Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kişisel imzalarımızı değiştiriyoruz ne demek

sana söylemeyi unuttum tabi..
Takımın bir kuralı daha var her hafta kendi aramızda 1. Olan kişiyi kişisel imzamıza yazıyoruz..
Kullanıcı paneline gir orda sol tarafta profil düzenle var orayada gir orta kısıma doğru kişisel imza kısmına

[ı]4. Takım 1.si cemrehayal [/ı]
yaz en allatn değişiklikleri kaydet yap..

selam kızlar bugun gelemedım yanınıza umarım yoklugumu hıssetmıssınızdır
meyvem tatlım benım sabah hemencecık kılomu yazıp arazıye gıttım yenı gelebıldım ozur dılerım canım yanına gelemedıgım ıcın cok guzel kıl verdım bu haftaa allah nazarlardan saklasınn sen de uzulme tatlım o yaptıgın sporlarda bosa gıtmedı ayrıca sadece bugun gorunmedı ama emın haftaya kesınlıkle ve kesınlıkle gorunecek tatlım benımmm oyy mınnos senı yesınn emıı

oyy minnosum özledim seni
Tebrik ediyorum tatlım Inş haftayada veririsin canım..
Ben spora devam edicem ama leslie olayını azaltıp platesi arttırıcam çünkü leslie tarzı sporlar kasları kısaldıyormus platesse uzatıyor uzun görünmek istiyorum
Yarın serbest günüm minnosum sevgilim gelcek önce onla kahvaltı yapcaz sonra gezcez gezcez acıkınca pizza yicez Yarını bol bol eğlenerek geciricem pazarda ayran detoksunu yapıcam pzartesi montiye baslıcam beni tek o paklar..
Bide minnosum ben 1 şubatta 55 olamıcam heralde :44:

1 subatta 57 olsan olmazmıkıne sekerımm bence bol bol spor yaptıgın ıcın 57 senı 55 gıbı gosterecekk vee emınımmm pılates senı super yapıcak tatlım benım bu arada bende senı ozledım sekercımmm haftasonuna bısı demıyorum ama pazartesı benım yanıma bomba gıbı gelıceksın ona gore yoksa senı doverım tamam mı bol bol spor yapıcagız yıhuhuuu az once kosu bandım geldıı ay cok mutluyum allahım sen bozma mutlulugumu yarın sabaha kadar kosssam 55 olurmuyum acep

tamam minnosum pazarttesi bomba gibi yanındayım
Tamam minnosum 57 olarak değiştiriyorum hedefimi
Kosu bandını kulan bakalım sevicekmisin
Canım minnosum sporumu haftasunuda bırakmıcam leslie de platesde yapıcam kiloda alsam sporu bırakmak yok

evet bak tatlım haftasonları zaten hepım ız koyverıyoruz ama sporumuz koyvermezse pıs kara yag olmaz demı tatlım benımmm ay ınsallah severımm meyvemm eger sevmez 3-5 gun sonra bırakırsam kocısım benı keserrr oyuzden ben kosu bandımı sevdım sevdıımm pıs kara yaglarımı alıcak o benımmm

kızlar 15:30da toplantım varmış unutmuşum apar topar oraya gittim menümü yazamadım.

sabah: yarım paket bitter çikolata (dikdörtgen paketlerden), 1 bardak light süt (bilmeyenler için bunu hypatia arkadaşımızın diyetisyeni önermiş, ben de denedim)
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim t.t ekmek
ara: light sütlü kahve, tahıl bar
akşam: sebze sote, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim t.b ekmek
ara: 3 kuru kayısı

canım kahvaltının hemen üstüne iki bardak su içecektin. içtin di mi? kilonu merak ediyorummm :)) inş. güzel olur..

Ben de bugün anna gibi hollywood diyetine başladım. İki günlük ayran detoksu yapacaktım ama malzemeleri haşlamaya üşendiğim için hollywood diyetinin ilk iki gününü yapıyorum, umarım işe yarar. Gün boyunca meyve suyu içeceğim.

Sabah: kivi, elma, mandalina, portakal ve armut suyu(2 bardak)
Öğle ve akşam: Nar, portakal, kivi ve armut suyuna devam.

Bir de bugün- cumartesi doktora gidip birkaç test yaptıracaktım ama regl dönemim diye haftaya erteledim.

günaydın canım demek sende başladın iyi yapmışsın ama sadece 2 günü mü yapacaksın peki:44:

afiyet olsun bende biraz önce elma-şeftali suyumu içtim

inşallah bu diyetle biraz veririz hypatiacım

canım kahvaltının hemen üstüne iki bardak su içecektin. içtin di mi? kilonu merak ediyorummm :)) inş. güzel olur..

içtim tatlım içtim merak etme sabah da 56.6 çıktım ama çok güvenilir bi sonuç olmadı çünkü dün gece arkadaşımda kaldım, eve gelmem fln geç oldu ama sonuçta 800 gr - deyim

seni ve de diyetisyenini çok seviyorum hypatiacım işallah sen de güzel bi sonuç alırsın

Çoook sevindim canım... Ben de bugün hollywood diyeti yerine bunu yaptım ve 400 gram verdim. fazlasını da beklemiyordum zaten benim bünyeyi biliyorsundur ama bu bile ilaç gibi geldi. çikolata ile 400 gram vermek :)) en sevdiğim diyet oldu.

bugün tekrar tartıldım ve 100 gram daha eksik çıktım. yani ertesi günün sabahında 500 gram vermiş oldum. çoook sevinçliyim :))

bugün tekrar tartıldım ve 100 gram daha eksik çıktım. yani ertesi günün sabahında 500 gram vermiş oldum. çoook sevinçliyim :))

sonunda seytanin bacagini kirdin canim,tebrik ederim

bende bugüpn detoks yapicaktim ama yatti,arkadasim aradi dün bugün esiyle geliyolar,yarin yapicam bi aksilik olmassa ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…