Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kıyamam geçmiş olsun şekerim. dikkat et kendine. Terlemen de iyi olmuş gerçi atmışsındır mikrobunu.

Pilav yeme canım bence. Ana yemek, salata ve yoğurt iyi olur. Ara da elme yersin süper.

ben akıllanmam özgem yaa görbek 1 ay sonra yine dellenir bozarım montiyi

Bozma Zevcan bozma canım ya. Bir ileri iki geri yapıp duruyoruz. Bak bende 66 görmüştüm yine bozdum ve 68 deyim. Ama bugün başladım yine düzenli bir şekilde.

Bozma Zevcan bozma canım ya. Bir ileri iki geri yapıp duruyoruz. Bak bende 66 görmüştüm yine bozdum ve 68 deyim. Ama bugün başladım yine düzenli bir şekilde.

Benim diyetisyenim dee bir ileri iki geri tango mu yapıyoruz hypatia diyerek beni kovmuştu aklıma o geldi...

yaa onca zamandır diyet yapıyorum bu mide küçülme olayı bende olmadı galiba, dünyayı yiyesim var

özgem yaa hayatımdaki her sey kötü gidiyor bari zayıflıyayımda o acıdan mutlu olayım tatlım ..
bozmam inşallah ama bu moralle nereye kadar kendimi kontrol ederim bimiyorum..
merkeze gemek için tek bi umudum vardı personel dağılım cetvelinden kadromun silinmesi o da tekrar geri gelmiş artık hiç ama hiç umudum kalmadı bu köhne yerde cakıldım kaldım ..
ben basaramııyorum umarım sen basarırsın kardeşinin nişanında istediğin kiloda olursun tatlım..

Benim diyetisyenim dee bir ileri iki geri tango mu yapıyoruz hypatia diyerek beni kovmuştu aklıma o geldi...

yaa onca zamandır diyet yapıyorum bu mide küçülme olayı bende olmadı galiba, dünyayı yiyesim var

benimde midem hiç küçülmedi aynen dünyayı yiyebilirim :84:

geçen apartmanda bir arkadaşımla karşılaştım, üst katımıza gelmiş. kız ipince olmuş. nasıl yaptın dedim haftada üç gün bir saat pilatese gittim ve ekmeği bıraktım o kadar dedi.

ee ben haftada beş gün gidiyorum ekmek ne demek onu unuttum ama halime bakar mısınız?

ama olsun geç olsun güç olmasın. bir de ayran detoksu kabıZ yapar demiştim sanaa

kız ilk yaptığımda tam tersi olmustu kabızlık falan yasamamıstım....
off off milletin nasıl bünyesi var anlamıyorum

Son düzenleme:

Ay alemsin. Bende de küçülüyor mide ama ben sonra onu büyüyütorum kıyamıyorum minicik olmasına.

Canımcım biraz kabullenmeyi öğrenmen lazım. Şartlar buysa ve değişmiyorsa yapacak bişiy yok.

Bakma sen onlara. Nedense herkes ekmeği kesince zayıflıyor. Oldu ekmek yeme ama 3 porsiyon iskender ye bak bakalım zayıflıcan mı

günaydin kizlar,bende detoks yapiyorum bugün

buda benden size gelsuin

söz-müzik: yasemin

Firtina öncesi veda busesi
Gönlümün mevzilinde aklin gölgesi
Siskoluk yüzünden kirdim herkesi
kilonun bacagini kiramiyorum

benimi buldu diyetin böylesi
yemin bozuyorum her Pazartesi
siskoluk yüzünden kirdim herkesi
hayatin akisina uyamiyorum

zayiflar hep seviliyor
siskolar hep üzülüyor
diyete inancim azaliyor
git gide hevesim kaciyor

kimler kimler kilo veriyor
ben niye veremiyorum

ekmegimle kanli bicakli
migdem hep alacakli
hayalim 3 kelime
oda söyle
90-60-90

Son düzenleme:
spordan konusmussunuz kizlar,benimde aksamdan baska sansim yok,ancak esim isten geldikten sonra gidebiliyorum oglumu birakicak kimse yok cünkü yani genelde 6 dan sonra gidiyorum..

pamukcuk gecmis olsun canim

kiz zevcan montide gördüm +daymissin caktirma bende öyleyim hihiihihi

süper olmuş valla:))) kimler kimleer kilo veriyooo ben niye veremiyorummmmmm :)

tam bizi anlatıyor bu sarkı

hayalim 3 kelime oda şöyle ince zayıf ve alımlı
harika olmuş cenım ya bunu kilo verince değiştirelim bence

evet yasom burayada yazmıstım 400 gr + dayım neden oldu nasıl oldu anlamadım
detoks sonrası herkes veriri ben aldım kendime savas acıyorumm

ahahah üç porsiyon iskender diyeti du bi de bunu deniyiim:) valal herkes ekmeği kesiyo azaltıyo hoop zayıflıyor anlamıyorum ki ama o arkadaşımla samimiyiz, yani doğru söylediğine inanıyorum..

ben de kolayı ekmeği mantıyı hamurişlerini haftasonu kahvaltılarımı açmalarımı poğaçalarımı wafflelarımı suflelerimşi her şeyimi bıraktım sonuç

0

yok yahu daha başından demiştim bu detoks kabız yapar, ondan çekiniyorum diye.. yine artılara vurduk ( bu cuma da bizim cumamız değil (

hayır bu cuma bizim cumamız olucak olmak zorunda ben her aksam 2 saat sporu bosuna mı yapıcam.. bu cuma bizim cumamız bu böyle bilinsin

hayır bu cuma bizim cumamız olucak olmak zorunda ben her aksam 2 saat sporu bosuna mı yapıcam.. bu cuma bizim cumamız bu böyle bilinsin

canım ya ben de geçen hafta spor sonrası 1 saat yürüyüş yaptım kas oranım artmış, kg veremedim işte sen de biliyorsun. 70 dk.yı asla geçme dedi doktorum o bile fazlaymış. artık geçmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…