Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun gizemcim...

regli yüzündendir canın bişiler istemesi ben saatlerdir nette yemek tariflerine bakıom benimki ondan
ahh bu ay çöreklerin senin ahhh diyet bisküvü falan yeseydin keske ..

öyle herhalde taltım yaw yoksa ben hayatta bu kadar iştahlı bir insan değilim

ayy evet ah bu ayçöreği

napim tatlım çikolata ve ondan yapılmış hiçbir şeyi yiyemiyorum zaten tek mutluluğum o

duygu sömürüsü yaptım ama haklısın canım allahtan hepsini yemedim

afiyet olsun canım

inşallah sporuna başlarsın canım sporsuz olmuyor yaw

4. TAKIM 189. Etap

İrem&Özge (68.5/)
meyvenull ( 61.4/)
cemrehayal( 85.7 /)
pamukcuk ( 75/)
Kuyabiye( 56.9 /)
PrensesPeri( 78.8/)
cyd86( 70.3/)
hasretim34( 69.4 /)
hypatia( 70.4/)
Anna_maria( 70.6/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

nys olan olmus fatmacım önümüze bakalım
yarın inş + cıkmazsın die ümid ediyorum..
Dersane nasıl gidiyor..

kızlar karciceği aramıza yeni katıldı...

Karciceği bu hafta yani önümüzdeki cumaya kadar deneme süren paylasımın bol olur ve kurallara uyarsan takıma alınacaksın..

4. Takım kuralları
her gün menü paylasımı yapılacak
her gün paylasımda bulunulacak
3 gün menü bildirmeyen 3 gün paylasım yapmayan 3 hafta kilo bildirmeyen 3 gün diğer menülere yorum yapmayan takımdan diskalifiye oluyor..

nys olan olmus fatmacım önümüze bakalım
yarın inş + cıkmazsın die ümid ediyorum..
Dersane nasıl gidiyor..

öyle zevcancım (doğru dedim dimi) olan oldu artık akşam banyo yapcam ondan önce 1 saat yürümek istiyorum yoksa suçluluk beni yiyip bitircek valla ne biçim yedim bugün ben böyle

oy tatlım inş dicem ama pek ümit yok gibi zaten 1 haftadır sabitim 1 gr ne verdim ne aldım:97:

dersane iyi gidiyor canım sınavda yaklaştı yoğunluk da var işte kayıt filan uğraşıyoruz işte

sağol sorduğun için senin işler nasıl gidiyor canım her şey yolunda mı

yürü mutlaka canım bak bende bu aksam 5 mil leslie yapıcam..
Yarın inş - cıkarız..
Hayırlısıyla güzel bi puan alırsın umarım..
Benim işler bildiğin gibi canım burası cok sıkıcı

hoşgeldin tatlım kendini tanıtmakla baslayabilirsin..
Kac kilosun kac yasındasın olmak istediğin kilo nedir bunları falan anlat bize..

hoşbulduk canım ben 40 yaşındayım 69.700 kiloda ve 1.54 boyundayım kamu kuruluşunda idareci konumundayım yani sürekli oturarak çalışıyorum 3 yıl öncesine kadar kilodan yana bir sıkıntım yoktu ama şimdi en az 10 kilo fazlalığım var aslında 55 olmak istiyorum

bende diyete senin kilondayken baslamıstım .. Inş birlikte basarıcaz..
Uyguladığın bir diyet varmı..

karçiceği yarın tartı günü sabah kalkınca wc olayını falan hallettikten sonra ac olarak tartılıp kilonu bildirirsin
Inş haftayada listede olursun

yürü mutlaka canım bak bende bu aksam 5 mil leslie yapıcam..
Yarın inş - cıkarız..
Hayırlısıyla güzel bi puan alırsın umarım..
Benim işler bildiğin gibi canım burası cok sıkıcı

yüriycem tatlım tamam hatta 15 dakikada koşsam diyorum koşmayı çok severim müzikle birlikte

inşalllah canım ya sende umarım:107:

oy canım hayırlısı diyorum sadece allah sabırlar versin çok çok

bende diyete senin kilondayken baslamıstım .. Inş birlikte basarıcaz..
Uyguladığın bir diyet varmı..

uyguladığım bir diyet yok hamur işinden tatlıdan uzak duruyor önceden ne yiyorsam yarısını yemeğe özen gösteriyorum günde 3 litre su tüketiyorum tek yapamadığım şey spor oda zamanım olmadığından yapamıyorum

dukanı bırak gitsin filizim .. dikkat et kendine..tamam tatlım seni haftaya ayırırız ama mezun mu olucasın yoksa geri dönmek üzeremi gidiceksin.. bence mezun ol çünkü geri gelmeme ihtimalin var mezuniyetini gör
bide hemsom senin diyet bi kekin vardı onun tarifi ezberindeyse bana verirmizin..
[/QUOTE]

bırakıcam dayanamıyorum dukana artık. tatlım ben mezun olamamki benim hedef 80 di . kalan bi haftada 5 kilo verememki ya ilaç kullanmasam hassam beceririm ama ilaç ödem yapan hormon ilacı. geri dönmek üzere ayrılırım sanırım( umarııım dönemem tabiiii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…