Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü yazayım:)) Madem kg veremedim:))

Sabah, portakal mandalina
öğle: balık salata piyaz domates çorbası
ara türk kahvesi
ara: kivi portakal
akşam: kereviz salatası :)

tablo hakkında yorum yaparmısınız değerlendirme nasıl ben burda acemiyim ya o acıdan bilgilenmek istiyorum

tablo hakkında yorum yaparmısınız değerlendirme nasıl ben burda acemiyim ya o acıdan bilgilenmek istiyorum

öncelikle bu haftaki kilon listeye giriş kilon olucak haftasa senin olabilecek durumundan anlatayım canım

karcicegi71 (14 ocaktaki kilo/21 ocaktaki kilo/14 ocak -21 ocak(kilo farkı)/%bireysel verimlilik

karciceği71 (69.8/68.9/0.9/1.29)

bireysel verimlilik hesabı

üyenin ilk kilosu-yeni kilosu=fark
fark / üyenin ilk kilosu*100= % olarak bireysel verimlilik

yani
69.8-68.9=0.9
0.9/69.8*100=1.29

aslında 1.28 küsüratlı cıkıyor ama 29 a yakın olduğundan yuvarlıyoruz..

Umarım anlata bilmisimdir..

merhaba kizlar... listemizi onaylayabilirmisiniz, malesef bugun biraz geciktik (

7.TAKIM 189.ETAP

zalimi (62/62/0/0%)
tutku2012(62/61/1/1.61%)
cemre2010(60.6/60.6/0/0%)
ceyce(80,7 /81,3/-0,6/-0,74)
saferan(133.7/134/-0.3/-0.22%)
azerikizi(65.2/63.8/1.4/2.14%)
kirmizigül06(105.8/104.8/1/0.95%)
kumsal(56.8/56.8/0/0%)
zeynep_07(68.6/68.6/0/0%)
arifeebe(100/99/1/1%)
lunaazul(83.4/82.9/0.5/0.54%)
doga3(94/94/0/0%)

7.TAKIM TOPLAM KILO( 972.8/968.8/4/0.41%)

günaydin kizlar,

sanirm hepimiz berbat bi gün geciriyoruz
zevcan öncelikle kardeisne gecmis olsun,ins gecici biseydir.

ben bu sabah tartilamadim,evdeki su saatlerini degismeye geldiler ben 11 biliyodum meger 8 mis hazirliksiz yakalandim banyo ve mutfak isgal durumda evde su yok ühüüüüüü..

zevcan gel seninle beraber biseylere basliyalim ne yapalim bende bilmiyorum sana bakiyorumda ayni benim gibisin cünkü,ne yapalim ya bende bilmiyorum ne yapacagimi

hypatia canim valla seni sok olarak seyrediyorum nasil olurda kilo veremessin anlayamiyorum,acaba baska bi doktora daha mi gitsenki,hic normal degil bu durum sanki

kuyabiye sende üzülme canim,sen verirsin hemen o fazlaligi,cok güzel gidiyosun sen..

prenses peri canim sende hic yoktan - desin devam et yilmak yok ( söyleyene bak hihi)

arkadaslar unuttugum varsa kusura bakamsin kafam kazan gibi,sinir ve aclik basima vurdu sabah adam gelince ilk mutfaga girdi kahvaltida edemeistim sonra anaokuluna gitik ve gel ye diyene kadar gec oldu..

bu arada karcicegi hosgeldin canim..

Son düzenleme:
hypatia canim valla seni sok olarak seyrediyorum nasil olurda kilo veremessin anlayamiyorum,acaba baska bi doktora daha mi gitsenki,hic normal degil bu durum sanki.

günaydın canım gerçi tünaydın oldu ama:)

cumartesi doktora gidip dahiliyeye tiroid testi ve gizli şeker yklemesi yaptırıp başka doktora göstereceğim.
3-4 haftadır burdayım.. emeğimi sizler de görüyorsunuz.. yemeklerimi sporumu suyumu... ama gram dahi veremiyorum versem de alıyorum. moral falan da kalmadı artık. haliyle..

