Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

doğru diyorsun tatlım yaw haklısın avucu açınca bayağı doluyor tabi içi

afiyet olsun cnaım bende içeceğim birazdan

kızlar cok uykum geldi yaa..
içerisinin cok sıcak olusundanmı dukandan mı anlamadım uyucam nerdeyse...

oy aynen tatlım yaw bende sabah erken kalktım ondanmıdır nedir :44:

bende bugun sabah yeşil çayımı içemedim akşama artık öğlende aç kaldım.karnıyarık vardı içini ydim az ekmekle ve yogurtla

bende bugun sabah yeşil çayımı içemedim akşama artık öğlende aç kaldım.karnıyarık vardı içini ydim az ekmekle ve yogurtla

bu gün senin için kötü bi gün desene :85:
arkadaslarım yüksek almıs sınavdan yaa bi ben düşük almısım cok sinirlerim bozuldu ama biliyordum böyle pişman olacağımı ..

bu gün senin için kötü bi gün desene :85:
arkadaslarım yüksek almıs sınavdan yaa bi ben düşük almısım cok sinirlerim bozuldu ama biliyordum böyle pişman olacağımı ..

evet canım baya zor daha da acıktım şu an..meyve bulmam lazım

canım üzülme çalıştıgın bir işin var en azından bana baksana gece kalk çalış sabahları çalış 69 da takılı kal.inşallah alımları 65 e düşürürlerde tercih hakkı bari doğar :44:

kız dur daha yeni basladın :90: :90: :90:
özlemek falan noluyo 3 kacamakta atılırsın ona göre
laf aramızda ben rüyalarımda yemek yiyorum

valla özledim şöyle güzel bir kahvaltı ah ah:) bi kaçamak bile yok bu yıl eheh en de olsa az kaldı

ahaha:) ben rüyalarımda alışveriş yapıyorum tırlattım mı ne? annemle geziyoruz geziyoruz eskisi gibi saldırmıyorum cicilere:) annem al al diye zorluyor.. o yüzden rüyamda saldırıp duruyorum eheh :)

canım olsun en güzel yerler olur inş. moral bozmayın ben de 69 almıştım ama hiç çalışmamıştım gerçi bi de dörtyıllıkyan girmiştim ben:))

canım tercih yapma hakkın var ki zaten 40 bile alsan tercih yapabiliyorsun..
diyet bizim psikoloyiyi iice bozdu

ben her kıyafete vs. giriyorum vücudum öyle çok absürd durmuyor zayıf gibi duruyorum hatta:)) ablamlar 60 kg iken onlara olmayan bana oluyo gıcık olurlar

ama tek sorun çizme giyemiyorum bacaklarım kalın fermuar kapanmıyo(

zayıflayınca çizme alıcam kendime en güzellerindenn :)

ahh ahhh sorma benimde sorun basenlerde cok fazla duruyorlar vücuduma göre belim 70 basenim 100 düşün durumu :105:

ben dede aynı sorun 3 dogum yaptım hiç göbegim yok kalça ve basenler fazla

olsun ya canımızı sıkmıyoruz veeeeeeee zayıflıyoruz ama ben diyet lafını duyunca geriliyorum dikkat ederek vericem inş

vericeksin tabiki canım hep beraber vericez.. ben kendime 1 şubat hedefi belirledim doğum günüme kadar 55 olucam sende kendine böyle hedefler belirleyerek daha da azimlenebilirsin..

vericeksin tabiki canım hep beraber vericez.. ben kendime 1 şubat hedefi belirledim doğum günüme kadar 55 olucam sende kendine böyle hedefler belirleyerek daha da azimlenebilirsin..

evet canım ya gerçekten tarih belirlersem iyi olur

ay da 3 kilo versem 5 ayda hedefime ulaşırım yani mayısta 65 kilo alllahım inşallah şu kullarına yardım et azmimizi gör AMİN

bugünkü menümü söyliyeyim
sabahı yazmıştım
ögle 1dilim kepek ekmegi 1 kas çorba arada meyve ve çay
akşamada balık ve salata tabiki azz
yarın görüşürüz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…