Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben yemeğe gidiyorum tefal klipso düdüklü tenceremin kulpu bozuldu onu garantiye göndericem garantiyede girmiyormus gerci ama bakalım bi gönderin dediler hadi görüşürüz öğleden sonra :79:

fatmacım diyet güzelde ben bu diyetle aclık hissediyorum reglim yaklastığındanmı diyettenmi anlayamadım ama sürekli bi aclığım var

oy canım kıyamam reglin yaklaştığı içindir bende öyle olurum hep acıktıkca salatalık filan ye yada dereotu mutlaka iştahı kesiyor tarçın karabfil çayıda içebilirsin o da çok etkili

hmmm hmmm hmmm kuşburnu marmelatı ne kadarr :44: :44:

1 tatlı kaşığı kadar canım

kızlar ben yemeğe gidiyorum tefal klipso düdüklü tenceremin kulpu bozuldu onu garantiye göndericem garantiyede girmiyormus gerci ama bakalım bi gönderin dediler hadi görüşürüz öğleden sonra :79:

tamam canım afiyet olsun yapmaları lazım bizimkide bozulmuştu garantisi varsa yapıyorlar :44:

görüşürüz canım

kızlar ancak girebildim sabah yine 40 dkka bisiklet
kavaltı:tost çay
öğle:çorba salata
ara:meyve
akşam:köfte salata

olsun canım yinede girip yazmışsın menünü
afiyet olsun güzel bence

bende carpik bacakliyim canim :)

kolay gelsin bu arada,ins yaparlar tencereni

benim bacaklar carpık değilde sansım carpık yasom napsam ya uyduruk oluyor yada olmuyor :))

iki kez in inşallah faydası olur zararı olmasında
reyhancım zaten 2 günlük diyet bi sorun olacağını sanmıyorum..
tarcınlı karanfilli cay içiyorum tatlım.. ama yetmiyor..

kızlar öğlen doydum ama nefsime yenilip 1 kase daha corba içtim
öğlen yemeğim salata yoğurt ve 2 kase corba içmitim aksamda corba içicem salata corba olucak aksam menüsüde..

maşallah canım, çok güzel menü böle giderse senin sonuçlar da süper olucak bu hafta

evet kizlar,platesimi yaptim,oglumu yatirdim,yesilcayimi ve suyumu aldim geldim :)

ohh ne güzel düzenli spora da başladın
artık vücudundaki değişimler daha çok belli olucak

ama çok özendim sana, keşke ben de evde olup bunları yapabilsem :26:
karlı, soğuk, iğrenç bi ankara gününde işteyim ve üşüyorum

öğlen yemeğim salata yoğurt ve 2 kase corba içmitim aksamda corba içicem salata corba olucak aksam menüsüde..

afiyet olsun yağlı bir çorba değilse çok önemli değil canım

benimde yediklerim
sabah
2 dilim ekmek. 3 tane zeytin. biraz peynir
ara
1 elma
öğlen
et haşlama (yağları ayrılmış) 2 kaşık pilav. salata. ayran ekmek yok
ara
yeşil çay
akşam
çorba. salata ekmeksiz

bunlar kaç kalori sizce

tarcınlı karanfilli cay içiyorum tatlım.. ama yetmiyor..

durum çok fena desene canım ya kuru kayısı mı yesen acaba :44:

olsun canım endişe etme 1 kase çorbayı 1 ekmek yerine koy akşamı ona göre hesaplarsın ve zaten salata çorba demişsin olmuş işte tamam bak ayarlamışsın ne güzel afiyet olsun bende şimdi yemek yicem

maşallah canım, çok güzel menü böle giderse senin sonuçlar da süper olucak bu hafta

ay çok teşekkürler canım benim
doktorun verdiği liste işte kısmen uyuyorum gerçi ona kalsa öğle ve akşamda ekmek var ama ben yemiyorum zaten sevmem ekmeği çok

inşallah hepimizin sonuçları mükemmel olucak bu ahfta inanıyorum ben herkes azimli

1200 kalori falandır yediklerin...güzel olmus afiyet olsun..
benim corbam hazır corbaydı canım sehriyeli tavuk corba arkasında 1 porsyon 45 kalori yazıyordu valla öyle özlemişimki corba içmeyi limonda sıktım hala canım istiyor

olmusmu olmamısmı yarın tartı söylicek canım

sagol canim,Allah yardimciniz olsun,valla calismak bana göre degil alismisim ben evde tembellik yapmaya :)

kizlar ben simdi aksam yemegimi hazirlamaya gidiyom,aksam spora gidsicem ,o yüzden yemegi erkenden yapip en gec 18 de yemem lazim,size iyi sohbetler

afiyet olsun canım çok fazla değil bence iyi görünüyor rahat ol

olmusmu olmamısmı yarın tartı söylicek canım

evet tatlım ama sen pozitif ol yinede
ben cuma gününe kadar tartılmıycam tabi başarabilirsem

kizlar ben simdi aksam yemegimi hazirlamaya gidiyom,aksam spora gidsicem ,o yüzden yemegi erkenden yapip en gec 18 de yemem lazim,size iyi sohbetler

tamam canım kolay gelsin çok çok

canım sıkıldıı hepinizin işi var heralde hypatiacımda gelmedi bu gün bişimi oldu acaba böyle yapmamıstı hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…