Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tabiki ederiz canımm ama öncelikle meyve cayları yapın hem vitamın olur hem iştahınızı dengeler
bak hastalıkta cok sevdiğim bi cay söylim ıhlamur elma tarcın limon azıcık kaynatın tadıda cok güzel oluyor hemde yemek yeme olayını dengeliyor..

tavsiyelerin icin saol canim, hemen bizim sayfada paylasicam..insallah bizim kizlarada yararda kendilerine gelirler hemen

tavsiyelerin icin saol canim, hemen bizim sayfada paylasicam..insallah bizim kizlarada yararda kendilerine gelirler hemen

beğenirsiniz inşallah ben bi cok arkadasımı alıstırdım bu caya artık sade ıhlamur içmiyor hiçbiri
zaten kendimde ıhlamur sevmediğim için kesfetmiştim bunu benim uydurmam yani

beğenirsiniz inşallah ben bi cok arkadasımı alıstırdım bu caya artık sade ıhlamur içmiyor hiçbiri

insallah canim bizdede ise yarar...ise yarasinda senin uydurdugun cay olsun fark etmez...hatta cok cok ise yararsa bu cayi satisa cikartiriz saka bir yana..insallah ise yarar gulum yoksa bizim kizlarin onca verdigi kilolarda bosa gidecek :18::18:

insallah canim bizdede ise yarar...ise yarasinda senin uydurdugun cay olsun fark etmez...hatta cok cok ise yararsa bu cayi satisa cikartiriz saka bir yana..insallah ise yarar gulum yoksa bizim kizlarin onca verdigi kilolarda bosa gidecek :18::18:

hastayken insan kilo alıyor ya ne kadar dikkat ederse etsin.. diyette olsalar bile alırla yani yapıcak birsey yok..

benim annem de aynen böle yapar ıhlamuru, bi de karanfil içine 3-5 tane. garibim o da ben küçükken ıhlamur içmiyorum diye böle yapmaya başlamış

kızlar menüm geliyo, bugün hemen toparlanıp düzenime döndüm

sabah: 2 dilim t.t. ekmek, 1 dilim kaşar peyniri, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 bardak diyet sütlü kahve
akşam: 1 tabak sebze, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek (evde sebze olarak ne var bilmediğimden tam yazamadım ama sebze olduğu kesin)
ara: 1 portakal

şimdiye kadar 2 lt su. yeşil çay hiç istemedi canım bugün, ben de onun yerine bol bol su içtim

kızlar doktordan geldim şimdi kan değerlerim normale girmiş çok şükür diyet yapma konusunda bana bir kaç şey söyledi sağlıklı beslenme tablosu filan yazdı ama diyet yapabilirsin dedi bir kaç kilo verirsem iyi olurmuş
böylece annem artık zayıfsın yapma diyet diyemiycek bana

neyse bugünkü menümü yazayım

Sabah: peynir,yumurta,çay,1 dilim k. ekmek
ara:1 elma
Öğle:Haşlanmış patates ve salata.
ara:kuru kayısı 2 tane
Akşam:Izgara biftek ve yoğurt
araestil yedim memleketten gelmiş de. kalorisi fazla olabilir diye çok az yedim valla ne kadar bilmiyorum öğrenince haber veririm sizede

fatmacım pestili az yediğin iii olmus canımm sonucda kalorisi belli değil ve aksam kırmızı et yiyeyer ağır gecirmişsin zaten bide o fazla olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…