hosbulduk canim, insallah hepimiz kilo veririz...allah hepimizin yardimcisi olsun.dualarimda sizlerle ayriyetten..ama bizim kizlar dokuluyor herkeste bir istah acildi sorma, ne yapacagiz bilmiyorum
sizlerde dua edinde bizimkilerin istahlari kapansin
tabiki ederiz canımm ama öncelikle meyve cayları yapın hem vitamın olur hem iştahınızı dengeler
bak hastalıkta cok sevdiğim bi cay söylim ıhlamur elma tarcın limon azıcık kaynatın tadıda cok güzel oluyor hemde yemek yeme olayını dengeliyor..
tavsiyelerin icin saol canim, hemen bizim sayfada paylasicam..insallah bizim kizlarada yararda kendilerine gelirler hemen
beğenirsiniz inşallah ben bi cok arkadasımı alıstırdım bu caya artık sade ıhlamur içmiyor hiçbiri
zaten kendimde ıhlamur sevmediğim için kesfetmiştim bunu benim uydurmam yani
insallah canim bizdede ise yarar...ise yarasinda senin uydurdugun cay olsun fark etmez...hatta cok cok ise yararsa bu cayi satisa cikartirizsaka bir yana..insallah ise yarar gulum yoksa bizim kizlarin onca verdigi kilolarda bosa gidecek :18::18:
beğenirsiniz inşallah ben bi cok arkadasımı alıstırdım bu caya artık sade ıhlamur içmiyor hiçbiri
zaten kendimde ıhlamur sevmediğim için kesfetmiştim bunu benim uydurmam yani
hastayken insan kilo alıyor ya ne kadar dikkat ederse etsin.. diyette olsalar bile alırla yani yapıcak birsey yok..
ben de ölüyorum sanırım..(
iyi aksamlar kizlar,
bende aksam yemegime ek olarak 12 finduk yedim :)
anna degerlerinin güzel cikmasina sevindim canim.
afiyet olsun yasom..
12 tam sayısı olmus aebende 12 tane diyor..
tatlı yememek için kendimi zor tutuyorum sporuda yarım bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?