farklı doktora gidicem işte ben de artıkk .((

en iyisini yaparsin canim,moralini bozma demek kolay ama bu durumda kim olsa morali bozulur ve yemeklere saldirirdi sabrina masallah,moralin bozulsa bile sabrini kabetme :)

kolay gelsin yasom
gecmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim içim sıkılıyor resmen kardeslerim bu hatta benim için en önemli insanlar onların en ufak biyerlerine bişi olsun kahroluyorum sanki olan bana olmus gibi aslında kendime olsa daha ii olur psikolojim belkide..

yasom ben montiye geri dönmeye kara verdim nekadar süre yaparım bilmiyorum ama bişiler yapmam lazım.. keske sende monti yapabilsen birbirimize destek olurduk
sporda yapıyoruz neden bizim durumumuz kötü yaaa :84:

tama canim ya yapiyorum bende senli monti en azindan seni yari yolda birakmamak icin daha asilirim,canim ben aslinda yapsam veriyorumda iste sabir yokki bende saglikli beslenirkende istiyorumki sok diyetler gibi istiyorum haftada 2 3 kilo vereyim,saglikli olmadigini aklim biliyor ama kalbim
çook tşk ederim canım:) allah razı olsun birlikte hep birlikte başta sağlıklı ve zayıf oluruz inş:)

ins canim ins

bendeki durumda sabırsızlıktan oluyor yasom sabredemiyorum allah bize sabır versin bol bol ..
hadi asılalım montiyee

monti diyeti nasıl? hesaplama ile oluyo ama bi türlü anlamadım... basitçe anlatır mıusınız?

ben de yaparım belki.. bi de kg verdiriyor mu nasıl verdiriyoo?

monti diyeti nasıl? hesaplama ile oluyo ama bi türlü anlamadım... basitçe anlatır mıusınız?

canım monti cok ii kilo verdiriyor..
glisemik endeks hesabına dayalı bi diyet..
ac kalmak yok doyana kadar yiyorsun.. her öğünde salata ve süt/süt ürünü tüketmek mecburi

montide patates havuş pancak pirinc bulgur normal ekmek beyaz undan olan hersey ve talılar yasak..

etle ekmek yenmiyor yumurta ilede ekmek yenmiyor ekmek olarak tam buğday ekmeği, bimdeki köy ekmeği,uno denge lihyt ekmekleri yanlızca hakvaltıda tüketiliyo nadir olarak tam buğday unundan yapılmıs cöreklerden kahvaltıda yiyebiliyorsun..
kuruyemiş yiceksen eğer ana öğünde tüketiyorsun ara olarak yenmiyor
meyveler yemekle birlikten yenmiyor..
ayrıca etle baklagil de yenmiyor.. ve sarküteride yasak...
aklımda kalanlar bunlar umarım anlatabilmisimdir..

Son düzenleme:

canim hesaplama yok montide,
benim aklimda olanlar
etin yainda ekmek yenmiyo,ekmek sabah kahvaltisinda yeniyo sadece ama kahvaltida yumurta varsa ekmek yok,peynir ve sütler yagsiz olcak,yogurt yagli olabilir,bide her ögünde mutlaka bir süt ürünü olmali,meyveyi ya yemketen yarim saat önce yada 2 saat sonra yiyosun,bakliyatla eti bi arada yemiyosun

benim aklimda olanlar bunlar

hypatiacım mesela monti topiğinde bi arkadas var 1.80 boyu 90 kilo ile montiye basladı hiç bozmadı bayram seyran yılbası demedi 3 ay oldu baslayalı 67 k
loya indi hiç ac kalmadan.. ama mütiş iradeli biriymiş insan memlekete gidince bile bozmazmı ilk basladığı gün hiç unutmuyorum iş yerinde ıspanak yemeği cıkmıs piriçclerini ayıklayarak yemeğe uğrasırken bide farketmişki içine havuc rendelemişler ağlamaya baslamıs oracıkta..

yaptığı ilk ve tek hata oldu sanırım.. süper zayıfladı...

arkadaşlar Glisemik indeks nedir? - UZMANTV
bu siteye bir göz atın uzman diyetislenlerden dinleyin ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…