Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet yasom takım suanda süper
bakalım yeni rkadasımız katılacakmı aramıza..

acıkcası ben bu haftadan cok ümitliyim hepimizin kilo verdiğini düşünüyorum .bu ararda bittere bayılırım .

ay ben bitter cikolatayi yiyemiyom ya

canım bu mutlaka bitter ile olmalıymış. gerçi ben bayılıyorum ama foruma yazarım diye sormuştum:) bitter olacak dedi. eğer yiyemiyorsan çikolatayı süt ile eritip daha yumuşak bir tat elde edebilirsin.

ben işe yarıyacağını düşünüyorum çünkü zayıflama serüvenimde dikkat ettimde hamurlu bişi yemediğim sürece kalan yasaklarıda az tükettiğim sürece kilo almıyorum..

bilmiyorum canım çikolata gözümü korkutuyor ama bu kadının verdiği böyle şeyler de işe yarıyor mecbur denicem, çikolataya da bayılrımmm yihuuuuu

yok artti olmaz kanimca,ins bi süpriz yasamam cuma günü regl olcam ama benim öyle regl sisligim olmaz kilomda degisiklik filan,bide bu sefer oluyomus :)

abartma sen yinede tatlımm

bak bu iyi fikir canim,sick cikolata cimis olurum hihi sagol,alayim bari ben ogluimu almaya giderken üzüm ve bitter :) canim bi avuc bitterden bisey olmaz bende az önce oglumun noel cikolatasindan yedim,bi lolipopun topu kadardi :) bide yemekden önce yedimki ardindan hemen yemek yiyip daha fazla yemiyim diye,iykide öyle yapmisim yoksa devami gelirdi

Ben de - olacağımı sanmıyorum malesef kilomu korusam şükür secdesi yapıcam

(amanınn hayal görüyorum sandım önümdem tepsi tepsi börekler pastalar sütlü nuriyeler geçiyooo ()işyerinde parti var, genel müdürün 1. yılı imiş amanınnnnn pelit ve karafırın organizasyonu tepsiler geliyooo içeriii

kız sen ii sopalıksın ama kızamıom ben sana
yeme sakın o tepsi tepsi böreklerden şimdi senin işyerindeki hatunlar zorlarlar seni diren onlara karsı ..
cumaya az kaldı + cıkmak yok cuma günü vericez hepimiz

MEYVEM BIRAZ ISLERIM VARDI BI KAYBOLDUM GELEMEDIM DAHADA YANINA napıyorsun bakım tatlımm ayy yarısı buyuk harf olmus

hoşgeldin minnosum bende öyle tahmin etmiştim zaten işleri vardır demiştim yoksa cıksa bana kesin haber verir dedim minnosum beni habersiz bırakmaz merak edeceğimi bilir
iimm minnosum meyvemi yedim şimdi eve gidincede salatamı yicem ama bu aksam plates yapmaktan vaz gectim bu aksam yapabildiğim kadar leslie yapıcam..
sen napıyorsun tatlım bitirdinmi işlerini..

4. TAKIM

İrem&Özge ..........YOK
meyvenull ..............burda+menü
cemrehayal ................burda+menü
pamukcuk .................YOK
Kuyabiye..............burda+
PrensesPeri...........burda+menü
cyd86................burda+menü
hasretim34..........burda+menü
hypatia.............burda+menü
Anna_maria........burda+menü
dolunay...........YOK

fatmacım asağıdasın gördüm seni burda die gectim menünü bildirirsin az sonra die düşünüyorum

ah canım çok teşekkürler bilgilendirdiğin için

benim annem süper ya

vereceğiz inşallah hayatım bunu başaracağız birlikte

değişik bir liste ama uygulanabilir gibi
tatlım bu diyetin özelliği nedir peki 2 günde kaç kilo verdiriyormuş :44:

ah canım inat etti senin vücudunda benim gibi yaw

bende bir 60 ları göreyim diyorum hala göremedim:84:

inşallah bu kadar uğraştığına fazlasıyla değer de cuma gününe kadar 50 leri görürsün canım

afiyet olsun canım

ah kıyamam sana tatlım haklısın kuru kayısıdan bıkar insan yaw :44:

nasıl dayanıyorsun böyle dikkat et kendine ama halsiz düşeceksin

aifyet olsun canım

ah ceydacım normal beslenme düzenine geçmene çok sevindim

afiyet olsun canım menün gayet güzel

ehe evet tatlım geldim yettim gayri

menümü hemen yazıyorum

Sabah:60 gr. yağsız peynir, 1 dilim kepekli ekmek, meyve çayı
ara:5 adet medine hurması ( kansızlığım yüzünden yiyorum kan yapıyormuş annem sağolsun)
Öğle:dersanedeydim o yüzden 1 elma almıştım yanıma onu yedim
Akşam:1 adet ızgara balık (çipura) ve salata az önce yedim
ara:1 adet mandalina

1 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay

ayy benımde buaksam pılates yapasım yoktu ama bızım takımdan meden arkadasımız dedıkı bugun ebru maxıplus yaptı hertarafım yandı oyuzden aksam evde ınternet varsa kesın yapıcam yanı ınsallah yaparım ay eve gıdıcem sılıp supurucem yemek yapıcam sonra 20 dakkalık leslıe seyı var bende onu yapıcam sonra 8 de dısarı cıkıcagız bır arkadasın vedası var oraya gıdıcegız gıtmeden once 3 kofte bır bardak ayran ıcmeyı planlıyorum ıste bugunluk plan ınsallah bugun 500 gr verırım eger verırsem 66 yı gorucemm bak ılk sana soyluyorum aramızda kalsın meyvem dua et bana 500 gr gıtmesı ıcın herbıseyı yapmam lazım bugece

afiyet olsun tatlım fazla yüklenem hurmaya cok tatlı bii meyve hiç sekersiz marmelatını yapmıstım aclık krizlerine soktu beni .. kansızlığın için hap kullan bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…