kızlar cok uykum geldi yaa..
içerisinin cok sıcak olusundanmı dukandan mı anlamadım uyucam nerdeyse...
ay aynen canımm, ben de terleyip duruyorum ince giyinmeme rağmen acaba dukan'dan mı? korkutuyor insan
evet canım fındık fıstık kuru üzüm ceviz badem gibi şeylerde ölçü avuç olunca fazla oluyor malesef. yemek kaşığı içiş gerçek ölçüsü ühü(
yeşil çayımı içiyorum oh mis mis
kızlar cok uykum geldi yaa..
içerisinin cok sıcak olusundanmı dukandan mı anlamadım uyucam nerdeyse...
belki yağlarımız eridiğindendir
ayyy inşallah:))) ericek gidicek sağlıklı zayıf olucaz:))
ben waffle yemeyi ve yağlı ballı kızarmış ekmekle çayı özledim en çok(
bende bugun sabah yeşil çayımı içemedim akşama artıköğlende aç kaldım.karnıyarık vardı içini ydim az ekmekle ve yogurtla
bu gün senin için kötü bi gün desene :85:
arkadaslarım yüksek almıs sınavdan yaa bi ben düşük almısım cok sinirlerim bozuldu ama biliyordum böyle pişman olacağımı ..
kız dur daha yeni basladın :90: :90: :90:
özlemek falan noluyo 3 kacamakta atılırsın ona göre
laf aramızda ben rüyalarımda yemek yiyorum
evet canım baya zor daha da acıktım şu an..meyve bulmam lazım
canım üzülme çalıştıgın bir işin var en azındanbana baksana gece kalk çalış sabahları çalış 69 da takılı kal.inşallah alımları 65 e düşürürlerde tercih hakkı bari doğar :44:
canım tercih yapma hakkın var ki zaten 40 bile alsan tercih yapabiliyorsun..evet canım baya zor daha da acıktım şu an..meyve bulmam lazım
canım üzülme çalıştıgın bir işin var en azındanbana baksana gece kalk çalış sabahları çalış 69 da takılı kal.inşallah alımları 65 e düşürürlerde tercih hakkı bari doğar :44:
valla özledim şöyle güzel bir kahvaltı ah ah:) bi kaçamak bile yok bu yıleheh en de olsa az kaldı
ahaha:) ben rüyalarımda alışveriş yapıyorum tırlattım mı ne? annemle geziyoruz geziyoruz eskisi gibi saldırmıyorum cicilere:) annem al al diye zorluyor.. o yüzden rüyamda saldırıp duruyorum eheh :)
ben her kıyafete vs. giriyorum vücudum öyle çok absürd durmuyor zayıf gibi duruyorum hatta:)) ablamlar 60 kg iken onlara olmayan bana oluyo gıcık olurlar
ama tek sorun çizme giyemiyorum bacaklarım kalın fermuar kapanmıyo(
zayıflayınca çizme alıcam kendime en güzellerindenn :)
ben her kıyafete vs. giriyorum vücudum öyle çok absürd durmuyor zayıf gibi duruyorum hatta:)) ablamlar 60 kg iken onlara olmayan bana oluyo gıcık olurlar
ben dede aynı sorun 3 dogum yaptım hiç göbegim yok kalça ve basenler fazla
olsun ya canımızı sıkmıyoruz veeeeeeee zayıflıyoruz ama ben diyet lafını duyunca geriliyorum dikkat ederek vericem inş
ben dede aynı sorun 3 dogum yaptım hiç göbegim yok kalça ve basenler fazla
olsun ya canımızı sıkmıyoruz veeeeeeee zayıflıyoruz ama ben diyet lafını duyunca geriliyorum dikkat ederek vericem inş
vericeksin tabiki canım hep beraber vericez.. ben kendime 1 şubat hedefi belirledim doğum günüme kadar 55 olucam sende kendine böyle hedefler belirleyerek daha da azimlenebilirsin..
evet canım ya gerçekten tarih belirlersem iyi olur
ay da 3 kilo versem 5 ayda hedefime ulaşırım yani mayısta 65 kilo alllahım inşallah şu kullarına yardım et azmimizi gör AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?