Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederim anna maria:)
bi kibrt kutusu peynir kaç gr eder tam olarak bi bilginz vrmı tahminen ?

teşekkür ederim anna maria:)
bi kibrt kutusu peynir kaç gr eder tam olarak bi bilginz vrmı tahminen ?

adım fatma canım adımlada hitap edebilirsin nasıl kolayına geliyosa

bir kibrit kutusu 30 gr eder canım doktor söylemişti bunun altında yememen lazım sonra az protein almış olursun dikkat et emi proteinlere

ii aksamlar kızlarr

yemeğimi yedim ilacımı içiyorum birazdansa spora baslıcam..
yarın sabah vermiş uyanmak istiyorum

ben de yemeğimi yedim geldim. aklımdayken ölçülerimi yazıyım

göğüs: 87
bel:70
göbek: 85
kalça: 97
üst bacak: 54

ilk ölçmeye başladığımdakileri de yazıyım da umutsuzluğa kapılanlar, hiç veremiycekmişim gibi geliyo diyenler bakıp motivasyonunu geri kazansın

04.11.2009'da yazmışım ilk ölçülerimi
göğüs: 94 iyiymiş böle yaa, keşke o değişmeseymiş :26:
bel: 77
göbek: 96
kalça: 103
üst bacak: 58

kilom da 65miş o zamanlar

Son düzenleme:

harika ya sadece azmetmek lazım demekki

bu arada spor yarışmasına bende katılırım her sabah 40 dkka bisiklet çeviriyorum ve yaklaşık 330 kal yakıyorum

allah yardımcın olsun canım.. inş. sorunsuzca tanışırlar ve gönlüne göre olur her şey... gelin ayakkabısının sağ tekini bana rezerve et lütfeeen

nerdeyse 10 kilo vermişsin ölcülerlede 2 beden küçülmüşsün süper valla ben şimdi call yapmaya basladım yapamadım cok zor kitlendim kaldım tekrar denicem yani kaldığım yerden devam edicem azcık dinleneyim

allah yardımcın olsun canım.. inş. sorunsuzca tanışırlar ve gönlüne göre olur her şey... gelin ayakkabısının sağ tekini bana rezerve et lütfeeen

tamam canım yeterki kabul etsinler ben sana çift gönderrim henüz söylemedim 1 haftadır aklımda ama bu aksamda dedemlerdeler söyleyemicem yarına kaldı yine

canım zaten ilk 3 gün alışma dönemi olarak geçiyo, başlarda zorlanmak çok normal

ben de 8de başlıycam, önce biraz yürüyüş yapıp ısınıcam
madonnanın kişisel antrenörünün çok keyifli bi videosunu buldum çok eğlenceli gözüküyo, 20 dk onu yapıcam sora da bekle beni call

kardeşime de fotomu çektiricem, bakalım 21 gün sonunda nolucak

tamam canım yeterki kabul etsinler ben sana çift gönderrim henüz söylemedim 1 haftadır aklımda ama bu aksamda dedemlerdeler söyleyemicem yarına kaldı yine

hep öyle olur zatenn.. tam niyetlenirsin ama ortada adam kalmaz lafı söyleyeceğin

ben bugün de spor yapamadm. iki haftam boşa gitti. ama cuma itibariyle yarın itibariyle başlıyorum ve haftasonu da almıyor aksine kg veriyorum, detoks yapacağım inş. maş.

öldüm bittim mahvoldumm anamm anamm anammmm
bu ne böyle kaslarınız güclencek dedi durdu ama bende hal derman kalmadıı adım atamıcak gibiyim
şimdide biraz leslie yapayımda kendime geleyim kısatsın beni azcık bu call ne menem bişimiş elimi ayağımı tutmaz yaptı ama yookk basarıcam 21 güne tamamlayı

anammmm demek ki call yapmak gerekiyooo.. zorlanmak lazım...

ii aksamlar kızlarr

yemeğimi yedim ilacımı içiyorum birazdansa spora baslıcam..
yarın sabah vermiş uyanmak istiyorum

iyi akşamlar canım

oy iyi yapmışsın bende başlıycam birazdan yürüycem hareket edicem bugün yürüdüm açrşıda filan gelirken ama olsun yarın - çıkalım dimi ama

kolay gelsin canım

oy canım maşallah ne güzel incelmişsin

sağol tatlım bizede motivasyon oldu bu

yap bacım yapp erisin tüm yaplarımız incecik bacaklarımız sıkı kalcamız olsun

anammmm demek ki call yapmak gerekiyooo.. zorlanmak lazım...

ne zorlanmak yaa sormaa pelvisi ceviricem die imanım gevredi..
kalcamı öne kıvırıcam die göbeğim catladı plates pamuk helvasıymısda değerini bilmemişim..
ama 21 gn sonra kalcam süper olucak
değer cektiğim sıkıntıya

zevcancım kolay gelsin ya azimle yapıyosun çektiğin sıkıntıya değcek inşallah inanıyorum ben

keşke bende yürüyüşten başka birşey yapabilsem ya çok tembelim

kızlar çıkıyorum ben hepinize iyi akşamlar iyi geceler yarın inşallah hepimiz için - li bir gün olur

öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…