Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım sağlıklı beslenmek diyebiliriz ozamn..inş en kısa zamnda istediğin kiloya ulasırsın..

hedefini değiştirip mezun olabilrsin canım yinede karar senin.. Nasıl istersen ben öyle yaparım..
MEZUN OLUNCADA GERİ GELME SANSIN VAR HASRETİM MEZUN OLMUSTU SONRA DÖNDÜ TEKRAR ARAMIZA AKLINDA BULUNSUN..

Son düzenleme:
yok o hedef değiştirip mezun olmak bana göre değiiil, yapamam öyle bişey olmaaaaaaas. sen benim istekle ayır o daha bana göre.

siz nasıl başardınız kaç kilo verdiniz biraz bilgi verebilirmisiniz

benim durum kötü aslında önce sok diyetlerle basladım sonra montignac die bi diyet var onu yaptım şimdide kafama göre takılıyorum
Hatam surda yanlız yasıyorum annemlerin yanına gidincede cıldırmıs gibi yiyorum sanırsınki içimde canavar var..
Tabi al ver al ver sonuc 1 senede 8.700 verdim..
Düzgünce sağlıklı bi diyet yapsaydım şimdiye kadar coktan mezun olmustum :97:

bırakıcam dayanamıyorum dukana artık. tatlım ben mezun olamamki benim hedef 80 di . kalan bi haftada 5 kilo verememki ya ilaç kullanmasam hassam beceririm ama ilaç ödem yapan hormon ilacı. geri dönmek üzere ayrılırım sanırım( umarııım dönemem tabiiii)[/QUOTE]

inş canım rabbim hayırlı bebişler versin sana tez elden :)

bir sene çok uzun bir süre benim o kadar vaktim yok ben 6 ayda fazlalıklardan kurtulup önceki bedenime dönmek istiyorum tabi yardımlarınızla

ben de ipodumu kaybettim hem de pembeydi o günden beri yürüyüş yapmayı sevmiyorum üühühü... müziksiz çekilmiyo

kızlar size doyum olmaz ama ben cıkıyorum artık aksam oldu evime gideyim yemek pişireyim Tüm gün yemek tariflerine bakarken öylebi acıktım ki
Leslimi de yapayım sonra fatmagülü izlicem.. öpüyorum hepinizi

inş canım rabbim hayırlı bebişler versin sana tez elden :)[/QUOTE]

amin tatlım amiiin

ben de ipodumu kaybettim hem de pembeydi o günden beri yürüyüş yapmayı sevmiyorum üühühü... müziksiz çekilmiyo

ayy kıyamamm sanaa

haklısın müziksiz çekilmiyor tatlım yaw

alsan böyle ucuzlarından filan :44:

bende geçen sene balkondan düşürmüştüm yenisini aldım para biriktirip ipodsuz yaşayamam yani ben şahsen

58 kg ablam vardı bitter diyetini ona söyledim 56.8 olmuş. 1.2 verdim inanamıyorum bu akşam yürüyüş ypaıp koruyacağım dedi.. çok şaşırdım. ne yediğini de söyledi(((

vermiş ablam yarın bunu deniyorum ben de.

tamam canım görüşürüz ben yarın sabah burda olamıycam o yüzden bugünkü kilomu yazıyorum

bugünkü kilom 70.6 regl durumuna bağlıyorum bu olayı :44:

yarın da diyete başlıycam zaten

afiyt olsun canım ve iyi seyirler bende izliyorum fatmagülü bakalım neler olcak

yarın - gelirsin umarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…