inan bana bunu benden iyi bilen yoktur cevremdeki bütün müdür arkadaşlarım tığ gibi bir yere giderken dolabı tamamen yere indirip hepsi beni şişman gösteriyor diye çıldırıyorum evin bir odasını spor salonuna çevirdim her kilo aldığımda bir spor aleti aldım koşu bandı, bisiklet. Mekik çekme aleti, platis topu, ağırlık çalışma aletleri, titreşimli zayıflama aleti, masaj aleti yani senin anlayacağın ne duydumsa aldım müzik tertibatı kurdum odaya duvara tv aldım ama inan zamanı satın alamadım kendime ayıracak yarım saatim bile yok evde o yüzden hepsi beni bekliyor yani spor yapmadan kilo vermeye çalışıyorum işim çok zor
bu günkü menümü yazayım..
Sabah 2 poğca süt
öğlen mantarlı omlet peynirli salata
aksam etli karnıbahar yoğurt..
5 mil leslie 2.5 litre su [/QUOTE
ara öğün yapmıyormusun canım. ben sabah ne yediğimi yazmıştım saat 10 gibi bir elma yiyeceğim öğlen yemekhaneye gideceğim bugün menüde çorba fırında tavuk pirinç pilavı ve tatlı var pilav ve tatlımı almayacağım tavuk ve çorba içeceğim saat 4 gibi bir elma daha yiyeceğim akşamda çorba ve salata belki bir kase yoğurt yiyeceğim ekmek hiç yemeyeceğim ve 3 litre su içeceğim nasıl beğendinizmi
ara öğün yapmıyormusun canım. ben sabah ne yediğimi yazmıştım saat 10 gibi bir elma yiyeceğim öğlen yemekhaneye gideceğim bugün menüde çorba fırında tavuk pirinç pilavı ve tatlı var pilav ve tatlımı almayacağım tavuk ve çorba içeceğim saat 4 gibi bir elma daha yiyeceğim akşamda çorba ve salata belki bir kase yoğurt yiyeceğim ekmek hiç yemeyeceğim ve 3 litre su içeceğim nasıl beğendinizmi
hadi ama bildirin kilolarııı
günaydın kızlar sabah o kadar spora diyete rağmen kilo aldığımı görünce 2 poğca yedim sinirden halada yemek istiyorum galiba benim yapım bu daha fazla zayıflayamıyorum
moralim çok bozuldu valla kızlar. diyetimi hiç aksatmadım, dün 50 dk yürüyüşümü yaptım, reglim de bitmek üzere ama yine de 500 gr + dayım
günaydın kızlar..nasılsınız?
sevine sevine yazabileceğim bir kilom olsa.. ahhh ahhh ben bu diyet işini başamıyorum ya78,5 um bugun.. ileri geri 300-500..yine kötü bir gün benim için kiloda üstüne tuz biber oldu
70.4 çıldırmak üzereyimmmm
anna maria meyvenull nolacak bizim bu halimiz??
günaydın kızlar 74,5 ben kilo almışımdır diyordum olsun 500 gr gitmiş
günaydın reyhancımm nolcak bizim sonumuz böyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?