evet kizlar,platesimi yaptim,oglumu yatirdim,yesilcayimi ve suyumu aldim geldim :)
başladım canım yazmayı unutmusum.bu yediklerim 1400 kalori yapıyor..yani tam hedeflediğim gibi.ilerleyen zamanlarda 1200 ve 1000 e düşüreceğimsuyu dün anca 1,5 içtim 2 ye tamamlasam süper olur bende merak ediyorum inşallah yarar.yemekten sonraki normal soda onun cal 0 yatmadan önceki limonlu soda 68 cal ilginç:44:
canim meyveli sodalarin icnde seker var bide yatmadan icmissin,bence meyveli soda icme :)
yasom ben bu gün pek bi mutluyum yaaa
kızlar şişkolar ve sıskalar die bi kitap varmıs
'Kemikistan', 'Göbekistan', 'Kumgöbek Çölü', 'Göbekdağ', 'Kemikkent' ve 'Göbekyurt'. Bunlar da bazı isimler; 'Mareşal Pofuduk','Çokkemik', 'Prens Şişgöbek', 'Zayıflama Bakanı Boştabak'.
Şişkolar ve Sıskalar yeraltında yaşayan iki grup. Aralarında bitmek bilmeyen bir kavga var. Birbirlerine benzemiyorlar. Sıskalar sinirli ve az yemek yiyor. Şişkolarsa hep yemek yiyor ve sürekli gülüp eğlenmekten kimi işlerini aksatıyor.
mutluluğumuzun sırrı şikoluğumuzdaymıss
bende bende,inanilmaz rahatladim paltesden sonra,ebruun yeni konusmayan halinide sevdim,yasasin plates
ayy bende bu kalorı hesaplama ısıne gırmeyı dusunuyorum tekrardan bırara yatpım cok faydasını gormustum yaa yıne baslıyım en ıyısımı
canim meyveli sodalarin icnde seker var bide yatmadan icmissin,bence meyveli soda icme :)
reyhan sen meyveli sodayı kendin yapmıyormusun sadenin içine limon sıkıp
yok canım meyveli değil
kendim içine yarım limon sıktım.ohh mis mis
yasom ölçtünmü uazmısmısın bak uzadıysan aksama bende yapcam yok uzamadıysan kotamı doldurmayayım
kızlar ancak girebildim sabah yine 40 dkka bisiklet
kavaltı:tost çay
öğle:çorba salata
ara:meyve
akşam:köfte salata
yok canim ölcmedim,ama ilk bacak uzatma hareketinde bir bacagi uzattiktan sonra ikisni yan yana koyunca biri digerinden uzunduoldum ama öyleydi :) tabi yarina yine eski halini alir heralde
ayy bende bu kalorı hesaplama ısıne gırmeyı dusunuyorum tekrardan bırara yatpım cok faydasını gormustum yaa yıne baslıyım en ıyısımı
ciddimisinnaksam bende deniyeyim şu olayııı eğer uzarsa gün asırı yapar uzun bacak gezeriz
kalori hesabıyla kilo verenler topic i var ona yazıyorum.çift taraftan destek alıyorumkalorisepeti diye bir site var daha önce yazılmıstı takımda.ordan tek tek hesaplayabiliyorsun.bende faydasını gördüm beni toparlarsa anca bu kalori hesabı toparlar
yarın çikolata diyeti günü.yarım yaglı süt olsa olurmu?yoksa yagsızmı olacak illa :44:
ciddiyim canim bende sasirdim hatta ebru dedi bakin bi bacagim digerinden uzun diye bakti m onunkine öyleydi sonra kendimkine baktim benimkide öyledi,yanlis görmedim heralde
yapayım aksam bunu böyle seyler heycanlandırıyor insanı
ben yağsız kullandım diyetin sahibi cadı bu gün yok ortalıktaa ..
yarın bende çikolata yapcam bununla cok ac kaldımm
doymak istiyorum bennnncokk acım cokkkk :76:
cumaya süper olalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?