günaydınnn günaydınnn günayydınnnn
bence geceki meyveler ve kuruyemişler fazla olumus olara gerek yoktu cay içseydin cok daha ii olurdu hataa harika olurdu...
ayyy canım misafirim vardı..gelenim gidenim hiç bitmiyor eşim sağolsun..badem almıslar gelirken ev sahibi olunca mecbur yedim mecbur meyve sofrası hazırladım..çekirdekte vardı taze kavrulmuş ona tuttum kendimi..benden uzaga koydum
özge ayrıldı ve beni kaptan bıraktı yardımcı belirleyip paylasıma bildirmemiz gerekiyor.ben yasemini düşünüyorum siz ne dersiniz LÜTFEN HERKES BU KONUDAKİ FİKRİNİ BELİRTSİN.. AKLINDA BASKA İSİM OLAN VARSA ONUDA SÖYLESİN..
anladım canım ama biliyorsun spor olmadan gece yenilen seyler direk depoya kalıyor yiyip yattığımızdan
yasemin olarak bilemedim ben yaSen uygun görmüşsen benim için uygundur
hasretim34 canım
günaydın kızlardünü 1533 cal ile kapatmısım yediklerim şöle
sabah azıcık yagda yumurta 2 dilim kepek ekmeği
ara 3 tane yulaflı bisküvi
öğlen tavuk döner salata (burdaki aşçı kendi yaptı döneri.ekmek arası yapıyordu hrkese ben tabaga aldım ekmeksiz salatayla yedim)
ara 1 portakal
akşam yarım porsiyon yogurtlu spagetti mor lahana salatası 1 sade soda
ara 1 ayva 1 portakal 5-6 tane badem
yatarken 1 limonlu soda
2 bardak yeşil çay 2 lt su (deliksiz uyuyan ben 2 lt suyu içince gece 2 defa lavaboya kalktım üffff)
özge ayrıldı ve beni kaptan bıraktı yardımcı belirleyip paylasıma bildirmemiz gerekiyor.ben yasemini düşünüyorum siz ne dersiniz LÜTFEN HERKES BU KONUDAKİ FİKRİNİ BELİRTSİN.. AKLINDA BASKA İSİM OLAN VARSA ONUDA SÖYLESİN..
bu arada grip mikrobundan bende nasibimi aldım pazar günü sevgilim feci gripti ondan bana gecti tabi önlemlerimi alarak bu gün gelen belirtilere dur dicem inşallah yığılıp kalmam cumartesi lazer epilasyonum var :2:
Teşekkür ederim kızlar. Hepinize bol kilo vermeli günler dilerim.
Zevcanı üzmeyin valla eli sopalıdır hatırlatırım
bencede cok şımardın sennn sana bi 4. takım daya lazımakrep abla yüz vermeye baslamıs anlasılan
şaka bi tarafa minnosum temizlikci olayını ii yapmısın ilaclattıktan sonra heryerin iice temizlnemesi sart sen girişseydin cok yorulurdun ..
minnosum sen neden face almıyorsun bakimm .. ordan ne güzel konusurdukk twiter dan anlamıyorum aslında oraya davet edicem seni ama yok çözemedim onuface kurdu oldum ama ona aklım basmıyor
selam kızlar:)
bugünkü menüm
öğle: bi adet güveç
ikindi: bir kase mercimek çorbası
akşam 9'da iki kase şehriyeli tavuk çorbası, bir dilim tam buğday ekmeği
spor yok su 1 litre.
bugün menüm kötü oldu sürekli koşturmaktan ve hastalıktan bu kadar fırsat bulabildim. şimdi de gidip soda içeceğim. hala adet olamadımanna_maria olmuş, darısı başıma
yarın da muhtemelen geç uğrarım. kusura bakmayın kızlar. sizi seviyorum. yılmayın aynen devam. cumaya az kaldı.
Kızlar günaydın.
Ben yılbaşından beri diyet modundan koptum tamamen.
Takımdan ayrılmak istiyorum. Geri dönmek üzere.
Kaptanlığı da Zevcan çok iyi yapacaktır eminim.
Zevcancım mail adresim var sende bişey olursa yaz haberlelşiriz ordan cnm.
Hepinize kucak dolusu öpücükler. Geri döndüğümde işallah hepiniz mezun olmuş olursunuz.
gunaydınnn meyvemm senle ben bu takımınn ana dıreklerı olduk herhalde her daım burdayızz hadı sen takımdasında bana ne oluyor beeayy cok sevıyorum ben sızı hypatıam nıye gelememıs dun hastamıydı acepp hasretım rakıbemm nerdesınn dahada tartılmıyorum tartılara kustum cuma gunu tartılıcammm sok gecırmek ıcın herhalde aaayy bana bu hafta ne oldu bılmıyorum su gıresuna gıttım tatıle ya hala tatıl modundan cıkamadım bı turlu
bence iyi olmuş
kalori hs ile kilo vermek çok mantıklı
uzmanlar diyorki vücudunun ihtiyarcı olan kaloriden günlük sadece 250 kalori az alsan haftada 1 kilo veriliyormuş ama hesabı çok zor ne yersen hesaplayacaksın kasar buda adamı lanet olsun hesap yapana kadar yemem dersin bir süre sonra değilmi
şimdi olduDediğim gibi senin için uygunsa benim içinde uygundur.aklımda bir isim yok benim
siz nasıl uygun görürseniz ben herşeye varım
öle valla balım..tıklarken elim titriyor hemencik 1500 cal oluveriyoro kadar dikkat ediyorum kasıyorum hemencik 1500 ü buluyorum.senin dediğin gibi olacak sanırım yemeyeceğim diye inat edeceğim.beni anca cal hesabı paklıyor onu anladım 2 günde
sabah çikolata diyetini yaptım.aç karınla tatlıyla aram iyi değil bitter çikolatayla hiç iyi değil.bu sabah zor geçti benim için umarım güzel sonuç alırım yarın
nerden hesaplıyorsun kalorileri canım
reyhancım takıma 2 kişi almamız gerekiyor kalori hesabı bölümünden katılmak isteyen olurmu bi sorarmısın..
nerden hesaplıyorsun kalorileri canım
özelden göndereyim canım sana adresiLink vermek yasak sanırım
tamam canım sorarım tabi
zevcan bu çikolatada ara öğün yapabiliyormuyuz :44: ben çok acıktım
hayırlı haberlerini bekliyorumm :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?