afiyet olsun tatlım fazla yüklenem hurmaya cok tatlı bii meyve hiç sekersiz marmelatını yapmıstım aclık krizlerine soktu beni .. kansızlığın için hap kullan bence...
ayy benımde buaksam pılates yapasım yoktu ama bızım takımdan meden arkadasımız dedıkı bugun ebru maxıplus yaptı hertarafım yandı oyuzden aksam evde ınternet varsa kesın yapıcam yanı ınsallah yaparım ay eve gıdıcem sılıp supurucem yemek yapıcam sonra 20 dakkalık leslıe seyı var bende onu yapıcam sonra 8 de dısarı cıkıcagız bır arkadasın vedası var oraya gıdıcegız gıtmeden once 3 kofte bır bardak ayran ıcmeyı planlıyorum ıste bugunluk plan ınsallah bugun 500 gr verırım eger verırsem 66 yı gorucemm bak ılk sana soyluyorum aramızda kalsın meyvemdua et bana 500 gr gıtmesı ıcın herbıseyı yapmam lazım bugece
ah tatlım sen onu bir de anneme anlat:2:
hap kullanıyorum zaten canım ama annem işte yaw anlamıyor ki neyse bugün öyle diyim bari açlık krizine sokuyo anne diyim belki tamam der
ilgilendiğin için teşekkür ederim
minnosum minnosum sen nasıl halledicen bu kadar kısa sürede bu işleri .. ben aksam eve gidince yığılıp kalıyorumvalla sekerim sen bunları yaparsan rahat verirsin 500 gr mı..
eve gitsemde yatarak muhtesem yüzyılı izlesem die planlıyorum bende o baslayana kadar hemek dus ve spor bitmiş olmalı :90:
cuma gününe o kadar hafiflicezki canım ucucaz ucucazsende benim için dua et minnosum bu gün 1 kilo vermiş olayın yarın tam 60 cıkayım cuma günüde 5 li bi rakam göreyim
ayy ınsallahh zevcanımm 5 lı kılolara ıner yarın sabah ınerde bıdahada hayırlı bır sebep olmadano 6 lı rakamları gormez ınsallah allahımm hepımıze yardım et zevcanımın 5 lı rakamınada yardım et ınsallah amınn . hadı ben cıkıyorum zevcancım yarın gorusurz ınsallah ıyı haberlerle gelırız ıkımızde ama ben senın yerınde olsam muhtesem yuzyılı ızlerkenee az bıraz daha leslıe yapardım yanı bence yap 5 lı rakam ıcın sekerım yanı hadı optum hepınızı kızlar yarın gorursurusss
fatmacım kilo verebiliyorsan sorun değil canımda sonucda cok tatlı ve 5 tane yesen bile dikkatli yee
kızlar işten çıkmadan yazamadım menümü, neyse biraz geç oldu ama...
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, light krem peynir, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 grissini, 1 bardak light sütlü kahve
akşam: zeytinyağlı kereviz, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 bardak ayran
ara: 1 portakal, 3 kuru kayısı
canım ben iki haftadır sabit çıkıyorumm
bence vücudun tepkisini yarın tartıldığında falan gösterir sen acele edip moral bozma..
kızlar yaaa dün o kadar uğrasmama 5 mil leslie yapmama rağmen gr verememişim düne göre sabit cıktım tabi sinirden kahroldum neden yaaaa :84:
seytan git kahve iç diyor aylardır kahve içmiyorum
gunaydınnnn meyvemmmmbendun eve gıder dıtmez temızlık yaptım kostur kostur sonra pılates yaptım sonra dısarı cıktık gelınce gece saat 11 de yarım saat kadar leslıe yaptım . ondan sonra dısarı cıktık bır arkdasın vedasına gıttıkk ve bır dılım yaspasta yedımm gelınce leslıe yaptım ama ne care sabah kalktım 300 gr gıtmıstı sadece cok sukur allahıma pasatadan sonra korka korka cıktım baskule ama ne var bence sen wcye cıkmadın oyuzden oldu yada yeterınce su ıcmedın cunku ben dun 2.5 lıtreye yakın su ıctım tatlımm sıkma canını ben emınımkı yarın sabaha gıdıcek o 5 mılın yaktıkları ama sakın bugun nasılsa vermedım dıye bozma bugunde 5 mıl yap ınat et zevcan karayaglara savas acalım tamam mı tatalım . bugun benım bıglısayarım degsııcek ısyerınde buralarada olamayabılırım haberın olsun tatlım heran cıkabılırım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?