ben de yemeğimi yiyip geldim kızlar
bence de herkesin ideal kilosu olmak istediği kilodur
bide zaten o beden-kitle indeksi diye hesaplanan şey bana çok saçma geliyo
mesela benim için 49-66 kilo arası normal çıkıyoarada tam 17 kilo var ya
ben de yemeğimi yiyip geldim kızlar
bence de herkesin ideal kilosu olmak istediği kilodur
bide zaten o beden-kitle indeksi diye hesaplanan şey bana çok saçma geliyo
mesela benim için 49-66 kilo arası normal çıkıyoarada tam 17 kilo var ya
ya sorma gizemim buyum 162 kilom 61banada normal diyor rahat 10 kilo fazlam var
kuyabıyem sen nerdesın goremıyorum senııı özledımm
aa benim de boyum 162 ve ben bunu yıllar sore öğrendim
ben en son lisdeyken fln ölçtüğümde 165 ti boyum ve ben yıllarca her sorana 165 dedim
sora bu alışveriş merkezlerine boy-kilo ölçen aletkerden koydular. biz de bi keresinde bakalım kaçmış boyumuz kilomuz dedik
üstüne bi çıktım aletin, baktım 162 diyoönce bi inanmadım, yanlış bu fln dedim ama bikaç yerde daha deneyince kabullendim sonunda
bende 50-52 arası süper oluyo mesela, 50nin altına düşünce çirkinleşmeye başlıyo
bide 65in üstüne çıkınca resmen yusyuvarlak oluyorum
ay sorma minnoşum, işler acayip yoğun bu ara
arada gelip gidiyorum ama muhabbete katılamıyorum pek. işleri bi hafifleteyim tam gaz katılcam size
HOOOFFF kuyabıyemm ben tartıda 5 rakamıyla baslayan bısey gordugummm gun varyaaa allahım ucarım herhalde sevınctenn psıkopatta baglarımm busefer doktoraa goturrurler bu kız dellendı dıye
aa benim de boyum 162 ve ben bunu yıllar sore öğrendim
ben en son lisdeyken fln ölçtüğümde 165 ti boyum ve ben yıllarca her sorana 165 dedim
sora bu alışveriş merkezlerine boy-kilo ölçen aletkerden koydular. biz de bi keresinde bakalım kaçmış boyumuz kilomuz dedik
üstüne bi çıktım aletin, baktım 162 diyoönce bi inanmadım, yanlış bu fln dedim ama bikaç yerde daha deneyince kabullendim sonunda
bende 50-52 arası süper oluyo mesela, 50nin altına düşünce çirkinleşmeye başlıyo
bide 65in üstüne çıkınca resmen yusyuvarlak oluyorum
işte canım benim bende yusyuvarlağım her yerim yumos yumos zayıflayabilseydim önce bi 5 li rakam görmeliyim
arkadaşlar şu sıralar iştahım hiç yok inanın zorla yemek yiyorum bazan olur bana bayılmamak ve ayakta kalmak için kendimi zorlarım yemeğe ama bir de açılınca beni tutamaz kimse.
menümü yazayım
sabah
yarım yumurta. çay
öğlen
1 kaşık erişte. 2 kaşık sütlaç
akşam
nohut var (onuda yersem tabi)
afiyet olsun gercektende cok az olmus fırtına öncesi sessizlik gibi yani senin olay aman cuma öncesi olmasın o patlama yarın cok dikkat et
kızlar bu gün cok yiyorum ama kalorisi düşükmüş yediklerimin öğlen tıkabasa yedim sabahla birlikte 450 kalori etti aksamıda ekledim üzerine 850 ediyor 900 diyeyim.ah bide spor yapabilsemm:97: .
çok iyi bence kalori sepeti sitesine bende üye oldum ama çok karışık
bencede kalorı sepetı cok az yazıyor meyvem baska baska sıtelerden bakınca arada bayagı bır fark var yanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?