yosum cok geçmiş olsun canım allahtan birsey yokmus kaza cok kötü bişey ben yasadım cok ii biliyorum.. bizde sarampole yuvarlanmıstık 4 takla atarak düşün cok korkunctu..
babana allah şifa versin canım morali bozuksa sekeri o yüzdende düşmüyor olabilir mr sonucu inş ii cıkar..o yastan sonra bel fıtığı ile uğrasmak cok zor..
montide yapılan kacamaktan sonra yada abartılı yemekden sonra kilo almaya biliyorsun yasom ama bu kilo vermeni yavaslatıyor su ara sporu ihmal etmezsen ii olur plates moralini yerine getitir belki rahatlarsın canım netten yap..
yardımcılığını kabul edeceklerini düşünüyorum
sagol canim,sizide Allah korumus benimki öyle büyük bisey degildi ama ilk defa basima gelince korktum iste.
sporu ihmal etmem canim hazir alismisken,bugün plates yapamam ama aksam sporuma gidicem bi aksilik olmassa ins,he olurda gidemessem o zaman evde yaparim aksam suan hic iyi degilim.
evet bel fitigi cok kötü ins yoktur kilosuda masallah veremiyoda,bend esitiyomki gideyim bi an öncede monti yaptirayim babama diger türlü az yemek yiyo göya ama yazik adama ac kaliyo
montiye alısması zor olur ama alıstımı rahat eder en önemlisi ekmek biz toplum olarak ekmeksiz doymuyoruz babanın t.b. ekmeğine alısması bile ona cok fayda sağlıcak...
evet canim anneme söyledim o bile diyo baban ekmek yemeden doymazki diye,haklida ama su durumda az yemek yiyip ekmek yemesse doymaz tabi ama yemegi sinirsiz olunca niye doymasin,bende yöleydim ekmeksiz yemek üstüme tutmazdi hic ama alistim simdi aramiyorum doyuyorum,ben 10 gün orda olucam ins,ins annemde ögrenir bisiyler
inşallah yasom...
bu arda kızlar ben baya baya grip oluyorum hiç alısık değilim böyle hasta olmaya :2:
gecmis olsun canim,dikkat et kendine ,hastaliklar mahvediyo insani
günaydın kızlar, sabah işler çok yoğundu anca gelebildim
özgecim takımı bıraktım diye diyetini de bırakma sakınben sana güveniyorum tatlım, biz olmadan da süper kilo vereceksin ve aramıza incecik olarak dönüceksin
yaseminin yardımcı olması tabii ki bana uyar
kızlar dün akşam 1 saat baya tempolu yürüyüş yaptım, üstüne de yeşil çayımı içtimsora da bebekler gibi uyudum valla
bem katılmak istiyorum arkadaşlar aranıza
beni alırmısınız :78:
169 boyunda yım kilom en son 57.7 idi almışımdır diye düşünüyorum bu ara ara vermiştim diyete tartılmadım da :18:
52 kilo olmak istiyorum
disiplinli bi şekilde kurallara uyarım:87:
hoşgeldin canım.. gecmiş sayfada takım kuralları var uyarsa tabiki aramıza katılabilirsin zaten fazla kilon yok 5 kilo verip seni mezun ederiz.. bizim için paylasım cok önemli paylasımın cok olurmu ..
sen kendini tanıtmaya basla ben yemeğe gidiyorumdönünce etraflıca konusuruz hangi diyeti falan yapıcaksın spor yaparmısın neredein falan gibi bize kendinden bahset
hoşbulduk
okudum kurallarınızı bana uyar tabiki:87:disiplinliyimdir ama bu ara saldım tekrar başlamam lazım
2.5 ayda 8 kilo kadar verdim
haftada 3 gün spor yapıyorum lesli ve basen ve kalça harekerleri kalori yöntemi ile zayıflamaya karar verdim o guruba girdim ve girmez olaydım
kilom yok ve hala kilo vermek istiyorum diye iyi karşılanmadım
yüksek lisans yapıyorum matematik analiz bölümünde ilk yılım bu kadar
hosgeldin canim,bende böyle seyleri anlayamiyorum,tamam cok kilon olmayabilir ama her insan mutlu oldugu kiloda olmali,tabi basarabiliyosa :) ama suna bende kiziyorum mesela senin gibi kilosu az olup dünyasi basina yikilanlara,ozaman biz ne yapalim demek geliyor insanin icinden,yani benim düsüncem bu tabi,az bi kilosu var diye insan dünyasini karatmamali..
saglikli kilo vermeler diylerim :)
teşekkür ederimçok mutluyum kilomdan ben şu anda şükürler olsun ama daha zayıf olmak için uğraşıyorum her şey daha güzel olacak o zaman çünkü:90:
yaza sözleneceğim belki düğünüm bile olur o yüzden incecik bir gelin olmak istiyorm
teşekkür ederimçok mutluyum kilomdan ben şu anda şükürler olsun ama daha zayıf olmak için uğraşıyorum her şey daha güzel olacak o zaman çünkü:90:
yaza sözleneceğim belki düğünüm bile olur o yüzden incecik bir gelin olmak istiyorm
hoşbulduk
okudum kurallarınızı bana uyar tabiki:87:disiplinliyimdir ama bu ara saldım tekrar başlamam lazım
2.5 ayda 8 kilo kadar verdim
haftada 3 gün spor yapıyorum lesli ve basen ve kalça harekerleri kalori yöntemi ile zayıflamaya karar verdim o guruba girdim ve girmez olaydım
kilom yok ve hala kilo vermek istiyorum diye iyi karşılanmadım
yüksek lisans yapıyorum matematik analiz bölümünde ilk yılım bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?