zevcancım hoş geldin
yasemincim paylaşımın çoook güzel teşekkürler
bugunku menum:
sabah: 1haslanmıs yumrta, 1kk beyaz peynir, 4 zeytin , maydonoz, 1fincan şekersiz yeşil çay, 1dilim ekmek
ara: 1 elma
öğlen: 5 kaşık sebze yemeği yoğurt(pulbiberli)
ara: meyve
akşam: 3 köfte buyukluğunde ızgara et , tavuk veya köfte, salata
ara: yeşil çay
1,5 lt su
kızlar reglym,çok fena şişim bakalım bu haftayı nasıl atlatıcaz.
işler beni bekler kızlar
benim bu günkü menüm
sabah 1 çörek
öğlen kuruyemiş az miktarda
aksam tavuk yoğurt
uyduruk oldu farkındayım ama yol yorgunuyum bide dün 2 röntgen cektirdim diş için o aletin adı nedir bilmiyorum ama kulaklarıma sokarak cekti fena bas ağrısı yaptı hala tam gecmedi ağrım..
minnosum dişlerimi sormustun canım cene yapım cok küçük olduğundan üst ceneden 2 diş cekilmesi gerekiyormus 20 lik dişlerimde damağımın hemen altında kalmıslar cıkamıyorlar ağrı yapıyorlar onlarında ameliyatla alınması gerekiyor.. yani suan için toplamda 6 dişimin alınması gerekiyor prof öyle dedi normal bi dr a yaptırmak istemiyorum 3,5 4 milyarı bulur dedi ama tedavi zamanı için bişi diyemem cok hasta var dedi babamlar baska yerde yaptıralım diyorlar bende işin içine girmişken prof yapsın istiyorum sonucda oda aynı para fark olmıcak ve şimdiye kadar beklemişim 5-6 ay daha beklerim diyorum bakalım nolcak
bugünkü menüm:
sabah: detoks programındaki meyve suyu (eöghhhh)
ara: bir yeşil elma
öğle: mercimek çorbası, iki adet kabak dolması, pulbiberli baharatlı yoğurt ve kırmızı lahana salatası
ara: portakal
ara: bir adet yeşil elma
akşam: peynirli salata, detoks programındkai meyve suyu...
3 lt. su
benim bu günkü menüm
sabah 1 çörek
öğlen kuruyemiş az miktarda
aksam tavuk yoğurt
uyduruk oldu farkındayım ama yol yorgunuyum bide dün 2 röntgen cektirdim diş için o aletin adı nedir bilmiyorum ama kulaklarıma sokarak cekti fena bas ağrısı yaptı hala tam gecmedi ağrım..
minnosum dişlerimi sormustun canım cene yapım cok küçük olduğundan üst ceneden 2 diş cekilmesi gerekiyormus 20 lik dişlerimde damağımın hemen altında kalmıslar cıkamıyorlar ağrı yapıyorlar onlarında ameliyatla alınması gerekiyor.. yani suan için toplamda 6 dişimin alınması gerekiyor prof öyle dedi normal bi dr a yaptırmak istemiyorum 3,5 4 milyarı bulur dedi ama tedavi zamanı için bişi diyemem cok hasta var dedi babamlar baska yerde yaptıralım diyorlar bende işin içine girmişken prof yapsın istiyorum sonucda oda aynı para fark olmıcak ve şimdiye kadar beklemişim 5-6 ay daha beklerim diyorum bakalım nolcak
afiyet olsun hypaitacım detoks mu yapıyorsun tatlım
yok canım yarı detoks yarı diyet bir haldeyim işte. detoks meyve suyu içiyorum sadece, ama için her şey var. eögh
hypatiacm... sen bi ara hergün plates yapıyordun sonuçlr nasıll.. oldğn kilodan daha az mı görünüyorsun.. göbeğin falan sıkımı ? bide boyun kaç canım
anladım canım ne var içinde kız tüm meyveleri mi karıştırdın naptın öyle dikkat et kendine :44:
hypatiacm... sen bi ara hergün plates yapıyordun sonuçlr nasıll.. oldğn kilodan daha az mı görünüyorsun.. göbeğin falan sıkımı ? bide boyun kaç canım
hypatıam bır sen bır ben bırde karayaglarımız kaldık burdaa
yer elmasından tut da tüm meyvelere sebzelere kadar... erimiş toprak içiyormuşum gibi oldu eöghhh
haftada 3 gün 60 dk. pilates yaptım canım, iki haftadır ara verdim malesef. yine devam edeceğim inş.
