Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar:)

bugünkü menüm
öğle: bi adet güveç
ikindi: bir kase mercimek çorbası
akşam 9'da iki kase şehriyeli tavuk çorbası, bir dilim tam buğday ekmeği

spor yok su 1 litre.
bugün menüm kötü oldu sürekli koşturmaktan ve hastalıktan bu kadar fırsat bulabildim. şimdi de gidip soda içeceğim. hala adet olamadım anna_maria olmuş, darısı başıma

yarın da muhtemelen geç uğrarım. kusura bakmayın kızlar. sizi seviyorum. yılmayın aynen devam. cumaya az kaldı.

gecmiş olsun canımm..bizde seni seviyoruzz
bu gün kulaklarını cınlattık yarında cınlatırız

günaydın canlarımmm

karlı soğuk fırtınalı bir çankırı sabahından sevgi sunuyorum hepinizee :119::119::119::119:

bu günkü menüm.

sabah yulaf ezmesi süt sekersiz marlelat ve 13 gr bitter çikolata stik

öğlen mantar sote pırasa yoğurt salata

aksam mantar sote pırasa yoğurt salata..

bu ay regl şişliği beni mahvetti sabah kalktığımda parmaklarımı zor kapatıyordum

Kızlar günaydın.

Ben yılbaşından beri diyet modundan koptum tamamen.
Takımdan ayrılmak istiyorum. Geri dönmek üzere.

Kaptanlığı da Zevcan çok iyi yapacaktır eminim.

Zevcancım mail adresim var sende bişey olursa yaz haberlelşiriz ordan cnm.

Hepinize kucak dolusu öpücükler. Geri döndüğümde işallah hepiniz mezun olmuş olursunuz.

günaydın canımm

öncelikle cok geçmiş olsun.. kararına saygı duyuyorum.. en kısa zamnda geri dönmen dileğiyle kocaman kocaman öpüyorum

bişeye ihtiyacım olduğunda sana yazarım canım

anaaa özgemm bızı bırakıp gıdıyormuss neysem cok az kalmıs zaten mezunıyetıne özgem ınsallah kendı kendıne mezun olursunn tatlımm mucuckk mucuckk

gunaydınnn meyvemm senle ben bu takımınn ana dıreklerı olduk herhalde her daım burdayızz hadı sen takımdasında bana ne oluyor bee ayy cok sevıyorum ben sızı hypatıam nıye gelememıs dun hastamıydı acepp hasretım rakıbemm nerdesınn dahada tartılmıyorum tartılara kustum cuma gunu tartılıcammm sok gecırmek ıcın herhalde aaayy bana bu hafta ne oldu bılmıyorum su gıresuna gıttım tatıle ya hala tatıl modundan cıkamadım bı turlu

Teşekkür ederim kızlar. Hepinize bol kilo vermeli günler dilerim.

Zevcanı üzmeyin valla eli sopalıdır hatırlatırım

4. TAKIM

meyvenull menü+burda
pamukcuk menü+burda
Kuyabiye menü+burda
PrensesPeri menü+burda
cyd86 YOK....................
hasretim34 menü+ burda
hypatia menü+ burda
Anna_maria menü+ burda
karcicegi71 menü +burda
pembepanter1 menü +burda

günaydın arkadaşlar

günaydın canımm..

minnosum minnosumm canımm bizde seni cok seviyoruzz cok alıstık sana olmadığnda bi boşluk oluyor sakın bizi bırakma bırakırsan küserim mektubunu keserim
hypatiam hastaymıs ondan gelememiş bu günde gec gelicekmiş
yasomda almanyada olduğundan daha uyuor gelir birazdan :112:
sende cık artık tatil modundan eve sar dip köşe temizlik yap sebze pişir hadi kurtul kendine gel

Teşekkür ederim kızlar. Hepinize bol kilo vermeli günler dilerim.

