tarcinli süt ic cnaim iyi gelir..
reglm yaklasıyor yasom ac değilim ama sürekli yiyesim var
zayıflamadan ölmek yok unut onu gözün acık gidersin bakk.. :)
gunaydınn sekerleeım gununuz aydın olsun ınsallahh
aksam annemlere gıttım geldım ee halıyle orda aksam yemegıne elma yıyemedım notula pılav yedımmgece 10 da geldık ıspanak almıstım onları yıkadım mutfagı toparladımm saat 11.20 de cıktım mutfaktan hıc oturmadım nohutla pılav gıtsın dıye, sabah kalktımkı gıtmemıstıı ama dun sporda yapamadım bıde ben dun dusundum hıc su ıcmemısım odadakı sısem bıtmıstı doldurmaya üşenmiştim oyuzden kesın bıde wc ye de cıkmadım ondan da olabılır ama yok bu gece kesın yuruyus yapmam lazım farz oldu bana artık yururyus
minnosum minnosum minnosum günaydın canım benim bal peteğim üzülme wc susuzluk falan olmusya o yüzdendendir o durum sen sıkma canını bi pilavnohutla kilo alınmaz benim gibi nefes alamıcak duruma gelene kadar yemen gerekirdiğmi ama .
canım benim sıkma canını.. minnosum bak benim annemin camasır bakinesiyle arasında duygusal bi bağ var kadın camasır yıkama hastası sende yürüyüş bandınla böyle bağ kurmalısınyürüme hastası olmamız gerek bizim popişlerin erimesi için
günaydın kızlarrr
dün aksam kacamak yapmadım sabah 500 gr fazlam vardı bu günde sevgili hypatiamın diyetine basladımm
61.4 kilom wc ye cıkmadım..
menümü yazayımm
sabah 1 dilim t.b. ekmeği kk peynir 1 bardak süt
ara elma
öğlen yeşil salata yoğurt çorba(hazır çorba olucak seyriyeli tavuk kalorisi 1 pors. 45 )
ara portakal
aksam peynirli yeşil salata
ayy evet yurume bagımlısı olmam lazım dogru soyluyorsun zevcancımm bugun cok cok su ıcıcem cok cok az yıycemm hemencecık dengelemem lazım bıde dun sana dedıgım kotumu gıydımm zevcanım cırkın durdu yaa benım nekadar buyuk basenlerım varmıs megerse kocıs te dıyorkı ben sana bosyere koca popolu demıyorum:84::84: yaa bıde dar pacaya asagı dogru daralıyor ay cok cırkın durdu ıste hooofff cokk acıl basen ıcın bısı yapmam lazım aslında benım kosu bandının hedıyesı ustunde masaj kemerı var hanı boyle basenlerıne gecırıyorsunn saga sola cekıstırıp sallıyor poponu acaba onu kullansammı ne dersın bana pek saglıklı gelmedı onu kullanırsam popm lop lop sallanır sıkılasmaz dıye dusunmustum oyuzden kullanmamıstım acaba yuruyusten once 10 dakka kullanıp ondan sonramı yurusem ne yapsam dersın zevcanım
günaydınlar
meyvenull sabah ve öğlen iyide akşam sanki az gibi bence
minnosum bide dar paca kotum güzel olmadı demişsin yaa canım benim cok güzel uzun gömlekler var kalcayı örtecek sekilde onlardan alsana bak ben bu gün öyle giyindim içimde ince triko gibi bişey üzerinde kıslık o gömleklerden önü acık tabialtımdada dar kot çizmeleride çektim üstüne kotu çizmelerin içine sokunca o bile inceliği dengelenmiş oluyor o yüzden çizmelerimi kalınlardan almaya dikkat ediyorum ben aklında bulunsun canım
hoooff ben uzun gomlek hırka yelek bıse alıyım dedım bulamadım gıresunda acıkcası cok fazla magaza gezemedım kaldı oyle ama yok gıyıcem ıste gıdıcek bu basenler goruceksın hıc olcmedım basenımı evımde mezur yokkı benım ben yen gelınımay dur ben bır ara mezur alayımda olculu gıdeyım artık haklısın tatlım evet bugun 3 lt su ıcılecekk
minnosum al böyle seyler hem artık zayıflarda giyiyor bu tarz seyleri..
mezuranıda ihmal etme bak ben gelin bilem değilim önceki ay aldım ölçüp duruom ama incelmiyor
hem artık zayıflarda gıyıyor derkenn yanı ben sısko patates mıyımde gıyeyım demek ıstedınn hoooff
ayyyy minnosum nasıl güldürdün benii şişkoyuz tabi sende bende burdaki herkes gibi şişkoyuz bunu hepimiz biliyoruz.. şişko olmasak burda ne işimiz var ki diğmi ama canım benimm..
reglin falanmı yaklasıyor bakim senin ne bu alınganlık
hoooffözru kabahatınden buyuk sıskoyuz dıyor bıde kendını eklıyor bıkerem ben sısko degılımm azcık balık etlıyımm kucucuk gobısım var kocaman basenımm hooooffff bıde bır suru hamur yemek ıstıyorum heppp:84::84: ayy ben ne bıcım bıseyım su yesıl cayımı alıp geleyımm yarım lıtre de su alayımda kendıme geleyım tatlısımmm ben yoksam bırılerı bana nezaman dogum demeye baslıycak bak sımdı bısey soylıycem sakın gulme ben eskıden yanı 2 ay oncesınde boyel yukardan bakınca göbısımden donumu göremıyordumm ama sımdı gorebılıyorumm yıhuhu demekkıı gıtmıs gobıs ama bu sabah goremedım yınee hofff bazı sabah lar gorunmuyorr ıstee
minnosum kusuruma bakmacanım benim ama yarıldım benn
yerlerdeyimmmmm
azıcık balık etli minnosum benimm tamam sen yeşil cayını suyunu al ben ilklerini içtim şimdi ikincilerini aldımkarnımda iice acıktı saat 10 olsaydıda elmamı yeseydim bu gün pek bi acım sabahda ac uyandım
bak bende sana bişi söylimm beim hiç göbek sorunum olmadı ama ben de popomun alt kısmını görmek için hep eğilim öyle asağıdan cıkcık ki görünmüyorbenimkinin küçülürken dikleşmeside lazımm allahımm allahımmm masaya yatsak anca düzeliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?