evet yasom takım suanda süper
bakalım yeni rkadasımız katılacakmı aramıza..
acıkcası ben bu haftadan cok ümitliyim hepimizin kilo verdiğini düşünüyorum .bu ararda bittere bayılırım .
olsun + olmasında
benimde bu sabah 400 gr - deydi
ay ben bitter cikolatayi yiyemiyom ya
ben işe yarıyacağını düşünüyorum çünkü zayıflama serüvenimde dikkat ettimde hamurlu bişi yemediğim sürece kalan yasaklarıda az tükettiğim sürece kilo almıyorum..
yok artti olmaz kanimca,ins bi süpriz yasamam cuma günü regl olcam ama benim öyle regl sisligim olmaz kilomda degisiklik filan,bide bu sefer oluyomus :)
canım bu mutlaka bitter ile olmalıymış. gerçi ben bayılıyorum ama foruma yazarım diye sormuştum:) bitter olacak dedi. eğer yiyemiyorsan çikolatayı süt ile eritip daha yumuşak bir tat elde edebilirsin.
bilmiyorum canım çikolata gözümü korkutuyor ama bu kadının verdiği böyle şeyler de işe yarıyor mecbur denicem, çikolataya da bayılrımmm yihuuuuu
canım bu mutlaka bitter ile olmalıymış. gerçi ben bayılıyorum ama foruma yazarım diye sormuştum:) bitter olacak dedi. eğer yiyemiyorsan çikolatayı süt ile eritip daha yumuşak bir tat elde edebilirsin.
bilmiyorum canım çikolata gözümü korkutuyor ama bu kadının verdiği böyle şeyler de işe yarıyor mecbur denicem, çikolataya da bayılrımmm yihuuuuu
hoşgeldin canım hemsomm
sıkma canını ben inanıyorum sen bize kosa kosa gelip sevinçli haberi vericeksin.. cici bi kızın olucak inşallah..
menününe gelince öğlen yoğurt cok az değilmi...
cumaya iddalımısın yine
Ben de - olacağımı sanmıyorum malesefkilomu korusam şükür secdesi yapıcam
(amanınn hayal görüyorum sandım önümdem tepsi tepsi börekler pastalar sütlü nuriyeler geçiyooo()işyerinde parti var, genel müdürün 1. yılı imiş amanınnnnn pelit ve karafırın organizasyonu tepsiler geliyooo içeriii
kız sen ii sopalıksın ama kızamıom ben sana
yeme sakın o tepsi tepsi böreklerden şimdi senin işyerindeki hatunlar zorlarlar seni diren onlara karsı ..
cumaya az kaldı + cıkmak yok cuma günü vericez hepimiz
allahım neden ben şişkoyum ki?
MEYVEM BIRAZ ISLERIM VARDI BI KAYBOLDUM GELEMEDIM DAHADA YANINA napıyorsun bakım tatlımm ayy yarısı buyuk harf olmus
Evet canım ikimizin hedefleri de kilosu da aynı:) inş. veririz. Ayrıca yer elması çok faydalı bir besin, kalorisi de çok az. Diyette ilk tavsiye edilen yiyeceklerden. Afiyetle bol bol yiyebilirsin, bağırsak çalıştırır aynı zamanda.
Menün de gayet güzel, sen annene güven:)
Herkeslere günaydın :))
12.01.2011 ÇARŞAMBA günkü menüm: (anlaşılacağı üzere acil durum 2 günlük diyetime başladım)
Kahvaltı: Bir elma, portakal ve iki küp esmer şeker ile bir su bardağı light süt
Ara: Bir tane mandalina
Öğle: Bir su bardağı kadar light yoğurt, salata ve bir kase çorba
Ara: İki adet mandalina
Akşam: Salata, bir kase çorba ve de iki adet haşlanmış yumurta
Spor: 1 saat pilates
Su: 3 litre
not: dün diyetisyenimi aradım, kendisinden bir taktik aldım. deneyip işe yararsa sizlerle de
paylaşacağımmm.. umarım bu diyet gibi o da herkese faydasını gösterir..
kızlar bu sabah tam 61 kiloydum
bu gün su 1.5 saat arayla meyve ve salata yediğim abuk diyetimi yapıcam yarına 500 gr falan gitsin istiyoru..
