uyguladığım bir diyet yok hamur işinden tatlıdan uzak duruyor önceden ne yiyorsam yarısını yemeğe özen gösteriyorum günde 3 litre su tüketiyorum tek yapamadığım şey spor oda zamanım olmadığından yapamıyorum
karçiceği yarın tartı günü sabah kalkınca wc olayını falan hallettikten sonra ac olarak tartılıp kilonu bildirirsin
Inş haftayada listede olursun
bırakıcam dayanamıyorum dukana artık. Tatlım ben mezun olamamki benim hedef 80 di . Kalan bi haftada 5 kilo verememkiya ilaç kullanmasam hassam beceririm ama ilaç ödem yapan hormon ilacı. Geri dönmek üzere ayrılırım sanırım( umarııım dönemem tabiiii )
yok o hedef değiştirip mezun olmak bana göre değiiil, yapamam öyle bişey olmaaaaaaas. Sen benim istekle ayır o daha bana göre.
anladım sağlıklı beslenmek diyebiliriz ozamn..inş en kısa zamnda istediğin kiloya ulasırsın..
siz nasıl başardınız kaç kilo verdiniz biraz bilgi verebilirmisiniz
karçiçeği hoşgeldin aramıza canım
ben fatma
dukanı bırak gitsin filizim .. dikkat et kendine..tamam tatlım seni haftaya ayırırız ama mezun mu olucasın yoksa geri dönmek üzeremi gidiceksin.. bence mezun ol çünkü geri gelmeme ihtimalin var mezuniyetini gör
bide hemsom senin diyet bi kekin vardı onun tarifi ezberindeyse bana verirmizin..
benim durum kötü aslında önce sok diyetlerle basladım sonra montignac die bi diyet var onu yaptım şimdide kafama göre takılıyorum
Hatam surda yanlız yasıyorum annemlerin yanına gidincede cıldırmıs gibi yiyorum sanırsınki içimde canavar var..
Tabi al ver al ver sonuc 1 senede 8.700 verdim..
Düzgünce sağlıklı bi diyet yapsaydım şimdiye kadar coktan mezun olmustum :97:
hoş bulduk bugünden itibaren bende varım aranızdayım
bırakıcam dayanamıyorum dukana artık. tatlım ben mezun olamamki benim hedef 80 di . kalan bi haftada 5 kilo verememkiya ilaç kullanmasam hassam beceririm ama ilaç ödem yapan hormon ilacı. geri dönmek üzere ayrılırım sanırım( umarııım dönemem tabiiii )
bir sene çok uzun bir süre benim o kadar vaktim yok ben 6 ayda fazlalıklardan kurtulup önceki bedenime dönmek istiyorum tabi yardımlarınızla
ben de ipodumu kaybettim hem de pembeydio günden beri yürüyüş yapmayı sevmiyorum üühühü... Müziksiz çekilmiyo
ben de ipodumu kaybettim hem de pembeydio günden beri yürüyüş yapmayı sevmiyorum üühühü... müziksiz çekilmiyo
kızlar size doyum olmaz ama ben cıkıyorum artık aksam oldu evime gideyim yemek pişireyimTüm gün yemek tariflerine bakarken öylebi acıktım ki
Leslimi de yapayım sonra fatmagülü izlicem.. öpüyorum hepinizi
oh ne güzel iyi yaptın canım umarım hedeflediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın
ulaşacağıma inanıyorum benim sadece motivasyona ve benim gibi kilo vermek isteyen insanlara ihtiyarcım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?