Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy heyecanlandım bunu görünce zaten regl dönemim ufak bi tatlı yemek istiyodum bu sefer, e madem abla da kilo vermiş denemek şart oldu bu bitteri

nası yapıyoduk hypatiacım?? sabah süt ve bitter çikolata yiyoruz galiba ama ne kadar yiycez çikolatadan? bi de gün içinde nası beslenmemiz lazım?

ben senin diyetisyenin diyetlerini tuttum valla, bende çok işe yarıyo. paylaştığın için çok saol

bu arada aramıza hoşgeldin karçiçeği

Son düzenleme:

hoş bulduk tşk ederim artık birlikte zayıflayacağız

Ben de tutuyorum ama işte yine de pimpirikli olunca kadına yapmadığımı da bırakmıyorum

canım doktor gün içinde normal diyetini yapacaksın. kahvaltı yerine ise bir avuç içi (bir paket) bitter çikolat yiyebilirsin dedi. light süt ile yapacaksın ve de ardından iki bardak su içecekmişsin. sonra öğle akşam ve aralar normal diyetin gibi olacakmış.
ablam şöyle yapmış:

sabah: bitter çikolata oy oy oy :) bir bardak light süt, iki bardak su
öğle: mercimek çorbası, iki tane biber dolması ve yoğurt
ara: portakal
akşam: bir tane balık yemiş, bol salata.

spor yapmamış ama sonra kg verdiğini görünce bir saat yürüyeceğim dedi.. ay darısı başıma

4. TAKIM 189. Etap

İrem&Özge (68.5/)
meyvenull ( 61.4/61.4) çıldırmak üzereyim
cemrehayal( 85.7 /84.3)
pamukcuk ( 75/)
Kuyabiye( 56.9 /)
PrensesPeri( 78.8/)
cyd86( 70.3/)
hasretim34( 69.4 /)
hypatia( 70.4/)
Anna_maria( 70.6/70.6)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabah o kadar spora diyete rağmen kilo aldığımı görünce 2 poğca yedim sinirden halada yemek istiyorum galiba benim yapım bu daha fazla zayıflayamıyorum

4. TAKIM 189. Etap

İrem&Özge (68.5/68.2/0.3/%0.45)
meyvenull ( 61.4/61.4/0.0/%0.0)
cemrehayal( 85.7 /84.3/1.4/%1.63)
pamukcuk ( 75/)
Kuyabiye( 56.9 /)
PrensesPeri( 78.8/)
cyd86( 70.3/)
hasretim34( 69.4 /)
hypatia( 70.4/)
Anna_maria( 70.6/70.6/0.0/%0.0)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Son düzenleme:
Günaydın.

Zevcanım ben 68,2 yim canım.

Cemrem harika gidiyorsun harika maşallah.

Zevcanım tüm takımlar paylaşıma listeyi eklediğinde bana ahber verir misin gireyim listeler için.

günaydın kızlar sabah o kadar spora diyete rağmen kilo aldığımı görünce 2 poğca yedim sinirden halada yemek istiyorum galiba benim yapım bu daha fazla zayıflayamıyorum

günaydın nasılsınız bakalım bugün bende dediğiniz gibi sabah tartıldım kilom 69.800 arkadaşlar menü yazılacak dediniz ya sabah kahvaltıyımı yazıyoruz yoksa dün sabahtan akşama kadar yediklerimizimi yazıyoruz

günaydın kar çiceği.. benim sinirler alt üst okadar sipor ve rejime karsılık 400 gr + dayım ..
sende ne var ne yok nasılsın.
menünü sabahtan aksama kadar yazıyorsun talım..

günaydın kar çiceği.. benim sinirler alt üst okadar sipor ve rejime karsılık 400 gr + dayım ..
sende ne var ne yok nasılsın.
menünü sabahtan aksama kadar yazıyorsun talım..

sakın sinirini bozma kilo aldığın zaman o kilodan nasıl kurtulacağını düşün vücüdunun sana direnç gösterdiğini mücadele ettiğini aklından çıkarma ben dün 69.700 idim bu sabah 69.800 üm demekki kalorili yiyecekler yemişim bugün daha dikkatli olacağım öğlen yemekhanede çıkan tatlıyı yemeceğim sabah kahvaltımı yaptım masama oturdum imzalara başlamadan ve sabah çayımı yudumlarken kilomu yazıyım dedim kahvaltıda bir tane kaynamış yumurta yarım kibrit kutusu kadar kaşat peynir bir ince dilim ekmek ve şekersiz bir bardak çay vardı ve 2 bardak su içtim

4. TAKIM 189. Etap

İrem&Özge (68.5/68.2/0.3/%0.45)
meyvenull ( 61.4/61.4/0.0/%0.0)
cemrehayal( 85.7 /84.3/1.4/%1.63)
pamukcuk ( 75/)
Kuyabiye( 56.9 /)
PrensesPeri( 78.8/)
cyd86( 70.3/)
hasretim34( 69.4 /)
hypatia( 70.4/)
Anna_maria( 70.6/70.6/0.0/%0.0)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

afiyet olsun ...
Vermeye uğrastıkca verememek cok kötü bi durum delirtiyor insanı ama toparlanmam ve sağlıklı bi diyete baslamam lazım haklısın bu kiloda nasıl kurtulurum onu bulmam gerek benim..

afiyet olsun ...
Vermeye uğrastıkca verememek cok kötü bi durum delirtiyor insanı ama toparlanmam ve sağlıklı bi diyete baslamam lazım haklısın bu kiloda nasıl kurtulurum onu bulmam gerek benim..

inan bana bunu benden iyi bilen yoktur cevremdeki bütün müdür arkadaşlarım tığ gibi bir yere giderken dolabı tamamen yere indirip hepsi beni şişman gösteriyor diye çıldırıyorum evin bir odasını spor salonuna çevirdim her kilo aldığımda bir spor aleti aldım koşu bandı, bisiklet. mekik çekme aleti, platis topu, ağırlık çalışma aletleri, titreşimli zayıflama aleti, masaj aleti yani senin anlayacağın ne duydumsa aldım müzik tertibatı kurdum odaya duvara tv aldım ama inan zamanı satın alamadım kendime ayıracak yarım saatim bile yok evde o yüzden hepsi beni bekliyor yani spor yapmadan kilo vermeye çalışıyorum işim çok zor

bu günkü menümü yazayım..
Sabah 2 poğca süt
öğlen mantarlı omlet peynirli salata
aksam etli karnıbahar yoğurt..

5 mil leslie 2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…