Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zevcaannnn bende findiga dadandim durduramiyom kendimi üff bidaha findik alirsam ne oliyim

biara bende öyleydim yasom şimdide evde kabuklu badem var bademe bayılırım en sevdiğim kuruyemiş bi oturusta 100 gr cok rahat yerim hatta fazlasını bile yiyebilirim yani cok kötü bir durum hepsi bize kilo olarak dönüyor sadece bi öğün belirle gün içinde o öğünden baska zamn yeme yasom verdikleri alırsın yoksa ...
benim yine karnım acıkmaya basladı işte hep böyle oluyor yiyorum 15-20 dk sonra acıkıyorum :84:

yok canim ya bi basladimmi durmuyo bidaha almiycam,en iyi beyaz leblebi o hemn tikiyo,bende ögle yemeginden sonra yiyim dedim 12 tane aksam yemis ve birakmistim ama kac 12 oldu yarin+cikmam ins yani bu sabaha göre

kızlar benim 9 martta incecik olmam şart mecburi kacar yolu yok bu son tarihh bu tarihte oldum oldum bi daha ben zayıflayamam

ay bu kuruyemişler bağımlılık yapıyo hakikaten bırakamıyo insan

su filan içseydin canım ya keser belki:44:

bende ceviz manyağıyım ya bir başlasam hiç bir kuvvet durduramıyo beni kalorisi de bomba gibi yani niye kuruyemişler böyle kalorili yaa

kızlar yeni baslayan arkadas pasta kola vs bişiler almıs gel yiyiyoruz birlikte dedi gitmedim pazartesiye kadar kendimi tutarsam bu iş olmusturr

iradene hayranım

canım bende 3 ay verdim kendime günlük cal ihtiyacına 700 lerde verdi..700 cal benim kahvaltım ve öğle yemeğim o kadarla beslenememki..elden ayaktan düşerim..bence yanlış hesaplıyor :44: 1200-1400 arası beslenebilirsin..diyetinin ilerleyen safhalarında 1000 e kadar düşersin

bir çikolata var eskiden bir oturuşta yerdim 1200 cal ben şimdi onu tüm günde yiyorum

aksam yemeğinde dengelersen yarna+ cıkmazsın yasom
aksama firinda kizartma sebze ve yogurt var canim ins +cikmam
sakiz aldim simdi agzima canim

kızlar benim 9 martta incecik olmam şart mecburi kacar yolu yok bu son tarihh bu tarihte oldum oldum bi daha ben zayıflayamam

olursun canım inşallah ya bende mart sonu 60 olmak istiyorum hedef koydum kendime inşallah olurum sonrasında diyet yapamam sınavlar var annem bana yaptırmaz diyet filan

inşallah sen 9 martta incecik olursun bende mart sonunda 60 olurum cnaım başarıcaz inşallah birlikte

off off bu benim son sansım 9 mart dönüm noktam o tarihte kesin 55 olmam gerek baska yolu yok bunun inş sende basarırsın fatmacım..

off off bu benim son sansım 9 mart dönüm noktam o tarihte kesin 55 olmam gerek baska yolu yok bunun inş sende basarırsın fatmacım..

ah canım 5 kilon var ve 9 marta da 1 buçuk ay var verirsin tabiiki her hafta 1 kilo versen 6 kilo filan ediyor verirsin canım sıkma canını sen

teşekkürler canım inşallah vericez hepimiz inanıyorum ben martta burası çok değişecek hepimiz değişicez inş

Son düzenleme:
ahh ahh gel bide bana sor neler cekiyorum nasıl bir işkencedir bu allahımmm kendi kendime eziyet yasatıyorum ama olucak sonucu mikemmel olucakk

evet kesinlikle sonuç harika olacak
ben sınavlara çalışırken herşeyden kendimi mahrum ediyorum tv yok. gezme yok. doya doya uyumak yok. misafir kabul etmek yok. nasıl ols sınavdan sonra bunları bol bol yaparım diyorum ve ders çalışyorum ve başarılı oluyorum önemli olan bu süreçte pes etmemek

şimdi bende açıktım canım ya ara öğün getirmeyi unutmuşum yeşil çayda içmek istemedim odamda taaaa kurban bayramından kalan bitter çikolata vardı bir tane küçük ısırık aldım ama çıkolatadan nefret ettiğim için çamur yemiş gibi oldum ığğğğğğğğ neyseki su varrrrrr

hepimiz basarıcaz insallah..
çikolatandan nefret eden 2 kişisin kardeşimde hiç sevmez ne kadar sanslısınız keske bende öyle olabilseydim beynimin bi kösesinde evdeki çikolata ucusuyor

çikolata mı oda ne??????:96:

onu birde bana sorun sizzz

yaklaşık 3 senedir yemiyorum (yiyemiyorum!!!!) kendisini ah bu alerji ah allah kimseye vermesin ya :97:

hepimiz basarıcaz insallah..
çikolatandan nefret eden 2 kişisin kardeşimde hiç sevmez ne kadar sanslısınız keske bende öyle olabilseydim beynimin bi kösesinde evdeki çikolata ucusuyor

ben şerbetli tatlılardan ve çikolata türü şeylerden nefret ediyorum çok nadir sütlü tatlı yerim o yüzden bayramlar kabus oluyor bana resmen yalvarıyorum ne olur bana getirmeyin diye çikolatayı zorla verdiklerinde kapıdan çıkınca atıyorum hemen çok nadir tulumba yerim oda yılda 3 ü geçmez ben hamur işi canavarıyım kilolar ondan canım

ayy ben herseyi seviyorum yaa tek et konusunda hassasımm nolcaksa benim sonumm :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…