Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dukana benziyo sanki ama daha acımasız hiçbir şey yok hali

oy oy oyy ghaza geldim ben onun verdiği kgnin yarısını versem yeter... cumartesi doktora gideceğim sonra da buna başlayalım birlikte...

Glisemik indeks nedir? - UZMANTV
bu gönderdiğim link te bütün diyetisyenleri dinleyebilirsiniz sanki tv seyreder gibi okumanıza gerek kalmıyor benim çok işime yaradı grisemik indekse bende dikkat ediyorum onun için öğlen yemekte çıkan pirinç pilavını ve tatlıyı yemedim

paylasımın için teşekkürler
benim pc de ses yokk

O da olur şekercim de ben bu monti'yi anlamadım

sabah süt ürünü yiyorsun sonra normal öpün devam ediyorsun beyaz un şeker yasak. bildiğin diyet.

paylasımın için teşekkürler
benim pc de ses yokk

rica ederim aslında işin sırrı az yemekten hareketli olmaktan ve çok su içmekten geçiyor ama bunu yapmak o kadar zorki
bir arkadaşım var yemekhanede birlikte yemek yiyoruz kendisi 50 kilo ve uzun boylu ben dikkat ettiğim halde ondan fazla yiyorum onun hayat felsefesi olmuş doyduktan sonra yememek bizimde hayat felsefemiz tabağına ne konursa yenir işte bizim sorunumuz burda diyetten ziyade alışkanlıklarımızı değiştirmemiz kalıcı sağlıklı kilolarda olmamız gerekiyor

yokkız öyle değil dur sana örnek menü yazayım

sabah süt peynir zeytin domates salatalık 2 dilim t.b. ekmeği

öğlem kıymalı yumurta ayran salata

ara 1elma

aksam zeytin yağlı barbunya salata yoğurt..

baska bi menü

sabah 1 avuc beyaz leblebi 3 ceviz 1 bardak süt

öğlen tonlu salata yoğurt

ara 1 portakal

aksam ızgara tavuk salata ayran

baska menü

sabah tam buğday ekmeğinden tost domates salatalık yeşillik süt

öğlen pırasa yoğurt salata

aksam mantarlı omlet salata yoğurt

baska menü

sabah yumurta söğüş zeytin peynir sekersiz cay

öğlen kıymalı karnıbahar yoğurt salata

aksam mercimek corba ıspanak (pirinçsiz) yoğurt salata

gibi gibi

haklısın ama alıskanlıkları değiştirmek cok zor karnım iice doymadan gözüm doymuyor ki benim
dengeli beslenip bol sıvı aldınmı olay tamam aslında dediğin gibi ama bunu yapabilen cok az kişi var..

günaydın kızlar sabah o kadar spora diyete rağmen kilo aldığımı görünce 2 poğca yedim sinirden halada yemek istiyorum galiba benim yapım bu daha fazla zayıflayamıyorum

bu günkü menümü yazayım..
Sabah 2 poğca süt
öğlen mantarlı omlet peynirli salata
aksam etli karnıbahar yoğurt..

5 mil leslie 2.5 litre su

tatlım sorma yaw ben de sabah +100 gr çıktım ya

hemde o kadar yürüdüm koştum dün akşam

neyse tatlım poğaçayı sabah yediğini için akşamı da hafiflettiğin için bir şey demiyorum bende sinir olunca yiyorum ama bugün hollywood diyetine başladım annemle birlikte başladık daha önce yaptığımda iyi kilo vermiştim inşallah haftaya kadar daha çok veririrm

canım üzülme ya veririz elbette bundan aşağı inilmez diye bir şey yok farklı bir diyet yapmak lazım metobolizmayı şaşırtmak lazım

sen monti diyetini yapcaksın galiba hadi rast gelsin inşallah veririsin

moralim çok bozuldu valla kızlar. diyetimi hiç aksatmadım, dün 50 dk yürüyüşümü yaptım, reglim de bitmek üzere ama yine de 500 gr + dayım

oy aynen tatlım bende almışım yaw bende o kadar diyet yaptım spor filan neyse canım bozma moralini vericez inş

70.4 çıldırmak üzereyimmmm

anna maria meyvenull nolacak bizim bu halimiz??

oy sorma valla hypatia cım yaw

tartıya 4-5 kere çıktım yine aynı yine aynı çıldırcam bende

ama bugün hollywood a başladım ben biraz farklı diyet yapim daha önce 2 kez yapmıştım bu diyeti tam benlik

sen de montiyi yapcakmışsın sanırım koaly gelsin inşallah veririsin canım

yaa benim moralim cok bozuldu ağlıcam nerdeyse annem aradı şimdi kız kardeşimin kulak zarı yırtılmıs işitme kaybı varmıs..

ah çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm nasıl olmuş öyle yaw

allah acil şifalar versin tedavisi vardır sıkma canını

Menümü yazayım:)) Madem kg veremedim:))

Sabah, portakal mandalina
öğle: balık salata piyaz domates çorbası
ara türk kahvesi
ara: kivi portakal
akşam: kereviz salatası :)

afiyet olsun canım haftaya vericez inşallah bozma moralini

haklısın ama alıskanlıkları değiştirmek cok zor karnım iice doymadan gözüm doymuyor ki benim
dengeli beslenip bol sıvı aldınmı olay tamam aslında dediğin gibi ama bunu yapabilen cok az kişi var..

son iki aya kadar bende senin gibi düşünüyordum ve öyle davranıyordum hatta yemezsem aklım orda kalıyordu bunu önce beynimizde halletmemiz lazım doymadığımı düşünüp ikinci tabağı almaya karar verdiğimde kendime diyorumki işte sen bu hale bu şekilde geldin aslında doydun diyorum ve ikinci tabaktan vazgeçiyorum birde tabağımı çok küçülttüm inan bana kuruyemiş ikramında kullanılan bir kepçe çorbayı bile zor alan tabaklar aldım kendime ağzına kadar dolu görünce çok yemiş hissi uyanıyor bende denemeni tavsiye ederim ben ekimden beri 5 kilo verdim bu şekilde niye burdayım biliyormusun bazan insanın yarışa ve motiveye ihtiyarcı var işte onun için sizlerin arasında olmak istedim

saol tatlım tedavisi olacak boyuttatır umarım hasar..
holuvud diyetine baslayıp hatamı yaptın yoksa ii mi ettn bilemicem canım hayırlısı olsun evet ben montye geri dönüyorum baska bideyet beni paklamıyor..umarım haftaya veririz..

bu tabak olayı cok mantıklı aslında benim tabaklar kocaman
dur bende hafta sonu kendime minik tabaklardaN analyım
gitsin kara yağlarımızz

zevcan ben seni takib adiyom bacim,bende pazar detoks yapmaya karar verdim,yapmistim bende bi kere bunu 1.gün dayanmistim ama 2.gün cikk olmamisti o üyzden bende bi gün yapicam..hihih

zevcan ben seni takib adiyom bacim,bende pazar detoks yapmaya karar verdim,yapmistim bende bi kere bunu 1.gün dayanmistim ama 2.gün cikk olmamisti o üyzden bende bi gün yapicam..hihih

bende 2. gününe dayanamıyorm yasom zaten bizim kilomuzdakilerin 1 gün yapması gerekiyormus ileri obezlerde 2 gün diyorlar..
1 günde yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…