evet kızlar bugünü de atlattım sayılır ama bana yetti bu diyet 2 gün..
psikolojik olarak da bu kadar kısıtlamalı bi diyeti 2 günden fazla kaldıramam sanırım
yarından itibaren normal 6 öğün diyetime dönüyorum ve bundan sonra spora ağırlık veriyorum
hadi hadi gitsin kilocuklar, gelsin dar kotlar, mini mini etekler şortlar
hadi kızlar yeşil çay zamanı
bu zevcanın diyeti inanın tam bana göre hem acıkmıyorum hemde ne diyeceğimi biliyorum ne yediğimi kalori sepetindende hesaplıyorum çok iyi oluyor. bugün öğlen arkadaşım geldi ıspanak sevmediği için yemekhanede yemedik o yüzden menüm değişti öğlen kıymalı ıspanakla yoğurt yiyecektim yiyemedim 4 adet ızgara köfte ile bir bardak ayran içtim kalori cetvelinde çok bir değişiklik olmadı köfteler ağır geldiği ve açıkmadığım için ara öğünde yiyeceğim yeşil elmayı yemedim sizce olmuşmu?
oww süper ..
bende hafta içi 64lerigörmüştüm ama inş cuma gnü tartı beni yanıltmazz
evet bende çok sevdim bu diyeti
hm olsun bence pek bir fark olmaz canım akşam yemeğinden sonra yersin elmayı
evet haklısın bakalım cuma günü sonuç ne olacak ama ben ümitliyim cumartesi gününe kadar uygulayacağım bunu diyeti eğer işe yararsa haftanın iki günü bu şekilde besleneceğim
bende uygulayacağım bunu 1 hafta
inşallah işe yarar veririz cuma gününe kadar
o zaman sık sık yaparım bu diyeti
hafta sonu istediğim gibi olmadı misafirim vardı planladığım gibi bir hafta sonu geçirmedim geçen cuma günü 70.400 idim pazartesi sabahı 71.400 olmuşum çıldırdım hemen bu diyete başladım bu sabah tartıldım tekrar 70.400 idim bu kadar olurmu bilmiyorum ama cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum
doğum günümü kutladınız benicok mutlu ettinizz..
ama ben bu gün kendimi hiç mutluhissetmiyorum..
1 haftadır kutladım kutladım esas gün yanlızım aksam yeöeği yemicem canım bişi istemiyor sizlerlede iki gündür karsılasamadım bi türlü şimdide fazla kalmıcam erkenden yatıp uyumak istiyorum bu gece cabuk gecsin hemen yarın oluversin...
hepinizi cok .. yarın modem için teknikerler gelicekmiş inş yapılır..
uyumaya gidiyorum.. yarın sabah da muhtemelen gelemem menülerinizi takip ediyorum ama cvp yazamıyorum bu cuma bizim için cok önemli kimse kendini salmasınn 1. olmamız lazım bol bol yeşil cay ve su içiyoruz... ağır spor yapıp kas ağırlığıda yaratmıyoruz yapabildiğimiz kadar spor yapalım...
kim demiş yalnızsın diye sevgili meyvecik..işte geldik doğum günü kutlamayaaaa
iyiki doğdun şekercik
prensesperinin bu gün yedikleri...
sabah 1 kase k flakes
öğlen mercimek corba 4 köfte 1 dilim ekmek
ara 1 elma
aksam 1 kase yoğurt corbası salata 2 dilim ekmek
kızlar reyhan bu gün yeni işine baslamıs
yeni yerde nete girme imkanı yok malesef telefona net alana kadar ben bildiricem menülerini..
hepinize selamı var hepinizi öpüyor...
prensesperinin yedikleri güzel
reyhanın adına çok sevindim
zevcancım sen nasıl oldun daha iyimisin tatlım
evet fatmacım daha iimm call videosunun olduğu flahs annemlerde kalmıs yapamadım artık yarına kaldınys zaten yorgundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?