yarında ve cuma hypatianın diyetini cumartesi serbest günüm pazar ayran detoksunu yapıcam 5 li rakamları ya görücem ya görücem yani baska alternatifi yok bu işin
dün aksam plateste daha bi esnektim yüzme hareketini yapıyorum artık ama iki bacağımı yüz üstü yatarken yukarı kaldıramıyorum..
kalcamdeğilde kalcakla belimin arasında kalan sacrum bölgem acıyor anlam veremediğim sekilde.devam edicem tabiki bırakmıcamm...
günaydın kızlarnasılsınız?
dünkü menümü yazayım geçmişe bakıp geleceğim
sabah 1 haşlanmıs yumurta,az peynir kepek ekmeği yeşil çay
ara 1tane bisküvi
öğlen yogurt çorbası 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam çeyrek ekmeğe peynirli tost(regl ağrım yüzünden yemek yapamadım eşim tost yaptı yedik)
ara yok uyuyordum
menümüde yazayım barii..
sabah 7 bucukta 3 kuru kayısı 9 da 1 portakal 10 bucukta 3 kuru kayısı 12 de salata(domates maydanoz salatalık) yoğort
14 de 3 kuru kayısı
15:30 da 1 portakal 17 de salata ardından plates kalca leslie duş 19 elma+mandalina
kuru kayısı yemekten midem bulanıyor bi daha yapmıcam bunu
Merhaba kızlar..
Bugün nihayet 'normal beslenme' ye geçebildim
Hiç vakit kaybetmeden menümü paylaşmak istiyorum.
12.01.2011 - ÇARŞAMBA
SABAH (09:30)
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK (ARTIK CANIM HİÇ EKMEK YEMEK İSTEMİYOR EŞİMİN ZORUYLA YİYORUM 1 DİLİMİ )
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
2 ADET CHERRY DOMATES
1/2 SALATALIK
PATATESLİ YUMURTA ( KÜÇÜK BOY TAVANIN 4' TE 1 ' İ KADAR )
ARA ÖĞÜN
YARIM BARDAK TARÇINLI LIGHT SÜT
ÖĞLEN (13:30)
1 KASE TAVUK SUYU ÇORBA
YARIM KASE YOĞURT
1 KÜÇÜK DİLİM YAĞSIZ FIRIN MÜCVER
ARA ÖĞÜN (15:30)
1 ADET PORTAKAL
ARA ÖĞÜN ( 17:30)
1 FİNCAN IHLAMUR
AKŞAM (19:30)
1 KASE ÇORBA
1 PORSİYON NOHUT YEMEĞİ
1 KASE YOĞURT
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
4. TAKIM
İrem&Özge ..........YOK
meyvenull ..............burda+menü
cemrehayal ................burda+menü
pamukcuk .................YOK
Kuyabiye..............burda+
PrensesPeri...........burda+menü
cyd86................burda+menü
hasretim34..........burda+menü
hypatia.............burda+menü
Anna_maria........burda+menü
dolunay...........YOK
fatmacım asağıdasın gördüm seni burda die gectim menünü bildirirsin az sonra die düşünüyorum
hoşgeldin minnosum bende öyle tahmin etmiştim zaten işleri vardır demiştim yoksa cıksa bana kesin haber verir dedim minnosum beni habersiz bırakmaz merak edeceğimi bilir
iimm minnosum meyvemi yedim şimdi eve gidincede salatamı yicem ama bu aksam plates yapmaktan vaz gectim bu aksam yapabildiğim kadar leslie yapıcam..
sen napıyorsun tatlım bitirdinmi işlerini..
ehe evet tatlım geldim yettim gayri
menümü hemen yazıyorum
Sabah:60 gr. yağsız peynir, 1 dilim kepekli ekmek, meyve çayı
ara:5 adet medine hurması ( kansızlığım yüzünden yiyorum kan yapıyormuş annem sağolsun)
Öğle:dersanedeydim o yüzden 1 elma almıştım yanıma onu yedim
Akşam:1 adet ızgara balık (çipura) ve salata az önce yedim
ara:1 adet mandalina
1 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?