bende 2. gününe dayanamıyorm yasom zaten bizim kilomuzdakilerin 1 gün yapması gerekiyormus ileri obezlerde 2 gün diyorlar..
1 günde yeterli
saol tatlım tedavisi olacak boyuttatır umarım hasar..
holuvud diyetine baslayıp hatamı yaptın yoksa ii mi ettn bilemicem canım hayırlısı olsun evet ben montye geri dönüyorum baska bideyet beni paklamıyor..umarım haftaya veririz..
kızlar çok gaza geldim ya ben de mi başlasam sizle montiye. haftasonu monti topiğini okumayı planlıyorum. cesret edebilirsem ben de başlarım
zevcan ben seni takib adiyom bacim,bende pazar detoks yapmaya karar verdim,yapmistim bende bi kere bunu 1.gün dayanmistim ama 2.gün cikk olmamisti o üyzden bende bi gün yapicam..hihih
canim ama orda obezler icin ayda iki kere obez olmayanlar ayda bi kere yapsin diyo ben bi gün okumadim ama ben bi gün yapicam he olurda iyi hissedersem 2 gün yapabilirim bakalim.ben ilk yaptigimda son ögünü icemeistim :)
bide bu 4 kasik bulgur filan kurudanmi 4 kasikti unuttum ben
detoksu nasıl yapıyorsunuz
yasom kuru olarak 4 er kasık ben bulgur kullanmıyorum buğday kullanıyorum bide 2. Gün yaptım yapmasına ama seker dengemi alt üst etti sonrasında 2 hafta sürekli aclık kriizi yasadım hiç doymadım yemek yiyordum 1 saat sonra yine acıkıyordum .. Montide öyle söylüyorlar 1 gün yapılsın die .. Ben inat ettim 2 gün yapcam dedim aldım dersimi bence hiç kendini zorlama 1 gün yap bırak montiye basla tatlım..
buğday nohut ve yeşil mercimekten 4 er kasık alıp pişiriyoruz ve 2 litre ayranın içine karıstırıyoruz 2 de salatalık rendeliyorsun tuz hariç istediğin baharatı ekleyip içiyorsun..
Sabah yumurtalı kahvaltı yaptıktan 2 saat sonra 1 kase seklinde içmeye baslıyorsun gece 21 e kadar her 2 saatte bir 1 kase içiyorsun bolsu tüketiyorsun tabi bunu yaparken
ben soğuk olduğundan günler azcık ılıtıp içiyorum cok doyurucu bi corba oluyor hiç aclık hissetmiyorsun..
Bide 2 litre ayran cok oluyor genelde 1 bucuğu bulmuyor benim ayranım..yoğurtta lihyt oluyor tabi..
yasom bulgurum gl si daha yüksek olduğundan buğdayı tercih ediyorum.. Bide bulgur yasak montide...oki canim,zorlamiyim bende ozaman,niye bulgur kullnamiyon sen
evet canım insallah bizimde yağlarımızı alıp götürücekannem çok eskiden bu çorbayı yapardı biz adına soğuk aş diyoruz ama kışın değilde yazın sıcak havalarda içilir cacık niyetine çorba niyetine ne özelli varmış yağ yakmada onu biliyormusunuz
kızlar ben hollywood diyetine başladığım için bugün sırf meyve suyu var ama menümü yinede yazayım
Sabah: 1 greyfurt
ara:madine hurması 3 tane
öğle:1 ayran, 1 kefir 1 dilim kepekli ekmek
ara:narsuyu,elma suyu
akşam: Portakal suyu,
1 saat yürüyüş, yeşilçay, 4 lt su
artık 60 ları görmek için herşeyi yapcam ya inat ettim çok fena
annemin deyimiyle keçiliğim tuttu yine
Ii bakalım yorum yapamıcam bu dengesiz menüye
keçi senii[/color][/b]
7. Olduk bu hafta gecen haftada öyleydi haftaya 1. Lik istiyoruzzzzz
Toparlanmanın zamanı geldi kızlar. Haydi atalım artık üzerimizden şu yılbaşı rehavetini.
Toparlanmanın zamanı geldi kızlar. Haydi atalım artık üzerimizden şu yılbaşı rehavetini.
kızlar şimdi kardeşimle konustum dr antibiyorik ağrı kesici bide gliserin vermiş
kızarık ama azbi buşon olusmus net görünmüyor önce onu alalım sonra tekrar bakalım demiş..
Inş bu süre zarfında iileşir..
inş ben takımınıza uğurlu gelirimde 1. alır takım
TAKIM BİRİNCİMİZ cemrehayal KIZLARR KİŞİSEL İMZALARIMIZI DEĞİŞTİRİYORUZ..
TAKIM BİRİNCİMİZ cemrehayal KIZLARR KİŞİSEL İMZALARIMIZI DEĞİŞTİRİYORUZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?