canım monti cok ii kilo verdiriyor..
glisemik endeks hesabına dayalı bi diyet..
ac kalmak yok doyana kadar yiyorsun.. her öğünde salata ve süt/süt ürünü tüketmek mecburi
montide patates havuş pancak pirinc bulgur normal ekmek beyaz undan olan hersey ve talılar yasak..
etle ekmek yenmiyor yumurta ilede ekmek yenmiyor ekmek olarak tam buğday ekmeği, bimdeki köy ekmeği,uno denge lihyt ekmekleri yanlızca hakvaltıda tüketiliyo nadir olarak tam buğday unundan yapılmıs cöreklerden kahvaltıda yiyebiliyorsun..
kuruyemiş yiceksen eğer ana öğünde tüketiyorsun ara olarak yenmiyor
meyveler yemekle birlikten yenmiyor..
ayrıca etle baklagil de yenmiyor.. ve sarküteride yasak...
aklımda kalanlar bunlarumarım anlatabilmisimdir..
hypatiacım mesela monti topiğinde bi arkadas var 1.80 boyu 90 kilo ile montiye basladı hiç bozmadı bayram seyran yılbası demedi 3 ay oldu baslayalı 67 k
loya indi hiç ac kalmadan.. ama mütiş iradeli biriymiş insan memlekete gidince bile bozmazmı ilk basladığı gün hiç unutmuyorum iş yerinde ıspanak yemeği cıkmıs piriçclerini ayıklayarak yemeğe uğrasırken bide farketmişki içine havuc rendelemişler ağlamaya baslamıs oracıkta..
yaptığı ilk ve tek hata oldu sanırım.. süper zayıfladı...
dukana benziyo sanki ama daha acımasız hiçbir şey yok hali
oy oy oyy ghaza geldim ben onun verdiği kgnin yarısını versem yeter... cumartesi doktora gideceğim sonra da buna başlayalım birlikte...
Glisemik indeks nedir? - UZMANTV
bu gönderdiğim link te bütün diyetisyenleri dinleyebilirsiniz sanki tv seyreder gibi okumanıza gerek kalmıyor benim çok işime yaradı grisemik indekse bende dikkat ediyorum onun için öğlen yemekte çıkan pirinç pilavını ve tatlıyı yemedim
Kim benimle monti yapar???
kaleye mum diksinnn
mum yok lamba yaksak
Kim benimle monti yapar???
kaleye mum diksinnn
dikelim bakalim,ins yine 3 gün sonra foss cikmam:90:
paylasımın için teşekkürler
benim pc de ses yokk
rica ederim aslında işin sırrı az yemekten hareketli olmaktan ve çok su içmekten geçiyor ama bunu yapmak o kadar zorki
bir arkadaşım var yemekhanede birlikte yemek yiyoruz kendisi 50 kilo ve uzun boylu ben dikkat ettiğim halde ondan fazla yiyorum onun hayat felsefesi olmuş doyduktan sonra yememek bizimde hayat felsefemiz tabağına ne konursa yenir işte bizim sorunumuz burda diyetten ziyade alışkanlıklarımızı değiştirmemiz kalıcı sağlıklı kilolarda olmamız gerekiyor
günaydın kızlar sabah o kadar spora diyete rağmen kilo aldığımı görünce 2 poğca yedim sinirden halada yemek istiyorum galiba benim yapım bu daha fazla zayıflayamıyorum
bu günkü menümü yazayım..
Sabah 2 poğca süt
öğlen mantarlı omlet peynirli salata
aksam etli karnıbahar yoğurt..
5 mil leslie 2.5 litre su
moralim çok bozuldu valla kızlar. diyetimi hiç aksatmadım, dün 50 dk yürüyüşümü yaptım, reglim de bitmek üzere ama yine de 500 gr + dayım
70.4 çıldırmak üzereyimmmm
anna maria meyvenull nolacak bizim bu halimiz??
yaa benim moralim cok bozuldu ağlıcam nerdeyse annem aradı şimdi kız kardeşimin kulak zarı yırtılmıs işitme kaybı varmıs..
Menümü yazayım:)) Madem kg veremedim:))
Sabah, portakal mandalina
öğle: balık salata piyaz domates çorbası
ara türk kahvesi
ara: kivi portakal
akşam: kereviz salatası :)
haklısın ama alıskanlıkları değiştirmek cok zor karnım iice doymadan gözüm doymuyor ki benim
dengeli beslenip bol sıvı aldınmı olay tamam aslında dediğin gibi ama bunu yapabilen cok az kişi var..
tatlım sorma yaw ben de sabah +100 gr çıktım ya
hemde o kadar yürüdüm koştum dün akşam
neyse tatlım poğaçayı sabah yediğini için akşamı da hafiflettiğin için bir şey demiyorum bende sinir olunca yiyorum ama bugün hollywood diyetine başladım annemle birlikte başladık daha önce yaptığımda iyi kilo vermiştim inşallah haftaya kadar daha çok veririrm
canım üzülme ya veririz elbette bundan aşağı inilmez diye bir şey yok farklı bir diyet yapmak lazım metobolizmayı şaşırtmak lazım
sen monti diyetini yapcaksın galiba hadi rast gelsin inşallah veririsin
sen de montiyi yapcakmışsın sanırım koaly gelsin inşallah veririsin canım[/COLOR]
ah çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm nasıl olmuş öyle yaw
allah acil şifalar versin tedavisi vardır sıkma canını
son iki aya kadar bende senin gibi düşünüyordum ve öyle davranıyordum hatta yemezsem aklım orda kalıyordu bunu önce beynimizde halletmemiz lazım doymadığımı düşünüp ikinci tabağı almaya karar verdiğimde kendime diyorumki işte sen bu hale bu şekilde geldin aslında doydun diyorum ve ikinci tabaktan vazgeçiyorum birde tabağımı çok küçülttüm inan bana kuruyemiş ikramında kullanılan bir kepçe çorbayı bile zor alan tabaklar aldım kendime ağzına kadar dolu görünce çok yemiş hissi uyanıyor bende denemeni tavsiye ederim ben ekimden beri 5 kilo verdim bu şekilde niye burdayım biliyormusun bazan insanın yarışa ve motiveye ihtiyarcı var işte onun için sizlerin arasında olmak istedim
zevcan ben seni takib adiyom bacim,bende pazar detoks yapmaya karar verdim,yapmistim bende bi kere bunu 1.gün dayanmistim ama 2.gün cikk olmamisti o üyzden bende bi gün yapicam..hihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?