Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende 2. gününe dayanamıyorm yasom zaten bizim kilomuzdakilerin 1 gün yapması gerekiyormus ileri obezlerde 2 gün diyorlar..
1 günde yeterli

canim ama orda obezler icin ayda iki kere obez olmayanlar ayda bi kere yapsin diyo ben bi gün okumadim ama ben bi gün yapicam he olurda iyi hissedersem 2 gün yapabilirim bakalim.ben ilk yaptigimda son ögünü icemeistim :)

bide bu 4 kasik bulgur filan kurudanmi 4 kasikti unuttum ben

umarım tatlım çok önemli bir şey değildir dualarım seninle inş tedaviyle hallolur

bende öyle dedim ama napim ya yeter artık 60 ları görmek istiyorum hem 2 gün detoks da var bunda detoksu ayrı yapmama gerek de kalmamış oldu

anladım canım hayırlısı inşallah vericez canım

Son düzenleme:
kızlar çok gaza geldim ya ben de mi başlasam sizle montiye. haftasonu monti topiğini okumayı planlıyorum. cesret edebilirsem ben de başlarım

yasom kuru olarak 4 er kasık ben bulgur kullanmıyorum buğday kullanıyorum bide 2. Gün yaptım yapmasına ama seker dengemi alt üst etti sonrasında 2 hafta sürekli aclık kriizi yasadım hiç doymadım yemek yiyordum 1 saat sonra yine acıkıyordum .. Montide öyle söylüyorlar 1 gün yapılsın die .. Ben inat ettim 2 gün yapcam dedim aldım dersimi bence hiç kendini zorlama 1 gün yap bırak montiye basla tatlım..

detoksu nasıl yapıyorsunuz

buğday nohut ve yeşil mercimekten 4 er kasık alıp pişiriyoruz ve 2 litre ayranın içine karıstırıyoruz 2 de salatalık rendeliyorsun tuz hariç istediğin baharatı ekleyip içiyorsun..

Sabah yumurtalı kahvaltı yaptıktan 2 saat sonra 1 kase seklinde içmeye baslıyorsun gece 21 e kadar her 2 saatte bir 1 kase içiyorsun bolsu tüketiyorsun tabi bunu yaparken
ben soğuk olduğundan günler azcık ılıtıp içiyorum cok doyurucu bi corba oluyor hiç aclık hissetmiyorsun..
Bide 2 litre ayran cok oluyor genelde 1 bucuğu bulmuyor benim ayranım..yoğurtta lihyt oluyor tabi..

oki canim,zorlamiyim bende ozaman,niye bulgur kullnamiyon sen

annem çok eskiden bu çorbayı yapardı biz adına soğuk aş diyoruz ama kışın değilde yazın sıcak havalarda içilir cacık niyetine çorba niyetine ne özelli varmış yağ yakmada onu biliyormusunuz

kızlar ben hollywood diyetine başladığım için bugün sırf meyve suyu var ama menümü yinede yazayım

sabah: 1 greyfurt
Ara:madine hurması 3 tane
Öğle:1 ayran, 1 kefir 1 dilim kepekli ekmek
Ara:narsuyu,elma suyu
Akşam: portakal suyu,

1 saat yürüyüş, yeşilçay, 4 lt su

artık 60 ları görmek için herşeyi yapcam ya inat ettim çok fena
annemin deyimiyle keçiliğim tuttu yine

oki canim,zorlamiyim bende ozaman,niye bulgur kullnamiyon sen
yasom bulgurum gl si daha yüksek olduğundan buğdayı tercih ediyorum.. Bide bulgur yasak montide...
annem çok eskiden bu çorbayı yapardı biz adına soğuk aş diyoruz ama kışın değilde yazın sıcak havalarda içilir cacık niyetine çorba niyetine ne özelli varmış yağ yakmada onu biliyormusunuz
evet canım insallah bizimde yağlarımızı alıp götürücek

Ii bakalım yorum yapamıcam bu dengesiz menüye
keçi senii

Ii bakalım yorum yapamıcam bu dengesiz menüye
keçi senii [/color][/b]

ehe canımsın

7. Olduk bu hafta gecen haftada öyleydi haftaya 1. Lik istiyoruzzzzz

inşallah oluruz canım

ben çok hevesliyim ve hissediyorum herkes süper kilo vericek inşallah

Toparlanmanın zamanı geldi kızlar. Haydi atalım artık üzerimizden şu yılbaşı rehavetini.

haklısın canım haydi kızlar verelim kiloları kurtulalım sonra en güzel yakışan kıyafetlerimizi giyip istediğimiz herşeyden yiyebilicez (az olarak tabi abartmadan)

kızlar şimdi kardeşimle konustum dr antibiyorik ağrı kesici bide gliserin vermiş
kızarık ama azbi buşon olusmus net görünmüyor önce onu alalım sonra tekrar bakalım demiş..
Inş bu süre zarfında iileşir..

ah bak tedavisi var demekki iyileşecek

hadi bakalım ahyırlısı tatlım iyileşecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…