güne baya bi geç başladım amaayrıca bişeyler ters gidiyo sindirim sistemim iflas etti:18:şişim şişim şişim
selam kızlar:)
bugünkü menüm
öğle: bi adet güveç
ikindi: bir kase mercimek çorbası
akşam 9'da iki kase şehriyeli tavuk çorbası, bir dilim tam buğday ekmeği
spor yok su 1 litre.
bugün menüm kötü oldu sürekli koşturmaktan ve hastalıktan bu kadar fırsat bulabildim. şimdi de gidip soda içeceğim. hala adet olamadımanna_maria olmuş, darısı başıma
yarın da muhtemelen geç uğrarım. kusura bakmayın kızlar. sizi seviyorum. yılmayın aynen devam. cumaya az kaldı.
Kızlar günaydın.
Ben yılbaşından beri diyet modundan koptum tamamen.
Takımdan ayrılmak istiyorum. Geri dönmek üzere.
Kaptanlığı da Zevcan çok iyi yapacaktır eminim.
Zevcancım mail adresim var sende bişey olursa yaz haberlelşiriz ordan cnm.
Hepinize kucak dolusu öpücükler. Geri döndüğümde işallah hepiniz mezun olmuş olursunuz.
Kızlar günaydın.
Ben yılbaşından beri diyet modundan koptum tamamen.
Takımdan ayrılmak istiyorum. Geri dönmek üzere.
Kaptanlığı da Zevcan çok iyi yapacaktır eminim.
Zevcancım mail adresim var sende bişey olursa yaz haberlelşiriz ordan cnm.
Hepinize kucak dolusu öpücükler. Geri döndüğümde işallah hepiniz mezun olmuş olursunuz.
günaydın arkadaşlar
gunaydınnn meyvemm senle ben bu takımınn ana dıreklerı olduk herhalde her daım burdayızz hadı sen takımdasında bana ne oluyor beeayy cok sevıyorum ben sızı hypatıam nıye gelememıs dun hastamıydı acepp hasretım rakıbemm nerdesınn dahada tartılmıyorum tartılara kustum cuma gunu tartılıcammm sok gecırmek ıcın herhalde aaayy bana bu hafta ne oldu bılmıyorum su gıresuna gıttım tatıle ya hala tatıl modundan cıkamadım bı turlu
Teşekkür ederim kızlar. Hepinize bol kilo vermeli günler dilerim.
Zevcanı üzmeyin valla eli sopalıdır hatırlatırım
günaydın canımm..
minnosum minnosumm canımm bizde seni cok seviyoruzz cok alıstık sana olmadığnda bi boşluk oluyorsakın bizi bırakma bırakırsan küserim mektubunu keserim
hypatiam hastaymıs ondan gelememiş bu günde gec gelicekmiş
yasomda almanyada olduğundan daha uyuorgelir birazdan :112:
sende cık artık tatil modundan eve sar dip köşe temizlik yap sebze pişir hadi kurtul kendine gel
özgem gidiyorum die gelmemezlik yapma uraya bildiğin sürece uğra özleriz biz senii
bu arada grip mikrobundan bende nasibimi aldım pazar günü sevgilim feci gripti ondan bana gecti tabi önlemlerimi alarak bu gün gelen belirtilere dur dicem inşallah yığılıp kalmam cumartesi lazer epilasyonum var :2:
ayy meyvemm evet bende eve sardım bugun temızlıkcı cagırdım ben burdayken temızlenıyor ıste ohhh cok sukuray oylede ben kılo veremem demı puhhhh ayy valla evımı ılacclatmıstımya meyvem dıpkose ıyıcene temızlesın bende haftasonu ustunden geceyım dıye onu cagırdımm yoksam bu aksam artık yururmem lazım yanı cok sımardımm benn artıık
bencede cok şımardın sennn sana bi 4. takım daya lazımakrep abla yüz vermeye baslamıs anlasılan
şaka bi tarafa minnosum temizlikci olayını ii yapmısın ilaclattıktan sonra heryerin iice temizlnemesi sart sen girişseydin cok yorulurdun ..
minnosum sen neden face almıyorsun bakimm .. ordan ne güzel konusurdukk twiter dan anlamıyorum aslında oraya davet edicem seni ama yok çözemedim onuface kurdu oldum ama ona aklım basmıyor
ayy meyvemm komedı benım face hıkayem bu face ılk cıktıgında almadım ben herkes hurrraaa face kostu sınırlnedım ben almıycam ulen dedım 2-3 ay gecmedı aldım tabıondan sonra gercekten cok sarsılıcagım benı yıkıcak sekılde resımler gordum epey bızaman 4-5 ay kendıme gelemedım yanı oyuzden nefret ettım daha da acmadım sımdı acasım var ama elım gıtmıyor ıste ıstemıyorum dahada ne bılıyımm acarsam haber ederım senı tatlım benımm ayy akrebım benı boslamadıda ben kural olunca aksına yepmayan ınsanım oyuzden akrebımın kurallarını gızlı gızlı kendım yapıyorum ama o yap deyınce yapasım gelmısyoor ıste ası genc kızımm koskoca evlı barklı karı oldum laflara bak bende hey gıdı mınnos heyy bundan 1 ay once meyveye soz vermıstın dogum gununde sana 64 kılo mınnos hedıye etcem dıye hanı nerde
günaydın kızlardünü 1533 cal ile kapatmısım yediklerim şöle
sabah azıcık yagda yumurta 2 dilim kepek ekmeği
ara 3 tane yulaflı bisküvi
öğlen tavuk döner salata (burdaki aşçı kendi yaptı döneri.ekmek arası yapıyordu hrkese ben tabaga aldım ekmeksiz salatayla yedim)
ara 1 portakal
akşam yarım porsiyon yogurtlu spagetti mor lahana salatası 1 sade soda
ara 1 ayva 1 portakal 5-6 tane badem
yatarken 1 limonlu soda
2 bardak yeşil çay 2 lt su (deliksiz uyuyan ben 2 lt suyu içince gece 2 defa lavaboya kalktım üffff)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?