Herkes aynı şeyi söylüyor bu beşi bir yerde çayı içi( yeşilçayı getireyim o halde işyerine, burda düzenli içebiliyorum.
kendime bakabildiğim gümbürtüye gitmediğim tek yer iş yerim. evde diyetlet bozuluyo su içmeye bile fırsatım olmuyo.
günaydın hanımlar,
benim gittikçe motivasyonum azalıyor.
düzenli spor ve yemeğe rağmen gıdım veremiyorum. millet yediği on waffledan birini kesiyor hemencecik 50 kg oluyor ben hala 73 73 73(
yılbaşına kadar 68-69 olmam lazım benim
günaydın kızlarkalorisiz güzel bir gün olsun
konyada 3 gündür sis var.100 metre bile değil görüş mesafesi griliğin içinde yaşıyoruz ruhum daraldıdün akşam bebek görmeye gittik ve sis nedeniyle kaybolduk iyi bildiğimiz bir semtteydik ama yinede kaybolduk çok komikti
22,12,2010 yediklerim
sabah k flakes
ara 1 tane gevrek
öğlen sebzeli et yemeği 1 dilim ekmek
ara 1 portakal 1 elma
akşam 1 porsiyon kuru fasulye
ara 1 bardak az şekerli çay (kek vardı almadım)
Günaydın kızlar
Kilo vermeniz durduğunda diyetinizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ben genelde öyle yaparım ve çoğunlukla işe yarar. Mesela 2-3 gün boyunca sadece meyve sebze yerim, hiç karbonhidrat almam ve her gün spor yaparım. 200-300 gr bile oynasa gerisi gelirönemli olan o direnci kırabilmek
slm kızlar nasılsınız..
ne bu sakin haliniz bide kilo vermekten yorulmus gibisiniz.. ben sizi böyle bırakmamıstım ..
arada okuyorum sizi ama yazacak vaktim olmuyor ..
yarın diyetisyene gidicem bu gün dahilye için randevu aldım..
sanırım benim insülin direncim var iice bi test yaptırayım diyorum..
zaten pcos hastasıyım..
düzgün sekilde kilo vermem sart artık..
bir sonraki uğramamda sizi böyle ümitsiz görmeyeyim..
zayıflıcaz kızlar neden bu ümitsizlik bu gün olmadı bir sonraki gün o hünde olmadı haftaya er yada gec zayıflıcaz..
herkes bu konuda yapması gerekenin fazlasını yapsın yediklerimizi azaltarakzayıflayamayız unutmayın yasak seyler yemeden sağlıklı sekilde vericez kilollarımızı..
ben burda iki gündür yiyorum ama monti yapmaktan cok yorulmusum itiraf ediyorum diyetisyen kontrolünde vermeyi denicm bir süre bakalım sonuc nasıl olucak yarıngelemem sanırım doktora gidicem çünkü bu hafta izinliyim aynı gecersiniz beni..
özgede gelmemiş takım size emanet bol paylasımlı ve bol motivasyonlu bir gün diliyorum..
Dün yediklerim.
Sabah Beyaz peynirli tost
Öğlen ızgara tavuk salata. 2 çatal pilav
ARA confleks yedim light sütle
Akşam İş ve yeni yıl yemeğimiz vardı.
Ortaya patron bişiler söledi herkes onlardan yemek durumundaydı.
(çok garipti ama öleydi)
1 Paçanga böreği, 2 patates bugget. 1 sosis.
Meyve suyu.
sabah bir bardak süt ve iki portakal yedim.
şimdi ara öğünümde de bir yemek kaşığı kan üzümü ve bir bardak doğadan beşi bir yerde çayı vakti geldi:) onları yiyorum afiyetle.
beşi bir yerde çayı içen var mı başka? yararını gördü mü? ben yeni başladım da:)
kızlar dün ve bugün yediklerim, sabah-öğlen aynı 2 gün de
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: yoğurt, 3-4 ufak salatalık,1 dilim tam tahıllı ekmek
dün akşam: inegöl köfte, söğüş salata (ızgara köfte diyor diyette ama dışardaydım)
bu akşam: 1 tabak taze fasülye
bu hafta hiç spor yapamadım ama artık yeterbu akşam önce pilates sora da yürüyüş yapıcam, çok kararlıyım benim spor yine perşembeye kaldı ama napalım artık
Menü güzel, spor da güzel...Akşam taze fasulyenin yanına hiç bişey yemeyecek misin :44:
kızlar dün ve bugün yediklerim, sabah-öğlen aynı 2 gün de
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: yoğurt, 3-4 ufak salatalık,1 dilim tam tahıllı ekmek
dün akşam: inegöl köfte, söğüş salata (ızgara köfte diyor diyette ama dışardaydım)
bu akşam: 1 tabak taze fasülye
bu hafta hiç spor yapamadım ama artık yeterbu akşam önce pilates sora da yürüyüş yapıcam, çok kararlıyım benim spor yine perşembeye kaldı ama napalım artık
menü gayet güzel canım. peki kaç kg verdiriyormuş bu kuşhan diyeti biliyo musun?
yok canım yemiycemkuşhan amca sadece fasülye yazmış. şöyle yanına 1 kase yoğurt yada 1 dilim kepek ekmeği falan deseymiş ne güzel olurmuş dimi. ama zaten 1 hafta daha yapıcam bu diyeti ondan sora 6 öğüne geçicem
rivayeti 15 günde 10 kilo ama tabi ki mümkün diil öle bişey. (150 kg olan biri için belki olabilir) ben genelde haftada yarım bir kilo arası veriyorum
23.12.2010 PERŞEMBE Menüm (73.0)
Kahvaltı: Sirkeli su, iki adet portakal, bir bardak light süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve doğadan beşi bir yerde çay
Öğle: Bir kase mercimek çorbası, bir kase yoğurt ve yeşil salata
Ara: Bir yeşil elma ve doğadan beşi bir yerde çayı
Akşam: Bir adet haşlanmış yumurta ve Sirkeli su
Spor: 1 Saat Fitness Su: 3Lt
Güzelim, menün çok güzel ama akşam yemeğin çok hafif değil mi :44:
Evet, bahsettiğim o canım.
Bir bardak suya bir yemek kaşığı kadar elma sirkesi döküp içiyorum. sabah aç karnına ve gece yatarken.
ama bir faydasını görmedimyine de içiyorum. belki yararı olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?