yaa benim moralim cok bozuldu ağlıcam nerdeyse annem aradı şimdi kız kardeşimin kulak zarı yırtılmıs işitme kaybı varmıs..
çok geçmiş olsun canım ya:/ işitme kaybı yüzde kaçmış? Geçici miymiş bir de???
canım çok üzüldüm büyük geçmiş olsun..allah acil şifa versin
tablo hakkında yorum yaparmısınız değerlendirme nasıl ben burda acemiyim ya o acıdan bilgilenmek istiyorum4. TAKIM 189. Etap
İrem&Özge (68.5/68.2/0.3/%0.45)
meyvenull ( 61.4/61.4/0.0/%0.0)
cemrehayal( 85.7 /84.3/1.4/%1.63)
pamukcuk ( 75/74.5/0.5/%0.66)
Kuyabiye( 56.9 /57.4/-0.5/-0.87)
PrensesPeri( 78.8/78.5/0.3/%0.38)
cyd86( 70.3/70.3/0.0/%0.0)
hasretim34( 69.4 /69.4/0.0/%0.0)
hypatia( 70.4/70.4/0.0/%0.0)
Anna_maria( 70.6/70.6/0.0/%0.0)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (707/705/2/%0.28 )
menümü yazayım:)) madem kg veremedim:))
sabah, portakal mandalina
öğle: Balık salata piyaz domates çorbası
ara türk kahvesi
ara: Kivi portakal
akşam: Kereviz salatası :)
tablo hakkında yorum yaparmısınız değerlendirme nasıl ben burda acemiyim ya o acıdan bilgilenmek istiyorum
hypatia canim valla seni sok olarak seyrediyorum nasil olurda kilo veremessin anlayamiyorum,acaba baska bi doktora daha mi gitsenki,hic normal degil bu durum sanki.
günaydın canım gerçi tünaydın oldu ama:)
cumartesi doktora gidip dahiliyeye tiroid testi ve gizli şeker yklemesi yaptırıp başka doktora göstereceğim.
3-4 haftadır burdayım.. emeğimi sizler de görüyorsunuz.. yemeklerimi sporumu suyumu... ama gram dahi veremiyorum versem de alıyorum. moral falan da kalmadı artık. haliyle..
farklı doktora gidicem işte ben de artıkk .((
en iyisini yaparsin canim,moralini bozma demek kolay ama bu durumda kim olsa morali bozulur ve yemeklere saldirirdi sabrina masallah,moralin bozulsa bile sabrini kabetme :)
tama canim ya yapiyorum bende senli monti en azindan seni yari yolda birakmamak icin daha asilirim,canim ben aslinda yapsam veriyorumda iste sabir yokki bende saglikli beslenirkende istiyorumki sok diyetler gibi istiyorum haftada 2 3 kilo vereyim,saglikli olmadigini aklim biliyor ama kalbimkolay gelsin yasom
gecmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim içim sıkılıyor resmen kardeslerim bu hatta benim için en önemli insanlar onların en ufak biyerlerine bişi olsun kahroluyorum sanki olan bana olmus gibi aslında kendime olsa daha ii olur psikolojim belkide..
yasom ben montiye geri dönmeye kara verdim nekadar süre yaparım bilmiyorum ama bişiler yapmam lazım.. keske sende monti yapabilsen birbirimize destek olurduk
sporda yapıyoruz neden bizim durumumuz kötü yaaa :84:
çook tşk ederim canım:) allah razı olsun birlikte hep birlikte başta sağlıklı ve zayıf oluruz inş:)
tama canim ya yapiyorum bende senli monti en azindan seni yari yolda birakmamak icin daha asilirim,canim ben aslinda yapsam veriyorumda iste sabir yokki bende saglikli beslenirkende istiyorumki sok diyetler gibi istiyorum haftada 2 3 kilo vereyim,saglikli olmadigini aklim biliyor ama kalbim
ins canim ins
bendeki durumda sabırsızlıktan oluyor yasom sabredemiyorum allah bize sabır versin bol bol ..
hadi asılalım montiyee
monti diyeti nasıl? hesaplama ile oluyo ama bi türlü anlamadım... basitçe anlatır mıusınız?
ben de yaparım belki.. bi de kg verdiriyor mu nasıl verdiriyoo?
monti diyeti nasıl? hesaplama ile oluyo ama bi türlü anlamadım... basitçe anlatır mıusınız?
ben de yaparım belki.. bi de kg verdiriyor mu nasıl verdiriyoo?
hypatiacım mesela monti topiğinde bi arkadas var 1.80 boyu 90 kilo ile montiye basladı hiç bozmadı bayram seyran yılbası demedi 3 ay oldu baslayalı 67 k
loya indi hiç ac kalmadan.. ama mütiş iradeli biriymiş insan memlekete gidince bile bozmazmı ilk basladığı gün hiç unutmuyorum iş yerinde ıspanak yemeği cıkmıs piriçclerini ayıklayarak yemeğe uğrasırken bide farketmişki içine havuc rendelemişler ağlamaya baslamıs oracıkta..
yaptığı ilk ve tek hata oldu sanırım.. süper zayıfladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?