Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oy benim işim yok canım bugün dersaneyede gitmedim karnım ağrıyo diye

hypatiacım hakkaten yok ortalarda umarım önemli bir şey yoktur belki akşama doğru gelir :44:

gecmiş olsun tatlım..
keyif yapıyorsun bu gün desene ayy nasıl özledim bi bilsen evde aksama kadar yatmayı iş güç yok kahvaltını yiyorsun oturmaya bi baslıyorsun aksama kadar ben hafta sonu bile bunu yapamıyorum çünkü hafta içi iş cumartesi temizlk+alısveriş pazar sevgilim geliyo geziyoruz hayatım bundan ibarett

kızlar yeni baslayan arkadas pasta kola vs bişiler almıs gel yiyiyoruz birlikte dedi gitmedim pazartesiye kadar kendimi tutarsam bu iş olmusturr

Son düzenleme:
minnosum kendimle savasıyorum resmen ağlıcam yaa o derce kötü hissediyorum cok uzun zamndır böyle olmamıstımm portakal tabağımı aldım yanıma onları yiyorum şimdi

ayyy minnosum hoşgeldin canımmm...
aclıktan basım ağrıyor benim bu gün az sonra portakalımı yicemm

sen nasılsın nasıl geçiyor günün

ayy bende bugun cok ama cok acıktım nedendır bılınmez meyvemm az once kalorılerımı yazdım guzel sıteymıs yaa valla sevdım bugun toplada 390 kalorı almısım henuz . şöyle bır hayal kurayım dedım 14 subatta 62 kılo olmam ıcın gunde 280 kalorı al deı ohaa ohaa cus dedımm bende 1 martta 62 kılo yaptım 1018 kalorı dedı bı anlıyamadım arada nıye okadar fark var

ee minnosum arada 15 gün var 15 günde vermek var 1 ayda vermek var ama bence o 280 yanlısdır cok az ac gezmek o kadarı düşünsene günde sadece 1 simit yiyerek yasıcaksın

sağol canım adet sancısı işte ilk günüm böyle ağrılı geçiyor

eh pek keyif yapıyorum denemez aslında ders kitaplarıyla

oy kıyamam canım sen de tatil günlerinde gezersin evde keyif yaparsın inşallah rahat rahat

kızlar yeni baslayan arkadas pasta kola vs bişiler almıs gel yiyiyoruz birlikte dedi gitmedim pazartesiye kadar kendimi tutarsam bu iş olmusturr

ehe valla bravo zevcanım tebrik etmek gerek seni iraden çok güçlü :81::81::81:

sn cuma günü hepimizi geçeceksin bu gidişle

ben geldım benle oyna meyvem kucuk bır arazı yapıp geldımm sonunda mucuckk

hoşgeldin canım nasılsın

ee minnosum arada 15 gün var 15 günde vermek var 1 ayda vermek var ama bence o 280 yanlısdır cok az ac gezmek o kadarı düşünsene günde sadece 1 simit yiyerek yasıcaksın

allaa alla ben anlamadım kı bu ısı sımdı acaba 15 gunde 62 ye ınmen ıcın gunluk bukadar kalorı alman gerekıyormu demek ıstıyor yoksa 15 gundekı toplamda net kalorını sporla bu kalorıye dusur mu demek ıstıyor meyvem yanı 15 gunluk toplam kalorın 1000 ı gecmesın mı demek ıstıyor ay ben anlamadım bu ısı

cuma günü + cıkmayayımda canım ben baska birsey istemiyorum..
bazen benimde regl nin ilk günü sancılı olur.. sonra tabi azalıyor allahtan 5 gün boyunca sürmüyor

ben o siteyi bilmiyorum ki minnosum dur bi girip bakayım bana ne dicek

cuma günü + cıkmayayımda canım ben baska birsey istemiyorum..
bazen benimde regl nin ilk günü sancılı olur.. sonra tabi azalıyor allahtan 5 gün boyunca sürmüyor

çıkmazsın canım çıkmazsın o kadar gayret ediyoruz niye alalım ki korkma sakın pozitif düşün canım benim

vermiş olacaksın cuma günü inanıyorum ben sana

ay aynen ya benim ilk 2 gün öyle oluyor sonraki günler normal toplam bir hafta sürüyor

sagol canim,Allah yardimciniz olsun,valla calismak bana göre degil alismisim ben evde tembellik yapmaya :)

bana göre de diil galiba tatlım
yani aslında sürekli evde olsam da sıkılırım gibi geliyo ama sürekli işte olunca da sıkılıyorum

minnosum kendimle savasıyorum resmen ağlıcam yaa o derce kötü hissediyorum cok uzun zamndır böyle olmamıstımm portakal tabağımı aldım yanıma onları yiyorum şimdi

zevcancım ben genelde o kadar açlık hissedince sade bi nescafe içerim genelde, hatta çok açsam süt de koyuyorum içine baya kesiyo benim iştahımı. sen de bi dene istersen tatlım

şimdi portakal birazcık rahatlattı canım ama olmazsa aksam denerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…