zevcaannnn bende findiga dadandim durduramiyom kendimiüff bidaha findik alirsam ne oliyim
biara bende öyleydim yasom şimdide evde kabuklu badem var bademe bayılırım en sevdiğim kuruyemiş bi oturusta 100 gr cok rahat yerim hatta fazlasını bile yiyebilirim yani cok kötü bir durum hepsi bize kilo olarak dönüyor sadece bi öğün belirle gün içinde o öğünden baska zamn yeme yasom verdikleri alırsın yoksa ...
benim yine karnım acıkmaya basladı işte hep böyle oluyor yiyorum 15-20 dk sonra acıkıyorum :84:
yok canim ya bi basladimmi durmuyo bidaha almiycam,en iyi beyaz leblebi o hemn tikiyo,bende ögle yemeginden sonra yiyim dedim 12 tane aksam yemis ve birakmistim ama kac 12 olduyarin+cikmam ins yani bu sabaha göre
kızlar yeni baslayan arkadas pasta kola vs bişiler almıs gel yiyiyoruz birlikte dedi gitmedim pazartesiye kadar kendimi tutarsam bu iş olmusturr
ayy bende bugun cok ama cok acıktım nedendır bılınmez meyvemm az once kalorılerımı yazdım guzel sıteymıs yaa valla sevdım bugun toplada 390 kalorı almısım henuz . şöyle bır hayal kurayım dedım 14 subatta 62 kılo olmam ıcın gunde 280 kalorı al deı ohaa ohaa cus dedımm bende 1 martta 62 kılo yaptım 1018 kalorı dedı bı anlıyamadım arada nıye okadar fark var
aksama firinda kizartma sebze ve yogurt var canim ins +cikmamaksam yemeğinde dengelersen yarna+ cıkmazsın yasom
sakiz aldim simdi agzima canimay bu kuruyemişler bağımlılık yapıyo hakikaten bırakamıyo insan
su filan içseydin canım ya keser belki:44:
bende ceviz manyağıyım yabir başlasam hiç bir kuvvet durduramıyo beni kalorisi de bomba gibi yani niye kuruyemişler böyle kalorili yaa
kızlar benim 9 martta incecik olmam şart mecburi kacar yolu yok bu son tarihh bu tarihte oldum oldum bi daha ben zayıflayamam
aksama firinda kizartma sebze ve yogurt var canim ins +cikmam
sakiz aldim simdi agzima canim
iyi yapmışsın canım ya tahminen ne kdar yedin 100 gr ı geçmediyse çok da bir sorun olmaz o kadar spor yaptın sonuçta
inşallah + çıkmazsın canım
iradene hayranım
olursun canım inşallah ya bende mart sonu 60 olmak istiyorum hedef koydum kendime inşallah olurum sonrasında diyet yapamam sınavlar var annem bana yaptırmaz diyet filan
inşallah sen 9 martta incecik olursun bende mart sonunda 60 olurum cnaım başarıcaz inşallah birlikte
off off bu benim son sansım 9 mart dönüm noktam o tarihte kesin 55 olmam gerek baska yolu yok bunun inş sende basarırsın fatmacım..
ahh ahh gel bide bana sor neler cekiyorum nasıl bir işkencedir bu allahımmm kendi kendime eziyet yasatıyorumama olucak sonucu mikemmel olucakk
evet kesinlikle sonuç harika olacak
ben sınavlara çalışırken herşeyden kendimi mahrum ediyorum tv yok. gezme yok. doya doya uyumak yok. misafir kabul etmek yok. nasıl ols sınavdan sonra bunları bol bol yaparım diyorum ve ders çalışyorum ve başarılı oluyorum önemli olan bu süreçte pes etmemek
şimdi bende açıktım canım ya ara öğün getirmeyi unutmuşum yeşil çayda içmek istemedim odamda taaaa kurban bayramından kalan bitter çikolata vardı bir tane küçük ısırık aldım ama çıkolatadan nefret ettiğim için çamur yemiş gibi oldum ığğğğğğğğ neyseki su varrrrrr
hepimiz basarıcaz insallah..
çikolatandan nefret eden 2 kişisin kardeşimde hiç sevmez ne kadar sanslısınız keske bende öyle olabilseydim beynimin bi kösesinde evdeki çikolata ucusuyor
ben şerbetli tatlılardan ve çikolata türü şeylerden nefret ediyorum çok nadir sütlü tatlı yerim o yüzden bayramlar kabus oluyor bana resmen yalvarıyorum ne olur bana getirmeyin diye çikolatayı zorla verdiklerinde kapıdan çıkınca atıyorum hemen çok nadir tulumba yerim oda yılda 3 ü geçmez ben hamur işi canavarıyım kilolar ondan canım
kızlar ben cıkıyorum yavastan aksam görüşürüz gelirseniz ben buralarda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?