Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok minnosum yok pes etmicemde sevkim kırıldı diyelim tam 61 de takıldım kaldım 1 şubat hedefime ulasamıcam die benim tüm endişem..
yoksa dün sevgilim eski fotolarımıza bakmıs sen ne kdar zayıflamıssın öyle dedi mutlu etti beni eee sonucda 300 gr daha olsa 9 kilo verdim az bi sonuc değil..
ama dahada vermek isityorum

canım benım afferım pes etmek yokk aynen devam ben emınım yarn sabaha farkedıcek tatlım benım bıde sen su ıcıyormusun meyvem hıc menulerınde goremıyorum ben nezamankı 2.0 lt su ıcmeye basladım ondan sonra kılom oynamaya basladı meyvem su ıc bak sakınn ıhmal etme olurmu

meyvem ama su dukan olayınada baglıyorum ben olayı cunku az bucuk dukan yapıyorum ben hala sabah tam bugday ekmeklı kahvaltımı yapıyorum öglen proteın aksam proteın sadece belkı oyuzden oyle cıkıyorumdur cunku kocısım dedıkı proteın yedıgın ıcın hem acıkmıyorsun hemde kılo verıyorsun yanı sıfır karbonhıdrata sıfır yaga yakın seyler tuketmeye calısıyorum sende oyle dene ıstersen tatlımm

günaydın kızlar nasılsınız?umarım keyifler yerindedir..dün akşam muhteşem yüzyılı izledim..ne derse denilsin görkemli bir dizi çekiyor kendine..o başlayana kadar da şüpheyi izledim o, o kadar sarmadı..

dün yediklerim

sabah k flakes
ara 2 tane bisküvi
öğlen patlıcan yemeği bulgur pilavı
ara portakal
akşam ıspanak yemeği
ara 1 elma

kızlar yaaa dün o kadar uğrasmama 5 mil leslie yapmama rağmen gr verememişim düne göre sabit cıktım tabi sinirden kahroldum neden yaaaa :84:

kıs her gün tartıya çıkmasana akşam spor yaptın sabaha vereceksin diye birşey yok ee böle verememişsende canın sıkılıyor moralin bozuluyor :34:

seytan git kahve iç diyor aylardır kahve içmiyorum

dinleme sen o şeytanı yarın cuma

2 litre cıvarı su içiyorum canım..
ama su sıra protein az tüketiyorum ondan olabilir .. ben biraz protein ağırlıklı besleneyim. en iisi pazartesi montiye geri dönmek..

bende izmledim muhtesem yüzyılı öyle bi izlemişimki rüyamda kendimi hürrem olarak gördüm
şüpheye hiç bakasım geliyor sevmedim ben onu
afiyet olsun canım menü güzel pilavı abartmadıysan tabi

tatlım ben her gün tartıya cıkıyorum cıkmadan yapamıyorumm

günaydin kizlar,

bugün buralarda olmayabilirim,oglumu oyun gurubuna götürücem,yarinda büyük oglumun randevusu var anaokulunda.

zevcancim gelmessem ayni gecersin beni,bu sabah ayniydim zaten.ama bildirime yetisemeyebilirim sadece olurda özge listeleri yapamassa burda olurum yine..

buginki menüm,

sabah
kelogs

ögle
tavuklu salata ( kuyabiyeden kopya cektim hihi)

aksam
??

ara yaparmiyim bilmiyorm yaparsamda elma yerim

tamam yasomm 4 gibi uğramaya calıs ama özge gelemezse listeleri ben yapmayı bilmiyorum exselde falan mı yapılıyor bu konuda hiç bi bilgim yok ..

Günaydın kızlar

hayalimdeki diyet menüsü olmuş. çok güzel.

Canım sen de artık buna benzer bi beslenme şekline geçsen iyi olucak bence. Yazık ediyosun bünyene şok diyetlerle

Zevcanım her gün tartılma bence çünkü anlık değişimler olabiliyo, o da boşu boşuna moralini bozuyo. En azından haftada 1'e indirmeye çalış bence tartılma olayını. Spora da aynen böle devam mutlaka sonucunu alıcaksın

günaydın gizemcim..
dayanamıyorum tatlım yaa denedim tartılmamyayım dedim bu defa gün içinde kendimi tutamayıp cıkıyorum basküle yok dayanamıyorum malesef.. takıntı oldu bu durum bende...

14.01.2011 PERŞEMBE

Kahvaltı: Bir su bardağı light süt, bir adet armut ve elma
Ara: Bir adet Kivi
Öğle: Bir kase çorba, kırmızı lahana ve yeşil salata ile bir kase light yoğurt
Ara: İki adet Mandalina
Akşam: Haşlanmış iki adet yumurta, bir kase çorba ve light yoğurt

Spor: Fitness
Su: 2 lt

afiyet olsun canım yarın cok güzel olucak sonucun

Günaydın canım, benim dilim şok diyet dese de sadece dukan'ı denedim canım bir de arada açlık diyetleri şu bu diyorum ama lafta tabi:) Dukan'ı da doktor kontrolünde denedim, bunun dışında diyetisyen kontrolünde gidiyorum.

kızlar dolunay kac gündür gelmiyor normalde takıma alınacaktı yarın ama gecerli bi sebebi yoksa yarın listeye almayalım diyorum..

ayy kızlar yarın sonuçlar nası olcak acaba pek meraklandım şimdi aklıma gelince. ben hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum ama regl dönemim olduğundan olabilir. ayy işallah hepimiz vermişizdir bu hafta

ayy kızlar yarın sonuçlar nası olcak acaba pek meraklandım şimdi aklıma gelince. ben hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum ama regl dönemim olduğundan olabilir. ayy işallah hepimiz vermişizdir bu hafta

inş herkes vermiştir tatlım yasom sabit bu hafta sende sabit cıksan diğer kızlar - de olsa yine kurtarırız durumu..
ben 400 - yim yarınada fark olmıcak gibi gelio.

regl bittikten sonra patır patır dökülür inş. kilolar.

bu arada akıllı ben işyerinde regl çizelgemin çıktısını aldım sonra acil telefon gelince çıktıdan almayı unuttum ve şimdi baktım çıktı kısmı boş. biri çıkarttığı kağıtlarla birlikte almış ama kim??

irezill oldum rezilll :)

nerden biliceklerki sana ait olduğunu boşver konusulsun dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…