teşekkür ederim anna maria:)
bi kibrt kutusu peynir kaç gr eder tam olarak bi bilginz vrmı tahminen ?
adım fatma canım adımlada hitap edebilirsin nasıl kolayına geliyosa
bir kibrit kutusu 30 gr eder canım doktor söylemişti bunun altında yememen lazım sonra az protein almış olursun dikkat et emi proteinlere
ben de yemeğimi yedim geldim. aklımdayken ölçülerimi yazıyım
göğüs: 87
bel:70
göbek: 85
kalça: 97
üst bacak: 54
ilk ölçmeye başladığımdakileri de yazıyım da umutsuzluğa kapılanlar, hiç veremiycekmişim gibi geliyo diyenler bakıp motivasyonunu geri kazansın
04.11.2009'da yazmışım ilk ölçülerimi
göğüs: 94 iyiymiş böle yaa, keşke o değişmeseymiş :26:
bel: 77
göbek: 96
kalça: 103
üst bacak: 58
kilom da 65miş o zamanlar
ben cıkıyorum kızlar bu aksam coook işim var yarın annemlere gidicem..
Az sonra anneme sevgilimin ailesi sizinle tanısmaya gelmek istiyor dicem kac gündür prova yapıyorum ama hala ölüyorum heycandan istemiyorlarr
Sizi gelismelerden haberdar ederimm
ilk ölçmeye başladığımdakileri de yazıyım da umutsuzluğa kapılanlar, hiç veremiycekmişim gibi geliyo diyenler bakıp motivasyonunu geri kazansın
allah yardımcın olsun canım.. inş. sorunsuzca tanışırlar ve gönlüne göre olur her şey... gelin ayakkabısının sağ tekini bana rezerve et lütfeeen
nerdeyse 10 kilo vermişsin ölcülerlede 2 beden küçülmüşsün süper valla ben şimdi call yapmaya basladım yapamadım cok zor kitlendim kaldımtekrar denicem yani kaldığım yerden devam edicem azcık dinleneyim
tamam canım yeterki kabul etsinler ben sana çift gönderrim henüz söylemedim 1 haftadır aklımda ama bu aksamda dedemlerdeler söyleyemicem yarına kaldı yine
canım zaten ilk 3 gün alışma dönemi olarak geçiyo, başlarda zorlanmak çok normal
ben de 8de başlıycam, önce biraz yürüyüş yapıp ısınıcam
madonnanın kişisel antrenörünün çok keyifli bi videosunu buldum çok eğlenceli gözüküyo, 20 dk onu yapıcam sora da bekle beni call
kardeşime de fotomu çektiricem, bakalım 21 gün sonunda nolucak
öldüm bittim mahvoldumm anamm anamm anammmm
bu ne böyle kaslarınız güclencek dedi durdu ama bende hal derman kalmadıı adım atamıcak gibiyim
şimdide biraz leslie yapayımda kendime geleyim kısatsın beni azcık bu call ne menem bişimiş elimi ayağımı tutmaz yaptı ama yookk basarıcam 21 güne tamamlayı
ii aksamlar kızlarr
yemeğimi yedim ilacımı içiyorum birazdansa spora baslıcam..
yarın sabah vermiş uyanmak istiyorum
hep öyle olur zatenn.. tam niyetlenirsin ama ortada adam kalmaz lafı söyleyeceğin
ben bugün de spor yapamadm. iki haftam boşa gitti. ama cuma itibariyle yarın itibariyle başlıyorum ve haftasonu da almıyor aksine kg veriyorum, detoks yapacağım inş. maş.
anammmmdemek ki call yapmak gerekiyooo.. zorlanmak lazım...
zevcancım kolay gelsin ya azimle yapıyosun çektiğin sıkıntıya değcek inşallah inanıyorum ben
keşke bende yürüyüşten başka birşey yapabilsem ya çok tembelim
kızlar çıkıyorum ben hepinize iyi akşamlar iyi geceler yarın inşallah hepimiz için - li bir gün olur
öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?