tamam hyaptıam ozaman ben 14 subata kadar hergun 40 dk yururyus yapayım gelsın 64 kılo yıhuhuhucanım o zaman 60 dkç. demicem bi hafta daha yap diecem..
öyle bi haftada 40. dk ile sporla verilse ben de yapayım bakalım kaç kg gidecek
düzenli hareket şart canım. her gün 40 dk. inş. güzel sonuçlar alıcan :)) cuma günü ben valiz toplıycam ya da
bence yavaş yavaş artır, başlarda çok zorlama kendini yoksa hevesin kırılır
spor gerçekten lışkanlık yapıyo bi süre sonra ama ilk başlarda düzeni oturtmak adına hiç boşlaman lazım
bi süre sonra spor yapmaya üşenmez bi hale geliceksinhele bi de kilo verdikçe motivasyonun daha da artıcak emin ol
ben dün sabah 200 gr + daydım yani 56.6 veeee bu sabah 600 gr -
güne 56.0 ile başladım
ben dün sabah 200 gr + daydım yani 56.6 veeee bu sabah 600 gr -
güne 56.0 ile başladım
hooofff hypatıam haklısın gunde 40 dakka kesın olmalı demı tamam kızz cumaya kadar gunde 40 dakka yapıcam bakalım eger kılo veremessem ne yapıcaksın pekı ozamanda gunde 60 dakka dersın kesın hooofff:84::84: du bakıyım su gunde 40 dakkayı denıycem cumaya kadar cuma da senı dovemeye gelıcem eger kılo veremezsem sekerım
ayy ne guzel 56 mıııallahım sen banada goster o kıloları
aminnnnn cümlemizeeeee
canım 3 ayrı diyetisyene gittim ama işlerim çok yoğun olduğundan bir aylık ücretlerini tam ödememe rağmen sadece 1 er seans gidebildim bu yürüyüş konusunda 3 diyetisyende farklı şeyler dedi
birincisi her akşam 15 dakika yürü zamanla artır 1 saate kadar çık dedi
ikincisi her akşam yarım saat yürü dedi
üçüncüsü her akşam çok haftada 3 gün yarım saat yürü yeter dedi
ben şimdi yarım saatle bir saat arası yürüyorum koşu bandında tempoli bir şekilde ama zamanı belli olmuyor ama haftada 3 gün yürümeye gayret ediyorum başka spor yapmıyorum zaten zamanım yok
bu sporla yediklerime fazla özen göstemeyerek 3 ayda 5 kilo vermiştim artık gerisini sen hesap et inş soruna cevap olmuştur.
canım 3 ayrı diyetisyene gittim ama işlerim çok yoğun olduğundan bir aylık ücretlerini tam ödememe rağmen sadece 1 er seans gidebildim bu yürüyüş konusunda 3 diyetisyende farklı şeyler dedi
birincisi her akşam 15 dakika yürü zamanla artır 1 saate kadar çık dedi
ikincisi her akşam yarım saat yürü dedi
üçüncüsü her akşam çok haftada 3 gün yarım saat yürü yeter dedi
ben şimdi yarım saatle bir saat arası yürüyorum koşu bandında tempoli bir şekilde ama zamanı belli olmuyor ama haftada 3 gün yürümeye gayret ediyorum başka spor yapmıyorum zaten zamanım yok
bu sporla yediklerime fazla özen göstemeyerek 3 ayda 5 kilo vermiştim artık gerisini sen hesap et inş soruna cevap olmuştur.
insan en iyi kendi tanır vücudunu... hesabınızı siz bileceksiniz ama ben 50 dk.dan az spor yaparsam ne işe yarıyor ne tuvalete çıkabiliyorum fayda etmiyor.
haftada beş gün 50 dk. ya da 1 saat yapıyorum. diyetisyenim ve spor hocam da çok memnun.
haftada 3 gün ideal kgde olanların sağlıklı olmaya çalışanların yapacağı spor süresi.
biz kg vermek istiyoruz yağları yakmak kaloriyi azalrtmak istiyoruz. daha fazla yapmalıyız ve düzenli yapmalıyız malsef ki
kabullenin ve spora başlayın kızlar..başka yolu yok..
ya arkadaşlar ben tuzlu çekirdek yemeye bayılıyorum. ne tatlı ne çikolata ağzıma almasam aklıma gelmez ama tuzlu çekirdek deyince dunya duruyor resmen. o yüzden akşam dayanamadım 2 avuç kadar yedim ama elma yemedim çekirdek yedim diye bu konuda varmı bana bir öneriniz
tamam hyaptıam ozaman ben 14 subata kadar hergun 40 dk yururyus yapayım gelsın 64 kılo yıhuhuhu
ayy ne guzel 56 mıııallahım sen banada goster o kıloları
tebrikler canım 55'leri de altını da göreceksin inş.
platesmi yaptim,yesil cayimi aldim geldim
kuyabiyeeee yesil cay zamani :)
ayrica tebrik ederim 56 kilo olmussun hic kiskanmadim
hypatia ve minnos faceniz varmi sizin
ya arkadaşlar ben tuzlu çekirdek yemeye bayılıyorum. ne tatlı ne çikolata ağzıma almasam aklıma gelmez ama tuzlu çekirdek deyince dunya duruyor resmen. o yüzden akşam dayanamadım 2 avuç kadar yedim ama elma yemedim çekirdek yedim diye bu konuda varmı bana bir öneriniz
sabah 45 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
5 dk bel hareketi
55 dk plates
10 dk leslie ..
nasıl kızlar bugünkü spor :)
hypatia ve minnos faceniz varmi sizin
bu arada zevcan ögleden sonra gelcekmis,modemi yanmis isyerinde vinla gircekmis ögleden sonra
kızlar bilgisayarım çok yavaşladı geçmişi okuyamadım sabah yine 40 dkka bisiklet şu carnitine işe yarıyor bence öyle terliyorumki tartıdada farketti ama cumaya saklıyorum tabi ogün beni yanıltmaz inşallah
neyse sabaeynir ve çay
öğle:bulgur pilavı çorba
akşam: tavuk salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?