kararlı olman çok güzel bir şey canım herşey inanmaktan geçiyor zaten
bizler buradayız birbirimize destek olacağız merak etme hepimiz birlikte vereceğiz kilolarımızı
58 kg ablam vardı bitter diyetini ona söyledim 56.8 olmuş. 1.2 verdim inanamıyorum bu akşam yürüyüş ypaıp koruyacağım dedi.. çok şaşırdım. ne yediğini de söyledi(((
vermiş ablam yarın bunu deniyorum ben de.
ayy heyecanlandım bunu görüncezaten regl dönemim ufak bi tatlı yemek istiyodum bu sefer, e madem abla da kilo vermiş denemek şart oldu bu bitteri
nası yapıyoduk hypatiacım?? sabah süt ve bitter çikolata yiyoruz galiba ama ne kadar yiycez çikolatadan? bi de gün içinde nası beslenmemiz lazım?
ben senin diyetisyenin diyetlerini tuttum valla, bende çok işe yarıyo. paylaştığın için çok saol
bu arada aramıza hoşgeldin karçiçeği
hoş bulduk tşk ederim artık birlikte zayıflayacağız
siz kaç kilo verdiniz ne kadar zamandır burdasınız
diğer topiğe niye gelmiyon kız küstün mü bize?ben daha yeniyim 1 ay oldu daha sanırım 72yle başladım şu an 70.6 yım sabitlendim veremiyorum regl olcam ondan herhalde
ayy heyecanlandım bunu görüncezaten regl dönemim ufak bi tatlı yemek istiyodum bu sefer, e madem abla da kilo vermiş denemek şart oldu bu bitteri
nası yapıyoduk hypatiacım?? sabah süt ve bitter çikolata yiyoruz galiba ama ne kadar yiycez çikolatadan? bi de gün içinde nası beslenmemiz lazım?
ben senin diyetisyenin diyetlerini tuttum valla, bende çok işe yarıyo. paylaştığın için çok saol
tamam canım görüşürüz ben yarın sabah burda olamıycam o yüzden bugünkü kilomu yazıyorum
bugünkü kilom 70.6 regl durumuna bağlıyorum bu olayı :44:
yarın da diyete başlıycam zaten
afiyt olsun canım ve iyi seyirler bende izliyorum fatmagülü bakalım neler olcak
yarın - gelirsin umarım
84,3 ümmm
günaydın kızlar sabah o kadar spora diyete rağmen kilo aldığımı görünce 2 poğca yedim sinirden halada yemek istiyorum galiba benim yapım bu daha fazla zayıflayamıyorum
Günaydın.
Zevcanım ben 68,2 yim canım.
Cemrem harika gidiyorsun harika maşallah.
Zevcanım tüm takımlar paylaşıma listeyi eklediğinde bana ahber verir misin gireyim listeler için.
günaydın nasılsınız bakalım bugün bende dediğiniz gibi sabah tartıldım kilom 69.800 arkadaşlar menü yazılacak dediniz ya sabah kahvaltıyımı yazıyoruz yoksa dün sabahtan akşama kadar yediklerimizimi yazıyoruz
günaydın kar çiceği.. benim sinirler alt üst okadar sipor ve rejime karsılık 400 gr + dayım ..
sende ne var ne yok nasılsın.
menünü sabahtan aksama kadar yazıyorsun talım..
sakın sinirini bozma kilo aldığın zaman o kilodan nasıl kurtulacağını düşün vücüdunun sana direnç gösterdiğini mücadele ettiğini aklından çıkarma ben dün 69.700 idim bu sabah 69.800 üm demekki kalorili yiyecekler yemişim bugün daha dikkatli olacağım öğlen yemekhanede çıkan tatlıyı yemeceğim sabah kahvaltımı yaptım masama oturdum imzalara başlamadan ve sabah çayımı yudumlarken kilomu yazıyım dedim kahvaltıda bir tane kaynamış yumurta yarım kibrit kutusu kadar kaşat peynir bir ince dilim ekmek ve şekersiz bir bardak çay vardı ve 2 bardak su içtim
afiyet olsun ...
Vermeye uğrastıkca verememek cok kötü bi durum delirtiyor insanı ama toparlanmam ve sağlıklı bi diyete baslamam lazım haklısın bu kiloda nasıl kurtulurum onu bulmam gerek benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?