Zevcanı üzmeyin valla eli sopalıdır hatırlatırım

özgem gidiyorum die gelmemezlik yapma uraya bildiğin sürece uğra özleriz biz senii

bu arada grip mikrobundan bende nasibimi aldım pazar günü sevgilim feci gripti ondan bana gecti tabi önlemlerimi alarak bu gün gelen belirtilere dur dicem inşallah yığılıp kalmam cumartesi lazer epilasyonum var :2:

bu arada grip mikrobundan bende nasibimi aldım pazar günü sevgilim feci gripti ondan bana gecti tabi önlemlerimi alarak bu gün gelen belirtilere dur dicem inşallah yığılıp kalmam cumartesi lazer epilasyonum var :2:

ayy meyvemm evet bende eve sardım bugun temızlıkcı cagırdım ben burdayken temızlenıyor ıste ohhh cok sukur ay oylede ben kılo veremem demı puhhhh ayy valla evımı ılacclatmıstımya meyvem dıpkose ıyıcene temızlesın bende haftasonu ustunden geceyım dıye onu cagırdımm yoksam bu aksam artık yururmem lazım yanı cok sımardımm benn artıık

bencede cok şımardın sennn sana bi 4. takım daya lazım akrep abla yüz vermeye baslamıs anlasılan
şaka bi tarafa minnosum temizlikci olayını ii yapmısın ilaclattıktan sonra heryerin iice temizlnemesi sart sen girişseydin cok yorulurdun ..
minnosum sen neden face almıyorsun bakimm .. ordan ne güzel konusurdukk twiter dan anlamıyorum aslında oraya davet edicem seni ama yok çözemedim onu face kurdu oldum ama ona aklım basmıyor

ayy meyvemm komedı benım face hıkayem bu face ılk cıktıgında almadım ben herkes hurrraaa face kostu sınırlnedım ben almıycam ulen dedım 2-3 ay gecmedı aldım tabı ondan sonra gercekten cok sarsılıcagım benı yıkıcak sekılde resımler gordum epey bızaman 4-5 ay kendıme gelemedım yanı oyuzden nefret ettım daha da acmadım sımdı acasım var ama elım gıtmıyor ıste ıstemıyorum dahada ne bılıyımm acarsam haber ederım senı tatlım benımm ayy akrebım benı boslamadıda ben kural olunca aksına yepmayan ınsanım oyuzden akrebımın kurallarını gızlı gızlı kendım yapıyorum ama o yap deyınce yapasım gelmısyoor ıste ası genc kızımm koskoca evlı barklı karı oldum laflara bak bende hey gıdı mınnos heyy bundan 1 ay once meyveye soz vermıstın dogum gununde sana 64 kılo mınnos hedıye etcem dıye hanı nerde

kötü bir deneyim olmus minnosumm en iisi ben face de minnosu face e davet die grup kurayım
coğunluk seni cağırıyor minnos gellllllllllllll
cıtırsın sen bikeremmm 30 olduğunda öyle dersinn hııı bide ben kendime mezuniyetimi hediye edicektim hala yerimde sayıyorum kendim de basaramadım hediyemi minnosum bak halime bu hafta regl şişliğinden dolayı + dayım

günaydın kızlar dünü 1533 cal ile kapatmısım yediklerim şöle

sabah azıcık yagda yumurta 2 dilim kepek ekmeği
ara 3 tane yulaflı bisküvi
öğlen tavuk döner salata (burdaki aşçı kendi yaptı döneri.ekmek arası yapıyordu hrkese ben tabaga aldım ekmeksiz salatayla yedim)
ara 1 portakal
akşam yarım porsiyon yogurtlu spagetti mor lahana salatası 1 sade soda
ara 1 ayva 1 portakal 5-6 tane badem
yatarken 1 limonlu soda

2 bardak yeşil çay 2 lt su (deliksiz uyuyan ben 2 lt suyu içince gece 2 defa lavaboya kalktım üffff )

günaydınnn günaydınnn günayydınnnn

bence geceki meyveler ve kuruyemişler fazla olumus olara gerek yoktu cay içseydin cok daha ii olurdu hataa harika olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…