Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de yemeğimi yiyip geldim kızlar

bence de herkesin ideal kilosu olmak istediği kilodur
bide zaten o beden-kitle indeksi diye hesaplanan şey bana çok saçma geliyo
mesela benim için 49-66 kilo arası normal çıkıyo arada tam 17 kilo var ya

ya sorma gizemim buyum 162 kilom 61 banada normal diyor rahat 10 kilo fazlam var

kuyabıyem sen nerdesın goremıyorum senııı özledımm

ya sorma gizemim buyum 162 kilom 61 banada normal diyor rahat 10 kilo fazlam var

aa benim de boyum 162 ve ben bunu yıllar sore öğrendim

ben en son lisdeyken fln ölçtüğümde 165 ti boyum ve ben yıllarca her sorana 165 dedim
sora bu alışveriş merkezlerine boy-kilo ölçen aletkerden koydular. biz de bi keresinde bakalım kaçmış boyumuz kilomuz dedik
üstüne bi çıktım aletin, baktım 162 diyo önce bi inanmadım, yanlış bu fln dedim ama bikaç yerde daha deneyince kabullendim sonunda

bende 50-52 arası süper oluyo mesela, 50nin altına düşünce çirkinleşmeye başlıyo
bide 65in üstüne çıkınca resmen yusyuvarlak oluyorum

ay sorma minnoşum, işler acayip yoğun bu ara

arada gelip gidiyorum ama muhabbete katılamıyorum pek. işleri bi hafifleteyim tam gaz katılcam size

HOOOFFF kuyabıyemm ben tartıda 5 rakamıyla baslayan bısey gordugummm gun varyaaa allahım ucarım herhalde sevınctenn psıkopatta baglarımm busefer doktoraa goturrurler bu kız dellendı dıye

HOOOFFF kuyabıyemm ben tartıda 5 rakamıyla baslayan bısey gordugummm gun varyaaa allahım ucarım herhalde sevınctenn psıkopatta baglarımm busefer doktoraa goturrurler bu kız dellendı dıye

merak etme canım senin arkandanda beni getirirler buda aynı diye tartıda 5 li rakamlar hayal sanki bana gülüm be nasıl vereceğim o kadar kiloları bilmiyorum.

işte canım benim bende yusyuvarlağım her yerim yumos yumos zayıflayabilseydim önce bi 5 li rakam görmeliyim

arkadaşlar şu sıralar iştahım hiç yok inanın zorla yemek yiyorum bazan olur bana bayılmamak ve ayakta kalmak için kendimi zorlarım yemeğe ama bir de açılınca beni tutamaz kimse.

menümü yazayım

sabah
yarım yumurta. çay
öğlen
1 kaşık erişte. 2 kaşık sütlaç
akşam
nohut var (onuda yersem tabi)

afiyet olsun gercektende cok az olmus fırtına öncesi sessizlik gibi yani senin olay aman cuma öncesi olmasın o patlama yarın cok dikkat et

kızlar bu gün cok yiyorum ama kalorisi düşükmüş yediklerimin öğlen tıkabasa yedim sabahla birlikte 450 kalori etti aksamıda ekledim üzerine 850 ediyor 900 diyeyim.ah bide spor yapabilsemm:97: .

monti bölümünede katılmak isteyen varmı die sordum kızlar toparlanmamız lazım hadii..
zaten kac haftadır durumlar kötü bu hafta süer olmanızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…