Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim meyveli sodalarin icnde seker var bide yatmadan icmissin,bence meyveli soda icme :)

ayy bende bu kalorı hesaplama ısıne gırmeyı dusunuyorum tekrardan bırara yatpım cok faydasını gormustum yaa yıne baslıyım en ıyısımı

kızlar ancak girebildim sabah yine 40 dkka bisiklet
kavaltı:tost çay
öğle:çorba salata
ara:meyve
akşam:köfte salata

yasom ölçtünmü uazmısmısın bak uzadıysan aksama bende yapcam yok uzamadıysan kotamı doldurmayayım

yok canim ölcmedim,ama ilk bacak uzatma hareketinde bir bacagi uzattiktan sonra ikisni yan yana koyunca biri digerinden uzundu oldum ama öyleydi :) tabi yarina yine eski halini alir heralde

ayy bende bu kalorı hesaplama ısıne gırmeyı dusunuyorum tekrardan bırara yatpım cok faydasını gormustum yaa yıne baslıyım en ıyısımı

kalori hesabıyla kilo verenler topic i var ona yazıyorum.çift taraftan destek alıyorum kalorisepeti diye bir site var daha önce yazılmıstı takımda.ordan tek tek hesaplayabiliyorsun.bende faydasını gördüm beni toparlarsa anca bu kalori hesabı toparlar

yarın çikolata diyeti günü.yarım yaglı süt olsa olurmu?yoksa yagsızmı olacak illa :44:

ciddimisinn aksam bende deniyeyim şu olayııı eğer uzarsa gün asırı yapar uzun bacak gezeriz

ciddiyim canim bende sasirdim hatta ebru dedi bakin bi bacagim digerinden uzun diye bakti m onunkine öyleydi sonra kendimkine baktim benimkide öyledi,yanlis görmedim heralde

Son düzenleme:

ben yağsız kullandım diyetin sahibi cadı bu gün yok ortalıktaa ..
yarın bende çikolata yapcam bununla cok ac kaldımm
doymak istiyorum bennnn cokk acım cokkkk :76:
cumaya süper olalımmm

ben yağsız kullandım diyetin sahibi cadı bu gün yok ortalıktaa ..
yarın bende çikolata yapcam bununla cok ac kaldımm
doymak istiyorum bennnn cokk acım cokkkk :76:
cumaya süper olalımmm

canım çikolata diyetini sadece 1 kez yapın bir kaç ay sonra tekrar yapın dedi.sen kaçıncı kez yapacaksın kafam karıştı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…