bak ben ne dıyorum o ne dıyor sana sakın pes etme bugunde aynı 5 mılı yap dıyorum kıza kahveye kacıyorr sekerım benı hatırlamıyormusun spora baslamıstım 3 hafta boyunca gr vermedım ama pes etmedımm sen bırgunde mı pes edıcen yanı
süpersin minnosum yaaa pastaya rağmen 300 - harika bişi ben olsam + cıkardım bu günde yapıcam canım 5 mil leslie bıkmak usanmak yok...
wc ye cıkmadım tamam ama yinede fark etmesini bekliyordum nys artıkk hayallerimi biraz ertelicem sanırım ..
yok minnosum yok pes etmicemde sevkim kırıldı diyelim tam 61 de takıldım kaldım 1 şubat hedefime ulasamıcam die benim tüm endişem..
yoksa dün sevgilim eski fotolarımıza bakmıs sen ne kdar zayıflamıssın öyle dedi mutlu etti beni eee sonucda 300 gr daha olsa 9 kilo verdim az bi sonuc değil..
ama dahada vermek isityorum
kızlar yaaa dün o kadar uğrasmama 5 mil leslie yapmama rağmen gr verememişim düne göre sabit cıktım tabi sinirden kahroldum neden yaaaa :84:
seytan git kahve iç diyor aylardır kahve içmiyorum
canım benım afferım pes etmek yokk aynen devam ben emınım yarn sabaha farkedıcek tatlım benım bıde sen su ıcıyormusun meyvem hıc menulerınde goremıyorum ben nezamankı 2.0 lt su ıcmeye basladım ondan sonra kılom oynamaya basladı meyvem su ıc bak sakınn ıhmal etme olurmu
meyvem ama su dukan olayınada baglıyorum ben olayı cunku az bucuk dukan yapıyorum ben hala sabah tam bugday ekmeklı kahvaltımı yapıyorum öglen proteın aksam proteın sadece belkı oyuzden oyle cıkıyorumdur cunku kocısım dedıkı proteın yedıgın ıcın hem acıkmıyorsun hemde kılo verıyorsun yanı sıfır karbonhıdrata sıfır yaga yakın seyler tuketmeye calısıyorum sende oyle dene ıstersen tatlımm
günaydın kızlarnasılsınız?umarım keyifler yerindedir..dün akşam muhteşem yüzyılı izledim..ne derse denilsin görkemli bir dizi çekiyor kendine..o başlayana kadar da şüpheyi izledim o, o kadar sarmadı..
dün yediklerim
sabah k flakes
ara 2 tane bisküvi
öğlen patlıcan yemeği bulgur pilavı
ara portakal
akşam ıspanak yemeği
ara 1 elma
kıs her gün tartıya çıkmasanaakşam spor yaptın sabaha vereceksin diye birşey yok ee böle verememişsende canın sıkılıyor moralin bozuluyor :34:
dinleme sen o şeytanı yarın cuma
hayalimdeki diyet menüsü olmuş. çok güzel.
Günaydın kızlar
Canım sen de artık buna benzer bi beslenme şekline geçsen iyi olucak bence. Yazık ediyosun bünyene şok diyetlerle
Zevcanım her gün tartılma bence çünkü anlık değişimler olabiliyo, o da boşu boşuna moralini bozuyo. En azından haftada 1'e indirmeye çalış bence tartılma olayını. Spora da aynen böle devam mutlaka sonucunu alıcaksın
14.01.2011 PERŞEMBE
Kahvaltı: Bir su bardağı light süt, bir adet armut ve elma
Ara: Bir adet Kivi
Öğle: Bir kase çorba, kırmızı lahana ve yeşil salata ile bir kase light yoğurt
Ara: İki adet Mandalina
Akşam: Haşlanmış iki adet yumurta, bir kase çorba ve light yoğurt
Spor: Fitness
Su: 2 lt
Günaydın kızlar
Canım sen de artık buna benzer bi beslenme şekline geçsen iyi olucak bence. Yazık ediyosun bünyene şok diyetlerle
Zevcanım her gün tartılma bence çünkü anlık değişimler olabiliyo, o da boşu boşuna moralini bozuyo. En azından haftada 1'e indirmeye çalış bence tartılma olayını. Spora da aynen böle devam mutlaka sonucunu alıcaksın
ayy kızlar yarın sonuçlar nası olcak acabapek meraklandım şimdi aklıma gelince. ben hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum ama regl dönemim olduğundan olabilir. ayy işallah hepimiz vermişizdir bu hafta
ayy kızlar yarın sonuçlar nası olcak acabapek meraklandım şimdi aklıma gelince. ben hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum ama regl dönemim olduğundan olabilir. ayy işallah hepimiz vermişizdir bu hafta
regl bittikten sonra patır patır dökülür inş. kilolar.
bu arada akıllı ben işyerinde regl çizelgemin çıktısını aldım sonra acil telefon gelince çıktıdan almayı unuttum ve şimdi baktım çıktı kısmı boş. biri çıkarttığı kağıtlarla birlikte almış ama kim??
irezill oldum rezilll :)
hafta hafta ya adım yazıyor aldığım ilaçlar falan. çok güzel bi çizelge yapmıştımmmm ühühüh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?