boyum 1.68 ve insanlara kilomu söylesem şaşırıyorlar, pilatesin gerçekten de faydasını gördüm. kilo vermeme rağmen sarkma olmadı, verdiğim kgler yağdan gitti, kasımı korudum, göğsüm dikleşti, bacaklarım inceldi tü tü tüü maşallahama göbişim yoktu zaten, en kilolu halimde bile göbek yoktu bende şimdi de yok... o yüzden onun için kendimde bir fark görmedim ama pilatesin faydasını saydığım şeylerde gördüm ve iyi ki varsın pilates!! :) gaza geldim, yarın da gidicem inş :))
sorma minnoşşş.. bi biz kaldıkyani bu cumanın birincileri
Gızem ben bundan 2 sene once 62 kıloyken daracık gıydıgım kıyafetlerımı sımdı 67 kıloyken cok rahat gıyebılıyorum yaptıgım tek sey yaklasık 2 bucuk 3 aydır haftada 3 gun bır saat pılates kesınlıkle herkeslere tavsıye edıyorum oyuzden cunku ben bıle kendıme ınanamıyorum suanınsallah bırazda kılo verırsem
yer elmasından tut da tüm meyvelere sebzelere kadar... erimiş toprak içiyormuşum gibi oldu eöghhh
haftada 3 gün 60 dk. pilates yaptım canım, iki haftadır ara verdim malesef. yine devam edeceğim inş.
boyum 1.68 ve insanlara kilomu söylesem şaşırıyorlar, pilatesin gerçekten de faydasını gördüm. kilo vermeme rağmen sarkma olmadı, verdiğim kgler yağdan gitti, kasımı korudum, göğsüm dikleşti, bacaklarım inceldi tü tü tüü maşallahama göbişim yoktu zaten, en kilolu halimde bile göbek yoktu bende şimdi de yok... o yüzden onun için kendimde bir fark görmedim ama pilatesin faydasını saydığım şeylerde gördüm ve iyi ki varsın pilates!! :) gaza geldim, yarın da gidicem inş :))
sorma minnoşşş.. bi biz kaldıkyani bu cumanın birincileri
off süpermiş yahuu bende artık bırakmıycamm ve gerçekten zevkliymiş.. zaman hemen geçti.. hypatia canım boyunda kısa değilmiş e pilatestende sıkılaşmssın bacakların incelmiş göbeğin yokmuşş sen artık üzülme ltfenn... minnoş sanada bravo canım eğer 62 kiloluk giysilerine giirebliyorsan gerçekten faydası var dmektir... çok teşekkürler kızlarr :)Benım gobısımdede ıncelme oldu gızemcım kesınlıkle mucıze pılates hıc yorulmadan eglenerek hıc anlamadan ıncelıyorsun oyuzden harıka bırsey pılates bende martta bırdaha baslıycam bızım kurs ara verdı cunku o arada devamlı yuruyuse verıcem kendımı sonra yıne pılates demı hypatıacıgımm temmuzda 55 kılo mınnos olmam lazım cunkum
Benım gobısımdede ıncelme oldu gızemcım kesınlıkle mucıze pılates hıc yorulmadan eglenerek hıc anlamadan ıncelıyorsun oyuzden harıka bırsey pılates bende martta bırdaha baslıycam bızım kurs ara verdı cunku o arada devamlı yuruyuse verıcem kendımı sonra yıne pılates demı hypatıacıgımm temmuzda 55 kılo mınnos olmam lazım cunkum
off süpermiş yahuu bende artık bırakmıycamm ve gerçekten zevkliymiş.. zaman hemen geçti.. hypatia canım boyunda kısa değilmiş e pilatestende sıkılaşmssın bacakların incelmiş göbeğin yokmuşş sen artık üzülme ltfenn... minnoş sanada bravo canım eğer 62 kiloluk giysilerine giirebliyorsan gerçekten faydası var dmektir... çok teşekkürler kızlarr :)
hypati bide benim boyuma bak.. 160 boyum..
off süpermiş yahuu bende artık bırakmıycamm ve gerçekten zevkliymiş.. zaman hemen geçti.. hypatia canım boyunda kısa değilmiş e pilatestende sıkılaşmssın bacakların incelmiş göbeğin yokmuşş sen artık üzülme ltfenn... minnoş sanada bravo canım eğer 62 kiloluk giysilerine giirebliyorsan gerçekten faydası var dmektir... çok teşekkürler kızlarr :)
hypati bide benim boyuma bak.. 160 boyum..
Benım boyumda 160 gızemcımm malesef oyuzden bacaklarımın falan ıyıcene ıncelmesı lazım gobısım bıtmedıkı bı turlu yılların gobısı ıstee ama masallah de aman nazar degmesındu ben bu aksam pılates yapıyım ya heveslendım tabı once eve gıdınce bulasık makınesını bosaltııp yenılerını koyup yemek yapıp utu yapıp evı supurup toz almam lazım onlardan sonra taaakatım kalırsa yapıcam bu aksam du bakalım
canım temmuzda değil mayısta haziranda olucaz inşallahh
canım olsun fındık gibi kızsın oh erkek milleti cebinde taşır seni öyle düşün mutlu ol ama evet normal gözüküyorum şükür ki:))
ayy ınsallah mayısta falan olurum hypatıacımm ınsallah hepımız oluruzz amınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?