Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy nerelere gideyim nerelere....:84:

Şimdi işyerinde herkesin ağabey dediği biri var, o elinde bir sürü evrakla geldi.

- hypatia hanım bunlar sizin mi ?... evraklara baktım ve
+ yok.. bu mali raporlarla x bey ilgileniyordu
- siz yine de bir kontrol edin, belki lazım olan bir şey vardır ..
alalla dedim aldım kağıtları ve mors oldum...

tşk ederim ben ilgilenirim dedim kendi çizelgemi alıp hoop diğerlerini de ilgili kişiye verdim.
rengim şu an kırmızı hafif açıldı mordan ahahha...

nasıl kötü bi durummm canım benimm
bi kac gün gider bu sonra unutulur

fena bir bozgun olmus

sağlık olsun ne yapalım ehehhe:) rengim pembeye döndü bu arada, birazdan normalleşir tabi o kişiyle karşılaşmazsam ahahah:)

ben de 20 dk. sonra yemekteyim yihuuuuuuu

yaa sen cok sekersın canım yaa

sizlere monti topiğinden zilimin verdiği tarifi yazayım.. cok gzel oluyormus kızlar..

malzemeler

yulaf ezmesi(lifalif)
elma
kakao
tarcın
dısı için hindistan cevizi

yulaf ezmesi robotta iice çekilir içine ince ince rendelenmiş elmalarda katılarak karıstırılır kakao ve tarcın eklenerek karıstırma işine devam edilir.. sonra küçük toplar yapılarak hindistan cevizine bulanıp dolapta soğutulur..

ben bu tarife yulaflı toplar dedim monti defterim varda oraya eklendi...
ayrıca dısını çekilmiş cevize bulamayı düşünüyorum azımı sulandırdı taif şimdiden...

kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim işler o kadar yoğunki başımı kaldıramıyorum bide grip oldum sormayın beni affedin yarın sabah kilo bildirimi yaparım öpüyorum sizi..........

kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim işler o kadar yoğunki başımı kaldıramıyorum bide grip oldum sormayın beni affedin yarın sabah kilo bildirimi yaparım öpüyorum sizi..........

Geçmiş olsun pamuğum ara öğünlerde c vitamini mandalina portakal takviyesi yap, iyice güçsüz kalma (

bu günkü menüm
sabah kalkınca 1 muz
kahvaltı 1 süt az beyaz leblebi
öğlen salata yoğurt 1 dilim ekmek
aksam mantar sote yoğurt

afiyet olsun canım

güzel menü hypatia cım afiyet olsun

canım cok fena seyler istiyorr

merhaba canım nasılsın

benimde istiyordu az önce bisküvi yedim :97:

bende bugün diyet günüm değil kaçamak yaptım çok ama yemeğimi hafif yedim allahtan bugün iştahım öyle bir açıkki sormayın yani ama regl olcam sanırım onunda payı var

menümü yazayım pek sağlıklı değil ama

Sabah: 1 yumurta, 50 gr labne peyniri,, 1 dilim çavdar ekmeği, pekmez, ayçöreğinin yarısı yarısını da arkadşım yedi allahtan
ara:1 meyve
öğle:kereviz yemeği
ara:1 avuç fıstık
akşam:haşlanmış lahna,brüksel lahanası ve kabak azar azar 1 tabak olacak şekilde yanındada sarımsaklı yoğurt

1 saat yürüyüş, 3 lt su yeşilçay

kilom hala sabit ya hatta 200 gr almışım

neden böyle oldu bilmiyorum belki regl olamadığım içindir olmak üzereyim de :44:

ya naber kıjlar,ölüyoruuu galibaa
midem rezalet yaaa, acayip bulanıyoooo
benim bu ilaçlar mahfetti beni....
sabah yulaflı süt
ara yapamadım
öğle 4 köfte
ara yoğurt
akşam ton balığı heralde

ya u diyete dayanamıyorum ben artık
galiba yarından itibaren normal diyete döncem
zevcancım ben yarından sonra sadece 1 hafta daha buralardayım,sonra abbas ankara yolcusu, bağlasan duramicim canım

regli yüzündendir canın bişiler istemesi ben saatlerdir nette yemek tariflerine bakıom benimki ondan
ahh bu ay çöreklerin senin ahhh diyet bisküvü falan yeseydin keske ..

dukanı bırak gitsin filizim .. dikkat et kendine..tamam tatlım seni haftaya ayırırız ama mezun mu olucasın yoksa geri dönmek üzeremi gidiceksin.. bence mezun ol çünkü geri gelmeme ihtimalin var mezuniyetini gör
bide hemsom senin diyet bi kekin vardı onun tarifi ezberindeyse bana verirmizin..

benim de bugünkü menüm

sabah: 2 dilim t.b. ekmeği, light krem peynir, şekersiz çay
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği, diyet sütlü kahve
ara: 2 grissini, 1 bardak yeşil çay
akşam: yoğurtlu haşlanmış kabak, 1 dilim t.b. ekmeği
ara: 1 portakal, 1 bardak süt

bugün artık tekrar spora başlamayı düşünüyorum. işallah bi aksilik çıkmaz da yapabilirim

4. TAKIM

İrem&Özge ..........burda
meyvenull ..............burda+menü
cemrehayal ................burda+menü
pamukcuk .................burda
Kuyabiye..............burda+menü
PrensesPeri...........burda+menü
cyd86................YOK
hasretim34..........burda+
hypatia.............burda+menü
Anna_maria........burda+menü
dolunay...........YOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…