gulmesenee beee ben cok buyuk bır mutluluk yasıyorum hersabah donumu gorunce herkes mutlu olamaz yanı bak nekadann pozıtıf kızımzaten olmadı sonunda kocısımın arabasını satıp kendıme lıposakşın makşın kavıtasyon masyonn herbıseyı yaptırım gelecem alamanyalarda boylee 47 kılo falan olsam yeter demı ozaman meyvem evet ben suyumu almaya gıdıyorum ıyıcene cozutmadann cıtır mınnos olmalıyım bıde terbıyelı mınnos ne o oyle don monn cok ayıp
günaydin kizlar
zevcaaaannnn benim kilodan 300 gr daha düs
minoosss sen ne yapiyon bakim yarisi unuttun heralde.
fazla kalmiycam kizlar yarim saat sonra plates basliycak bugün strec yapcakmis 2 cm uzuycakmisizöyle dedi dün ebru hanim .
menümü yazayim
07.30 2 kuru kayisi,bir bardak su,1 mandalina
08.30 bir cicek ekmek(t.b),yagsiz krem peynir,kendi yaptigim sekersiz ayva marmelati,yesil zeytin,salatalik
13.30-14 renkli biberli tavuk sote,salata,süt :S ( yogurdum bitmis)
16.30 bir elma,bir mandalina
18.00 firinda sebze kizartmasi,yogurt
18.30-19.30 spor salonunda spor
fiyet olsun yasomm gurur duyyorun seninle
menün güzel yanlız yoğurtdun bittiğinde sütten önce küçük bi parca peyniri tercih et süt dahacok karbonhirat içeriyor..
günaydın kızlar
dün yediklerim
sabah tost bir bardak süt
ara 3 tane burcak bisküvi
öğlen kabak yemeği 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 1 tabak kuru fasulye salata 2 dilim kepek ekmeği
ara yok
yemekten sonra ve yatarken soda içtim,sabah kahvaltıda 2 bardak yeşil çay içtim ve 1,5 lt de su..inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırım
Günaydın kızlarSonunda bu sabah tartıma kavuştum Boşuna korkmuşum kilo aldım mı acaba diye çünkü 100 gr - çıktım
Bu hafta spora biraz ağırlık vermeyi düşünüyorumAslında keşke sabahları erken uyanabilsem de işe gelmeden yapabilsem sporumu ama nerdeee
günaydın canım
su su su diyorumm :84:
2 litreye tamamlaa..
reyhancım sanırım kalori hesaplama olayına basladın canım hayırlı olsun :81:
suyu bolca iç midende hiç aclık hissetmemeye calıs..
cuma günü sonucunu cok merak ediyorum soda işe yarıcakmı :26:
fatmacım pestili az yediğin iii olmus canımm sonucda kalorisi belli değil ve aksam kırmızı et yiyeyer ağır gecirmişsin zaten bide o fazla olurdu
günaydın kızlarrr
dün aksam kacamak yapmadım sabah 500 gr fazlam vardı bu günde sevgili hypatiamın diyetine basladımm
61.4 kilom wc ye cıkmadım..
menümü yazayımm
sabah 1 dilim t.b. ekmeği kk peynir 1 bardak süt
ara elma
öğlen yeşil salata yoğurt çorba(hazır çorba olucak seyriyeli tavuk kalorisi 1 pors. 45 )
ara portakal
aksam peynirli yeşil salata
gunaydınn sekerleeım gununuz aydın olsun ınsallahh
aksam annemlere gıttım geldım ee halıyle orda aksam yemegıne elma yıyemedım notula pılav yedımmgece 10 da geldık ıspanak almıstım onları yıkadım mutfagı toparladımm saat 11.20 de cıktım mutfaktan hıc oturmadım nohutla pılav gıtsın dıye, sabah kalktımkı gıtmemıstıı ama dun sporda yapamadım bıde ben dun dusundum hıc su ıcmemısım odadakı sısem bıtmıstı doldurmaya üşenmiştim oyuzden kesın bıde wc ye de cıkmadım ondan da olabılır ama yok bu gece kesın yuruyus yapmam lazım farz oldu bana artık yururyus
günaydin kizlar
zevcaaaannnn benim kilodan 300 gr daha düs
minoosss sen ne yapiyon bakim yarisi unuttun heralde.
fazla kalmiycam kizlar yarim saat sonra plates basliycak bugün strec yapcakmis 2 cm uzuycakmisizöyle dedi dün ebru hanim .
menümü yazayim
07.30 2 kuru kayisi,bir bardak su,1 mandalina
08.30 bir cicek ekmek(t.b),yagsiz krem peynir,kendi yaptigim sekersiz ayva marmelati,yesil zeytin,salatalik
13.30-14 renkli biberli tavuk sote,salata,süt :S ( yogurdum bitmis)
16.30 bir elma,bir mandalina
18.00 firinda sebze kizartmasi,yogurt
18.30-19.30 spor salonunda spor
günaydın kızlar
dün yediklerim
sabah tost bir bardak süt
ara 3 tane burcak bisküvi
öğlen kabak yemeği 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 1 tabak kuru fasulye salata 2 dilim kepek ekmeği
ara yok
yemekten sonra ve yatarken soda içtim,sabah kahvaltıda 2 bardak yeşil çay içtim ve 1,5 lt de su..inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırım
başladım canım yazmayı unutmusum.bu yediklerim 1400 kalori yapıyor..yani tam hedeflediğim gibi.ilerleyen zamanlarda 1200 ve 1000 e düşüreceğimsuyu dün anca 1,5 içtim 2 ye tamamlasam süper olur bende merak ediyorum inşallah yarar.yemekten sonraki normal soda onun cal 0 yatmadan önceki limonlu soda 68 cal ilginç:44:
günaydın güzeller nasılsınız
güzel bir gün geçirirsiniz umarım
Bugünkü menüm:
Sabah:1 dilim k. ekmek peynir, salata, kuçburnu marmelatı
ara:1 elma
Öğle:Izgara tavuk ve yoğurt
ara:ananas yemeyi düşünüyorum geçen günden kalmıştı 2-3 dilim kadar
Akşam:Haşlanmış brokoli, kabak ve yoğurt
ara:bir meyve
3.5 lt su, yeşilçay, 1 saat yürüyüş
sen söyleyince üsenmedim bende hesapladım bu gün yedikleri 100 kalori ediyor
100 kalorilik kahvaltımı olur kıso zamanki takım kaptanım bana çok kızardı günlük 1000 cal alıyorum diye.az kalori alırsan ilerleyen dönemde kiloların inatlaşır derdi.anam 100 cal ne ki bide açlık hissediyorum sürekli diyorsun :44:
yokkk reyhancımm yanlıs yazmısım1000 kalori yazacaktım tüm gün yediklerim 1000 ediyor
mınnos geldııı 1 lıtree su bıttı zecan komutanım 1 bardak yesılcay 1 bardak ıhlamur bıttı komutanımm oglenn ıspanak yemeyı planlıyorum canım cektı aksam yapmıstım yaay benım bugun kesın zayıflamam lazım ne olucak sımdıı zevcanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?