selam kızlar:)
bugünkü menüm
öğle: bi adet güveç
ikindi: bir kase mercimek çorbası
akşam 9'da iki kase şehriyeli tavuk çorbası, bir dilim tam buğday ekmeği
spor yok su 1 litre.
bugün menüm kötü oldu sürekli koşturmaktan ve hastalıktan bu kadar fırsat bulabildim. şimdi de gidip soda içeceğim. hala adet olamadımanna_maria olmuş, darısı başıma
yarın da muhtemelen geç uğrarım. kusura bakmayın kızlar. sizi seviyorum. yılmayın aynen devam. cumaya az kaldı.
ay hypatiacım bizde seni merak etmiştik:44:
hastamı oldun çok geçmiş olsun tatlım
evet ben oldum sonunda ama hala şişim taltım çok az oluyorum inşallah sende olursun en kısa zamnda :97:
sağol canım bizde seni seviyoruz
günaydın canlarımmm
karlı soğuk fırtınalı bir çankırı sabahından sevgi sunuyorum hepinizee :119::119::119::119:
bu günkü menüm.
sabah yulaf ezmesi süt sekersiz marlelat ve 13 gr bitter çikolata stik
öğlen mantar sote pırasa yoğurt salata
aksam mantar sote pırasa yoğurt salata..
bu ay regl şişliği beni mahvetti sabah kalktığımda parmaklarımı zor kapatıyordum
merhaba zevcancım sen çankırıdamıydın soğuktır orası şimdi ama burasıda buz gibi valla bugün :126:
listende ara menü yokmu tatlım biraz eksik gibi geldi bana uamrım acıkmazsın :44:
afiyet olsun canım
Kızlar günaydın.
Ben yılbaşından beri diyet modundan koptum tamamen.
Takımdan ayrılmak istiyorum. Geri dönmek üzere.
Kaptanlığı da Zevcan çok iyi yapacaktır eminim.
Zevcancım mail adresim var sende bişey olursa yaz haberlelşiriz ordan cnm.
Hepinize kucak dolusu öpücükler. Geri döndüğümde işallah hepiniz mezun olmuş olursunuz.
merhaba canım
demek ayrılıyorsun pekala yolun açık olsun canım kendine iyi bak
öpücükler sana da çok teşekkürler iyi dileklerin için
bu arada grip mikrobundan bende nasibimi aldım pazar günü sevgilim feci gripti ondan bana gecti tabi önlemlerimi alarak bu gün gelen belirtilere dur dicem inşallah yığılıp kalmam cumartesi lazer epilasyonum var :2:
ah canımm çok geçmiş olsun bu aralar salgın var galiba ya :44:
alah acil şifalar versin canım
c vitamini alıyosun bol bol tamammı dikkat et kendine
günaydın kızlardünü 1533 cal ile kapatmısım yediklerim şöle
sabah azıcık yagda yumurta 2 dilim kepek ekmeği
ara 3 tane yulaflı bisküvi
öğlen tavuk döner salata (burdaki aşçı kendi yaptı döneri.ekmek arası yapıyordu hrkese ben tabaga aldım ekmeksiz salatayla yedim)
ara 1 portakal
akşam yarım porsiyon yogurtlu spagetti mor lahana salatası 1 sade soda
ara 1 ayva 1 portakal 5-6 tane badem
yatarken 1 limonlu soda
2 bardak yeşil çay 2 lt su (deliksiz uyuyan ben 2 lt suyu içince gece 2 defa lavaboya kalktım üffff)
afiyet olsun canım döneri ekmeksiz yemen iyi olmuş
keşke akşam meyvelerin yanında badem yemeseymişsin ama olsun artık olan olmuş cuma gününe az kaldı biraz daha dikkat edersen güzel bir sonuç alırsın canım inşallah
özge ayrıldı ve beni kaptan bıraktı yardımcı belirleyip paylasıma bildirmemiz gerekiyor.ben yasemini düşünüyorum siz ne dersiniz LÜTFEN HERKES BU KONUDAKİ FİKRİNİ BELİRTSİN.. AKLINDA BASKA İSİM OLAN VARSA ONUDA SÖYLESİN..
bence hiç bir sakıncası yok canım sen daha iyisini bilirsin
günaydin kizlar,
güne igrenc basladim,kendimi cok mutsuz hissediyorum bugün.. sabah krese gec kaldik plateside kacirdim zaten yapcak moralde yok
sabah oglumu krese götürürken bakicisinin arabasina carptimcok sükür bisey olmadi ama korktum ilk defa basima geliyor,kadinada mahcup oldum ühüüü
sonra annemi aradim,babamin sekeri hala düsmemis,kalcasindada agri varmis emar cekilmis sonuc cuma günü cikacak,doktor bel fitigi olabilir demis,kilosuda masallah
su 17 subat bi gelsede gitsem..
özge ayrilmis hakkinda hayirlisi olun canim,ins kardesinin dügününe(nisanmiydi yoksa)
fistik gibi olursun
yardimcilik isine gelince herkes kabul ederse yaparim seve seve..
menümüde yazayim ( kilom ayni kalmis sükür)
08.002 mandalina bir bardak su
09.00 bir cicek ekmek,marmelat,zeyti,salatalik,domates
14.00 balik,salata
16.30 bir elma
18.00 firinda kizartma,yogurt
ben bugün cok mutsuzum
ben bugün cok mutsuzum
ah canım başına gelenelre çok üzüldüm araba kazası gibi kötü bir eşy yok geçen ay bizim arabayada polis arabası çarpmıştı uğraştık durduk valla kaç hafta
ama üzülme vardır bundada bir hayır daha kötüsü olmamış ya buna şükür
baban için üzüldüm umarım iyi bir sonuç çıkar acil şifalar diliyorum
bozma moralini canım diyetine yansımasın bugün böyle geçsin yarına bomba gibi başlarsın inşallah pozitif düşün
günaydın kızlar, sabah işler çok yoğundu anca gelebildim
özgecim takımı bıraktım diye diyetini de bırakma sakınben sana güveniyorum tatlım, biz olmadan da süper kilo vereceksin ve aramıza incecik olarak dönüceksin
yaseminin yardımcı olması tabii ki bana uyar
kızlar dün akşam 1 saat baya tempolu yürüyüş yaptım, üstüne de yeşil çayımı içtimsora da bebekler gibi uyudum valla
merhaba canım
tempolu yürüyüş filan süpersin valla cuma gününede az kalmışken böyle bir faaliyet bravo sana
arkadaşlar şu sıralar iştahım hiç yok inanın zorla yemek yiyorum bazan olur bana bayılmamak ve ayakta kalmak için kendimi zorlarım yemeğe ama bir de açılınca beni tutamaz kimse.
menümü yazayım
sabah
yarım yumurta. çay
öğlen
1 kaşık erişte. 2 kaşık sütlaç
akşam
nohut var (onuda yersem tabi)
noldu iştaıhna canım öyle ya:44:
yinede bir şeyler yemeye çalış metobolizman yavaşlamasın canım geçmiş olsun
Son düzenleme: