIM BARDAK SÜT

ÖĞLEN (13:30)

1 KASE DOMATES ÇORBASI
2 ADET YAPRAK SARMASI
3 KAŞIK BARBUNYA
YARIM KASE YOĞURT

ARA ÖĞÜN (15:30)

1 ADET PORTAKAL

ARA ÖĞÜN (17.30)

1 PORSİYON MEYVE

AKŞAM (19.30)

1 KASE ÇORBA
3 KAŞIK BARBUNYA
SALATA

kızlar dün ve bugün yediklerim, sabah-öğlen aynı 2 gün de

sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: yoğurt, 3-4 ufak salatalık,1 dilim tam tahıllı ekmek

dün akşam: inegöl köfte, söğüş salata (ızgara köfte diyor diyette ama dışardaydım)
bu akşam: 1 tabak taze fasülye

bu hafta hiç spor yapamadım ama artık yeter bu akşam önce pilates sora da yürüyüş yapıcam, çok kararlıyım benim spor yine perşembeye kaldı ama napalım artık

Menü güzel, spor da güzel... Akşam taze fasulyenin yanına hiç bişey yemeyecek misin :44:

Kızlar ben çıkıyorum, tuğba özayla fitness saatim geldi :122: sonra görüşürüz kendinize cici bakın

Menü güzel, spor da güzel... Akşam taze fasulyenin yanına hiç bişey yemeyecek misin :44:

yok canım yemiycem kuşhan amca sadece fasülye yazmış. şöyle yanına 1 kase yoğurt yada 1 dilim kepek ekmeği falan deseymiş ne güzel olurmuş dimi. ama zaten 1 hafta daha yapıcam bu diyeti ondan sora 6 öğüne geçicem

menü gayet güzel canım. peki kaç kg verdiriyormuş bu kuşhan diyeti biliyo musun?

evet canım pek de güzel olurmuş hem de ama zaten 6 öğün diyetlerinde muhakkak akşam sebze yemeğinn yanında ekmek ve yoğurt var

rivayeti 15 günde 10 kilo ama tabi ki mümkün diil öle bişey. (150 kg olan biri için belki olabilir ) ben genelde haftada yarım bir kilo arası veriyorum

bence en sağlıklısı da bu kuyabiyemm

23.12.2010 PERŞEMBE Menüm (73.0)

Kahvaltı: Sirkeli su, iki adet portakal, bir bardak light süt

Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve doğadan beşi bir yerde çay

Öğle: Bir kase mercimek çorbası, bir kase yoğurt ve yeşil salata

Ara: Bir yeşil elma ve doğadan beşi bir yerde çayı

Akşam: Bir adet haşlanmış yumurta ve Sirkeli su

Spor: 1 Saat Fitness Su: 3Lt

Güzelim, menün çok güzel ama akşam yemeğin çok hafif değil mi :44:

Kızlar elma sirkesini suya karıştırıp içince zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Bilgisi olan var mı acaba ?? hypatia canım sen sirkeli su yazıyrsun menülerinde, benim bahsettiğim şey mi acaba :44:

Evet, bahsettiğim o canım.

Bir bardak suya bir yemek kaşığı kadar elma sirkesi döküp içiyorum. sabah aç karnına ve gece yatarken.

ama bir faydasını görmedim yine de içiyorum. belki yararı olur diye.

Ben de bi deneyeyim bakalım dün marketten elma sirkesi almıştım yaparım diye.. annem bi de kolestrolü de düşürüyo demişti..

dene bakalım umarım işe yarar. ben kendime yaparken anneme de veriyorum bir bardak ama onda da değişiklik yok gerçi onda olması da imkansız her şeyi yiyo:)

evde yoktu birkaç gündür ablamdaydı, bi dönmüş mutfakta balık kızartmalar lahana sarmaları... allah ne verdiyse yapmış sanki ordu besliyor:))

ben de içiyorum umarım faydalı olur, yağlarım akıp gider inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…