Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok pahalı minnosum o kavitasyon olayı ben arastırdım ama esansda 3 cm inceltiyor 2 seans yaptırsam fıstık olurum fıstık ama seansı 4-5 milyarmıss.
kocisin arabasından vazgecebilecekmi benim için bunu kimse yapmaz aşka bakk aşkaa
gülmekde cok kalori yakıyormus minnosum bu gün verdiğim kiloları sana hitap ediyorum:90:
baska bir gülme progranımda göürüşmek dileğiylee ben wc ye kacarr

fiyet olsun yasomm gurur duyyorun seninle
menün güzel yanlız yoğurtdun bittiğinde sütten önce küçük bi parca peyniri tercih et süt dahacok karbonhirat içeriyor..

fiyet olsun yasomm gurur duyyorun seninle
menün güzel yanlız yoğurtdun bittiğinde sütten önce küçük bi parca peyniri tercih et süt dahacok karbonhirat içeriyor..

sagol canim ama peynirim yokki,yani krem peynir var onuda ekmeksiz yiyemem tadi biseye benzemiyor,bende yarim bardak icerim ozaman :)

günaydın kızlar

dün yediklerim

sabah tost bir bardak süt
ara 3 tane burcak bisküvi
öğlen kabak yemeği 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 1 tabak kuru fasulye salata 2 dilim kepek ekmeği
ara yok

yemekten sonra ve yatarken soda içtim,sabah kahvaltıda 2 bardak yeşil çay içtim ve 1,5 lt de su..inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırım

günaydın canım

su su su diyorumm :84:

2 litreye tamamlaa..

reyhancım sanırım kalori hesaplama olayına basladın canım hayırlı olsun :81:

suyu bolca iç midende hiç aclık hissetmemeye calıs..

cuma günü sonucunu cok merak ediyorum soda işe yarıcakmı :26:

Günaydın kızlar Sonunda bu sabah tartıma kavuştum Boşuna korkmuşum kilo aldım mı acaba diye çünkü 100 gr - çıktım

Bu hafta spora biraz ağırlık vermeyi düşünüyorum Aslında keşke sabahları erken uyanabilsem de işe gelmeden yapabilsem sporumu ama nerdeee

günaydın gizemcimm bu sabha ne güzel haberler alıyorum ben böylee ohhhh gitsin kilolarrr
sabah spor olayını bende basaramıyorum ancak bahara olur çünkü soğukda kim kalkıcak yatağından

başladım canım yazmayı unutmusum.bu yediklerim 1400 kalori yapıyor..yani tam hedeflediğim gibi.ilerleyen zamanlarda 1200 ve 1000 e düşüreceğim suyu dün anca 1,5 içtim 2 ye tamamlasam süper olur bende merak ediyorum inşallah yarar.yemekten sonraki normal soda onun cal 0 yatmadan önceki limonlu soda 68 cal ilginç:44:

fatmacım pestili az yediğin iii olmus canımm sonucda kalorisi belli değil ve aksam kırmızı et yiyeyer ağır gecirmişsin zaten bide o fazla olurdu

öğrendim canım kalorisini iyikide az yemişim haklısın canım

sizinlede paylaşayım

ERİK PESTİL (BESİN DEĞERLERİ)

Adı.............: Erik Pestil
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 3,3
Karbonhidrat: 91,3
Yağ…........: 0,5
Kolestrol...: -
Kalori….....: 344

günaydın canım nasılsın

bravo o zaman kaçamağa dayandığın için zevcancım:81:

afiyet olsun diyet güzele benziyo kilo verdirir inşallah canım

günaydın canımm teşekkürler seninde günün aydın olsun

ah tatlım üzülme bugün fazla spor yaparsın sıkma canını

günaydın canım

pilatesi ne güzel yapıyosun valla helal olsun san kolay gelsin çok

afiyet olsun menün güzelmiş

günaydın canım menün güzelmiş afiyet olsun inşallah istediğin sonucu alırsın

sen söyleyince üsenmedim bende hesapladım bu gün yedikleri 1000 kalori ediyor

Son düzenleme:
fatmacım diyet güzelde ben bu diyetle aclık hissediyorum reglim yaklastığındanmı diyettenmi anlayamadım ama sürekli bi aclığım var

günaydın güzeller nasılsınız

güzel bir gün geçirirsiniz umarım

Bugünkü menüm:
Sabah:1 dilim k. ekmek peynir, salata, kuçburnu marmelatı
ara:1 elma
Öğle:Izgara tavuk ve yoğurt
ara:ananas yemeyi düşünüyorum geçen günden kalmıştı 2-3 dilim kadar
Akşam:Haşlanmış brokoli, kabak ve yoğurt
ara:bir meyve

3.5 lt su, yeşilçay, 1 saat yürüyüş

hmmm hmmm hmmm kuşburnu marmelatı ne kadarr :44: :44:

sen söyleyince üsenmedim bende hesapladım bu gün yedikleri 100 kalori ediyor

100 kalorilik kahvaltımı olur kıs o zamanki takım kaptanım bana çok kızardı günlük 1000 cal alıyorum diye.az kalori alırsan ilerleyen dönemde kiloların inatlaşır derdi.anam 100 cal ne ki bide açlık hissediyorum sürekli diyorsun :44:

yokkk reyhancımm yanlıs yazmısım 1000 kalori yazacaktım tüm gün yediklerim 1000 ediyor

mınnos geldııı 1 lıtree su bıttı zecan komutanım 1 bardak yesılcay 1 bardak ıhlamur bıttı komutanımm oglenn ıspanak yemeyı planlıyorum canım cektı aksam yapmıstım ya ay benım bugun kesın zayıflamam lazım ne olucak sımdıı zevcanımm

kızlar şişkolar ve sıskalar die bi kitap varmıs

'Kemikistan', 'Göbekistan', 'Kumgöbek Çölü', 'Göbekdağ', 'Kemikkent' ve 'Göbekyurt'. Bunlar da bazı isimler; 'Mareşal Pofuduk','Çokkemik', 'Prens Şişgöbek', 'Zayıflama Bakanı Boştabak'.

Şişkolar ve Sıskalar yeraltında yaşayan iki grup. Aralarında bitmek bilmeyen bir kavga var. Birbirlerine benzemiyorlar. Sıskalar sinirli ve az yemek yiyor. Şişkolarsa hep yemek yiyor ve sürekli gülüp eğlenmekten kimi işlerini aksatıyor.

mutluluğumuzun sırrı şikoluğumuzdaymıss

aferin benim minnosumaa
bu gün zayıflamıcaksında hangi gün zayıflıcaksın minnoşumm bu gün cok güzel bir günn oleyy oleyy oleeyy
ıspanağında şimdiden afiyet olsunn ben ıspanak almıyorum yıkarken ellerim cok üşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…