Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay hypatiacım bizde seni merak etmiştik:44:

hastamı oldun çok geçmiş olsun tatlım

evet ben oldum sonunda ama hala şişim taltım çok az oluyorum inşallah sende olursun en kısa zamnda :97:

sağol canım bizde seni seviyoruz

merhaba zevcancım sen çankırıdamıydın soğuktır orası şimdi ama burasıda buz gibi valla bugün :126:

listende ara menü yokmu tatlım biraz eksik gibi geldi bana uamrım acıkmazsın :44:

afiyet olsun canım

merhaba canım

demek ayrılıyorsun pekala yolun açık olsun canım kendine iyi bak

öpücükler sana da çok teşekkürler iyi dileklerin için

bu arada grip mikrobundan bende nasibimi aldım pazar günü sevgilim feci gripti ondan bana gecti tabi önlemlerimi alarak bu gün gelen belirtilere dur dicem inşallah yığılıp kalmam cumartesi lazer epilasyonum var :2:

ah canımm çok geçmiş olsun bu aralar salgın var galiba ya :44:

alah acil şifalar versin canım

c vitamini alıyosun bol bol tamammı dikkat et kendine

afiyet olsun canım döneri ekmeksiz yemen iyi olmuş

keşke akşam meyvelerin yanında badem yemeseymişsin ama olsun artık olan olmuş cuma gününe az kaldı biraz daha dikkat edersen güzel bir sonuç alırsın canım inşallah

bence hiç bir sakıncası yok canım sen daha iyisini bilirsin

ah canım başına gelenelre çok üzüldüm araba kazası gibi kötü bir eşy yok geçen ay bizim arabayada polis arabası çarpmıştı uğraştık durduk valla kaç hafta

ama üzülme vardır bundada bir hayır daha kötüsü olmamış ya buna şükür

baban için üzüldüm umarım iyi bir sonuç çıkar acil şifalar diliyorum

bozma moralini canım diyetine yansımasın bugün böyle geçsin yarına bomba gibi başlarsın inşallah pozitif düşün

merhaba canım

tempolu yürüyüş filan süpersin valla cuma gününede az kalmışken böyle bir faaliyet bravo sana

noldu iştaıhna canım öyle ya:44:

yinede bir şeyler yemeye çalış metobolizman yavaşlamasın canım geçmiş olsun

Son düzenleme:
fatmayla 6 kişi yaseminin yardımcılığını kabul etmiş oldu coğunlukla alınan kararla yasemin kaptan yadımcısı

neden yasemin onuda açıklıyayım belki neden sorusu vardır..
önemli bişi olmadığı sürece sabah öğle aksam sürekli takipde..
takımda kalan eskilerden daha önce kaptan yardıcılığı yapmıs olduğundan konuya hakim..

çok haklısın bencede :) kmsenin sözüne bakma yahuu insan mutlu olduğu kiloda olmalı.. ayrıca 52 az değil ideal bence :)

teşekkür ederim kıslar hepinize

ins hersey hayalindeki gibi olur canim

inşallah canım

evet canım haklısın tımam yarın başlıyorum inşallah

üstelik bunu ne kadar kısa sürede basarmıs benim dikkatimi ceken kısım o bravo valla azimli kızmıs

öyle valla canım ya valla azimliymiş baya imrendim şimdi

tebrikler yasemincim yeni kaptan yardımcımız

çok isabetli bir karar olmuş bence hayırlı olsun

HOOOFFF kuyabıyemm ben tartıda 5 rakamıyla baslayan bısey gordugummm gun varyaaa allahım ucarım herhalde sevınctenn psıkopatta baglarımm busefer doktoraa goturrurler bu kız dellendı dıye

merak etme canım senin arkandanda beni getirirler buda aynı diye tartıda 5 li rakamlar hayal sanki bana gülüm be nasıl vereceğim o kadar kiloları bilmiyorum.

işte canım benim bende yusyuvarlağım her yerim yumos yumos zayıflayabilseydim önce bi 5 li rakam görmeliyim

hiiç merak etmeyin, istedikten sonra 5lileri de görürsünüz 4lüleri de

ben hepinize en az kendime güvendiğim kadar güveniyorum
ben de 70den geldim buralara
ama ipin ucunu hiçbi zaman bırakmadım, annem sürekli zorlama gizem artık 50lere inemezsin, eskiden çocuktun rahat kilo veriyodun, şimdi zorlama bünyeni diyip durdu
sevgilim, aman gizem 3 yıldır sürekli zamanı gelince vericem diyosun ama o zamanı bi gelmedi, boşver artık kabullen bu kiloda olmayı, böle de güzelim de geç dedi

ama ben naptıııımmm, hiçbirini dinlemedim ve şuan 55e doğru emin adımlarla ilerliyorum

"benim adım gizemse ben de o gelinliği 36 beden giyicem" demiştim geçen sene eylülde ve çok az kaldı bunu başarmama :123:

o yüzden hemen toparlanıyoruuzz, kendimize güveniyoruz, diyetimizi, sporumuzu aksatmıyoruz ve yaza bomba gibi incecik fıstıklar olarak giriyoruz

ayyyy gizemim ii ki yazdın bunları basarıcaz dimi hepimizz bak bu indidrdiğim sey işe yarıcak onada inanıryorum ben bende senin gibi herkes gibi cıtır olucam 36 beden gelinliği bende giyicem

ne güzel yazmışın canım ya hadi bakalım inş

hoşgeldin aramıza keyifli kilo kayıpları dilerim

kızlar bu gün cok yiyorum ama kalorisi düşükmüş yediklerimin öğlen tıkabasa yedim sabahla birlikte 450 kalori etti aksamıda ekledim üzerine 850 ediyor 900 diyeyim.ah bide spor yapabilsemm:97: .

bugun hastasın spor yapma bence iyice direncin düşer

çok iyi bence kalori sepeti sitesine bende üye oldum ama çok karışık

bencede çok karışık ee benim orda yediklerim 1500 çıkıyor cal değerini az veriyorsa daha da çok yemiş oluyorum

hypatia olmayınca buralar pek bi sessiz kaldı kızlar dimi...

hypatia neşe kaynağımız

şimdi yeşil cay zamanı gelsin çaylarrrrrrrr

canım hafta içi çok olmasada cumartesi pazar çoşuyorum her şeyi yemek istiyorum gittiğim davetler beni öldürüyor. hem yemek düzenim bozuluyor hemde yemek saatlerim. annem ve babam çocuklarını ziyaret turuna çıktılar şu an bendeler tabi yeme düzenimim bozulmasında bunun büyük payı var. ama ben buna rağmen çok dikkat edeceğim bu hafta şöyle bişi yapsak.
haftada 1 kilo
herkes kendini ona göre ayarlasa nasıl olur

ayyyy gizemim ii ki yazdın bunları basarıcaz dimi hepimizz bak bu indidrdiğim sey işe yarıcak onada inanıryorum ben bende senin gibi herkes gibi cıtır olucam 36 beden gelinliği bende giyicem

tabi ki başarıcaz zevcancım, zaten ne kaldı ki şunun şurasında

işallah callanetics yapabilirsin tatlım, acayip işe yarıyo cidden ama ben yapamamıştım. fazla yavaş geldi bana, bide beceremedim bi türlü. ama yapabilirsen inanılmaz farkediyo

hatta google'a callanetics before after yazıp aratırsan süper öncesi sonrası fotoğrafları çıkıyo

hatırlattığın süper oldu, biraz daha kilo verince sıkılaşmak için süper yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…