Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam hyaptıam ozaman ben 14 subata kadar hergun 40 dk yururyus yapayım gelsın 64 kılo yıhuhuhu

ayy ne guzel 56 mııı allahım sen banada goster o kıloları

canım 3 ayrı diyetisyene gittim ama işlerim çok yoğun olduğundan bir aylık ücretlerini tam ödememe rağmen sadece 1 er seans gidebildim bu yürüyüş konusunda 3 diyetisyende farklı şeyler dedi
birincisi her akşam 15 dakika yürü zamanla artır 1 saate kadar çık dedi
ikincisi her akşam yarım saat yürü dedi
üçüncüsü her akşam çok haftada 3 gün yarım saat yürü yeter dedi

ben şimdi yarım saatle bir saat arası yürüyorum koşu bandında tempoli bir şekilde ama zamanı belli olmuyor ama haftada 3 gün yürümeye gayret ediyorum başka spor yapmıyorum zaten zamanım yok
bu sporla yediklerime fazla özen göstemeyerek 3 ayda 5 kilo vermiştim artık gerisini sen hesap et inş soruna cevap olmuştur.

sagol canım benım cevabın ıcın ama 3 ay cok uzun yaa demekkı ozen gostererek yapmak lazım bu ısı hadı bısmıllah bı baslıyalım da ardı gelır ınsallah

insan en iyi kendi tanır vücudunu... hesabınızı siz bileceksiniz ama ben 50 dk.dan az spor yaparsam ne işe yarıyor ne tuvalete çıkabiliyorum fayda etmiyor.

haftada beş gün 50 dk. ya da 1 saat yapıyorum. diyetisyenim ve spor hocam da çok memnun.

haftada 3 gün ideal kgde olanların sağlıklı olmaya çalışanların yapacağı spor süresi.
biz kg vermek istiyoruz yağları yakmak kaloriyi azalrtmak istiyoruz. daha fazla yapmalıyız ve düzenli yapmalıyız malsef ki

kabullenin ve spora başlayın kızlar.. başka yolu yok..

ya arkadaşlar ben tuzlu çekirdek yemeye bayılıyorum. ne tatlı ne çikolata ağzıma almasam aklıma gelmez ama tuzlu çekirdek deyince dunya duruyor resmen. o yüzden akşam dayanamadım 2 avuç kadar yedim ama elma yemedim çekirdek yedim diye bu konuda varmı bana bir öneriniz

haklısın canım her akşam en az 45 veya 50 dakika yürünmeli bende bundan sonra özen göstereceğim bunu yapmaya artık kurtulalım şu kilolardan sadece az yemekle olmuyor spor şart.

platesmi yaptim,yesil cayimi aldim geldim

kuyabiyeeee yesil cay zamani :)

ayrica tebrik ederim 56 kilo olmussun hic kiskanmadim

canim tuzlu yersen vucüdun su tutabilir tuzsuz cekirdeklerde var onlari dene benim canim cok cekerse tuzsuz yiyorum tuzlu gibi olmuyo tabi ama yinede tadi güzel bide 2 avuc fazla geldi bana tabi normalde fazla degil ama diyet yaparken fazla cünkü yag orani fazla

tamam hyaptıam ozaman ben 14 subata kadar hergun 40 dk yururyus yapayım gelsın 64 kılo yıhuhuhu

ayy ne guzel 56 mııı allahım sen banada goster o kıloları

tebrikler canım 55'leri de altını da göreceksin inş.

görücez kızlar, hepimiz 55 i de 50yi de görücez

platesmi yaptim,yesil cayimi aldim geldim

kuyabiyeeee yesil cay zamani :)

ayrica tebrik ederim 56 kilo olmussun hic kiskanmadim

aa ben kaç gündür hiç yeşil çay içmedim takıma girmeyince aklıma bile gelmiyo canım saol hatırlattığın için

canım en zor yakılan yağ çekirdekteki yağ imiş.. öyle duymuştumm
yememelisin..

sabah 45 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
5 dk bel hareketi
55 dk plates
10 dk leslie ..

nasıl kızlar bugünkü spor :)

kızlar bilgisayarım çok yavaşladı geçmişi okuyamadım sabah yine 40 dkka bisiklet şu carnitine işe yarıyor bence öyle terliyorumki tartıdada farketti ama cumaya saklıyorum tabi ogün beni yanıltmaz inşallah
neyse sabaeynir ve çay
öğle:bulgur pilavı çorba
akşam: tavuk salata

sabah 45 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
5 dk bel hareketi
55 dk plates
10 dk leslie ..

nasıl kızlar bugünkü spor :)

yürüyüş ve pilates... muhteşem...

hypatia ve minnos faceniz varmi sizin

ı ıh benim de yok ama zayıflayıp güzel fotolar çekilince açıcam şaka bi yana face açmak aylardır aklımda ama vaktim yok

bu arada zevcan ögleden sonra gelcekmis,modemi yanmis isyerinde vinla gircekmis ögleden sonra

geçmiş olsun. kötü bi d.günü süprizi olmuş.. sağlık olsun.

canım pamukcuk'um gayet güzel. inş güzel sonuçlar alırsın.
işyerinde çekmecene bi poşet kuru üzüm ne bileyim topluca 4 elma falan götürsen aralarda bir yeme kkaşığı kuru üzüm veya 1 elma yesen hem metabolizman hızlanır hem de sanki daha güzel olur gibi?

her gün götürmekj hazırlamak zor ama hafta başı 4-5 meyve götürüp at çekmecene. ben öyle yapıyorum. çekmecem yeşil elmayla dolu bu hafta ve tabi kuru üzüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…