Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınnn günaydınnn günayydınnnn

bence geceki meyveler ve kuruyemişler fazla olumus olara gerek yoktu cay içseydin cok daha ii olurdu hataa harika olurdu...

ayyy canım misafirim vardı..gelenim gidenim hiç bitmiyor eşim sağolsun..badem almıslar gelirken ev sahibi olunca mecbur yedim mecbur meyve sofrası hazırladım..çekirdekte vardı taze kavrulmuş ona tuttum kendimi..benden uzaga koydum

özge ayrıldı ve beni kaptan bıraktı yardımcı belirleyip paylasıma bildirmemiz gerekiyor.ben yasemini düşünüyorum siz ne dersiniz LÜTFEN HERKES BU KONUDAKİ FİKRİNİ BELİRTSİN.. AKLINDA BASKA İSİM OLAN VARSA ONUDA SÖYLESİN..

anladım canım ama biliyorsun spor olmadan gece yenilen seyler direk depoya kalıyor yiyip yattığımızdan

yasemin olarak bilemedim ben ya sen uygun görmüşsen benim için uygundur

anladım canım ama biliyorsun spor olmadan gece yenilen seyler direk depoya kalıyor yiyip yattığımızdan

ayy evet malesef

bence iyi olmuş
kalori hs ile kilo vermek çok mantıklı
uzmanlar diyorki vücudunun ihtiyarcı olan kaloriden günlük sadece 250 kalori az alsan haftada 1 kilo veriliyormuş ama hesabı çok zor ne yersen hesaplayacaksın kasar buda adamı lanet olsun hesap yapana kadar yemem dersin bir süre sonra değilmi

siz nasıl uygun görürseniz ben herşeye varım

bu arada grip mikrobundan bende nasibimi aldım pazar günü sevgilim feci gripti ondan bana gecti tabi önlemlerimi alarak bu gün gelen belirtilere dur dicem inşallah yığılıp kalmam cumartesi lazer epilasyonum var :2:

canım geçmiş olsun portakal greyfurt suyu falan iç toparlamana yardımcı olur

Teşekkür ederim kızlar. Hepinize bol kilo vermeli günler dilerim.

Zevcanı üzmeyin valla eli sopalıdır hatırlatırım

bilmezmiyim ne sopa hemde 4. takımın kapısında bekliyor hele bir abartın olsun hemen indiriveriyor sopasını

twitteri bende çözemedim ya face de eşim istemiyor üye olmamı kendide olmuyor facesiz geziyoruz şimdi cep telefonsuz gezmek gibi birşey oldu

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine

umarım çabuk toparlar ve çok kilo almadan dönersin aramıza

bizde seni çok seviyoruz hep gel

öle valla balım..tıklarken elim titriyor hemencik 1500 cal oluveriyor o kadar dikkat ediyorum kasıyorum hemencik 1500 ü buluyorum.senin dediğin gibi olacak sanırım yemeyeceğim diye inat edeceğim.beni anca cal hesabı paklıyor onu anladım 2 günde

sabah çikolata diyetini yaptım.aç karınla tatlıyla aram iyi değil bitter çikolatayla hiç iyi değil.bu sabah zor geçti benim için umarım güzel sonuç alırım yarın

nerden hesaplıyorsun kalorileri canım

4. TAKIM KURALLARI...

HER GÜN MENÜ BİLDİRİMİ ZORUNLU
HER GÜN 3 EN AZ KİŞİNİN MENÜSÜNE YORUM YAPILACAK
CUMA KİLO BİLDİRİMİ EN GEC 12 YE KADAR YAPILACAK.
KACAMAK YAPTIĞI HAFTA KİLO ALAN CEZA ALACAK 3 KEZ BUDURUMLA KARSILASAN DİSKALİFİYE EDİLECE..

3 GÜN MAZERETSİZ TAKIMA UĞRAMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEK ..

4.takım üyelerine duyrulur .. herkes okusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…