oy benim işim yok canım bugün dersaneyede gitmedim karnım ağrıyo diye
hypatiacım hakkaten yok ortalarda umarım önemli bir şey yoktur belki akşama doğru gelir :44:
canım sıkıldıı hepinizin işi var heralde hypatiacımda gelmedi bu gün bişimi oldu acaba böyle yapmamıstı hiç...
ben geldım benle oyna meyvem kucuk bır arazı yapıp geldımm sonunda mucuckk
ayyy minnosum hoşgeldin canımmm...
aclıktan basım ağrıyor benim bu gün az sonra portakalımı yicemm
sen nasılsın nasıl geçiyor günün
ayy bende bugun cok ama cok acıktım nedendır bılınmez meyvemm az once kalorılerımı yazdım guzel sıteymıs yaa valla sevdım bugun toplada 390 kalorı almısım henuz . şöyle bır hayal kurayım dedım 14 subatta 62 kılo olmam ıcın gunde 280 kalorı al deı ohaa ohaa cus dedımm bende 1 martta 62 kılo yaptım 1018 kalorı dedı bı anlıyamadım arada nıye okadar fark var
minnosum kendimle savasıyorum resmen ağlıcam yaa o derce kötü hissediyorum cok uzun zamndır böyle olmamıstımmportakal tabağımı aldım yanıma onları yiyorum şimdi
gecmiş olsun tatlım..
keyif yapıyorsun bu gün desene ayy nasıl özledim bi bilsen evde aksama kadar yatmayı iş güç yok kahvaltını yiyorsun oturmaya bi baslıyorsun aksama kadar ben hafta sonu bile bunu yapamıyorum çünkü hafta içi iş cumartesi temizlk+alısveriş pazar sevgilim geliyo geziyoruz hayatım bundan ibarett
kızlar yeni baslayan arkadas pasta kola vs bişiler almıs gel yiyiyoruz birlikte dedi gitmedim pazartesiye kadar kendimi tutarsam bu iş olmusturr
ben geldım benle oyna meyvem kucuk bır arazı yapıp geldımm sonunda mucuckk
ayy ne oldu sana sekerım kalk gıt yarım lıtrelık sulardan al dık kafana ıc bellkım senı bırazcık frenler tatlım
ee minnosum arada 15 gün var 15 günde vermek var 1 ayda vermek var ama bence o 280 yanlısdır cok az ac gezmek o kadarı düşünsene günde sadece 1 simit yiyerek yasıcaksın
sağol canım adet sancısı işte ilk günüm böyle ağrılı geçiyor
eh pek keyif yapıyorum denemez aslında ders kitaplarıyla
oy kıyamam canım sen de tatil günlerinde gezersin evde keyif yaparsın inşallah rahat rahat
ehe valla bravo zevcanım tebrik etmek gerek seni iraden çok güçlü :81::81::81:
sn cuma günü hepimizi geçeceksin bu gidişle
hoşgeldin canım nasılsın
allaa alla ben anlamadım kı bu ısı sımdı acaba 15 gunde 62 ye ınmen ıcın gunluk bukadar kalorı alman gerekıyormu demek ıstıyor yoksa 15 gundekı toplamda net kalorını sporla bu kalorıye dusur mu demek ıstıyor meyvem yanı 15 gunluk toplam kalorın 1000 ı gecmesın mı demek ıstıyor ay ben anlamadım bu ısı
sağol canım adet sancısı işte ilk günüm böyle ağrılı geçiyor
hoşgeldin canım nasılsın
cuma günü + cıkmayayımda canım ben baska birsey istemiyorum..
bazen benimde regl nin ilk günü sancılı olur.. sonra tabi azalıyor allahtan 5 gün boyunca sürmüyor
hosbuldum sekercımm ıyıyım sen nasılsın bakalım kalorılı bır sepette yol alıyorum ıste
sagol canim,Allah yardimciniz olsun,valla calismak bana göre degil alismisim ben evde tembellik yapmaya :)
minnosum kendimle savasıyorum resmen ağlıcam yaa o derce kötü hissediyorum cok uzun zamndır böyle olmamıstımmportakal tabağımı aldım yanıma onları yiyorum şimdi
bana göre de diil galiba tatlım
yani aslında sürekli evde olsam da sıkılırım gibi geliyo ama sürekli işte olunca da sıkılıyorum
zevcancım ben genelde o kadar açlık hissedince sade bi nescafe içerim genelde, hatta çok açsam süt de koyuyorum içine baya kesiyo benim iştahımı. sen de bi dene istersen tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?