olcaz tabi 14 şubatta 64-65 kg. ardından mart 15'te 60 kg ve ardından nisan 15'te 58 kg olsak.. nisan mayıs haziran 55'e bilem düşeriz. hıh :)
Benım boyumda 160 gızemcımm malesef oyuzden bacaklarımın falan ıyıcene ıncelmesı lazım gobısım bıtmedıkı bı turlu yılların gobısı ıstee ama masallah de aman nazar degmesındu ben bu aksam pılates yapıyım ya heveslendım tabı once eve gıdınce bulasık makınesını bosaltııp yenılerını koyup yemek yapıp utu yapıp evı supurup toz almam lazım onlardan sonra taaakatım kalırsa yapıcam bu aksam du bakalım
kızlar canım kek istiyor bigün buğday unu alıp yacam hemde çok sağlıklı.. sadece yarım çay bardağı zetinyağı snra şeker yerine pekmez yne şeker yerine kuru meyveler.. enfes oluyorrr
tavsiye ederim yani.. beyaz un ve şeker kullanmayın diğerleiyle yapın yiyin
sen yap ben koşa koşa gelirim çapa'yabenim de canım tatlı kek hamurii krep istiyor.
gg'den yulaf unu almıştım saman gibi bir şey çıktı. rondodan çektim sütle ezdim krep yapayım dedim ama saman gibi olduğundan yenmedi. hem kırk yılda bi oldu mu ufak kaçamakların zararı olmaz diye düşünüyorum. benim geçen haftalarda en çok kg verdiğim hafta atıştırdığım diyetimi bozduğum haftaydı. arada işe yarıyor
yulaf alma canım tam buğday unu en iyisi.. birşey yapacak olursan onu al :)
eti form keklerde oluyor canım 75 kalori fln ben cnm çektiği zamn alıyırum.. piko falan da yiyorum arada ama :)
ama şu dediğim kek çok güzel oluyor.. pekmez ve kuru meyveler oldğu için tatlı oluyor ama çok değil.. ben sevmiştim :)
yulaf alma canım tam buğday unu en iyisi.. birşey yapacak olursan onu al :)
eti form keklerde oluyor canım 75 kalori fln ben cnm çektiği zamn alıyırum.. piko falan da yiyorum arada ama :)
ama şu dediğim kek çok güzel oluyor.. pekmez ve kuru meyveler oldğu için tatlı oluyor ama çok değil.. ben sevmiştim :)
ben de menümü yazıyım kızlar
sabah: 1 kase yulaf ezmesi, yağsız yoğurt
öğle: ızgara tavuk, yağsız salata
ara: yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar (açlıktan ölüyodum yoksa)
akşam: haşlanmış brokoli, yağsız yoğurt
ara: 1 yeşil elma, yağsız süt
bugün spor günüm35 dk tempolu yürüyüp, 15 dk da koşmayı planlıyorum
hypatia çok güzel yazı teşekkürler
ayy eve misafir geldi fal bakıyomuş hemen kahve yaptırıyorumm ehehehe
acaba nilerr dicekkkk
ben de istiyorum ben deee(((((
yer elmasından tut da tüm meyvelere sebzelere kadar... erimiş toprak içiyormuşum gibi oldu eöghhh
ıyy karıştırmasaydın hepsini kız
olcaz tabi 14 şubatta 64-65 kg. ardından mart 15'te 60 kg ve ardından nisan 15'te 58 kg olsak.. nisan mayıs haziran 55'e bilem düşeriz. hıh :)
oy ne güzel şeyler konuşulmuş burda
oluruz tabi hypatiacım azmin elinden hiçbir kilo fazlalığı kurtulamaz
amin kızlar amin...inşallah temmuza kalmayacğız hepinizin desteği ile... :)
inşallah canım inşallah
kızlar canım kek istiyor bigün buğday unu alıp yacam hemde çok sağlıklı.. sadece yarım çay bardağı zetinyağı snra şeker yerine pekmez yne şeker yerine kuru meyveler.. enfes oluyorrr
tavsiye ederim yani.. beyaz un ve şeker kullanmayın diğerleiyle yapın yiyin
ay benimde canım istiyor bu aralar ne zamandır kek yüzü görmedim valla
hm haklısın güzel olabilir denemek lazım :44:
ahahah kızlar bu yazı size armağanım olsun
"Sade giyinmekle salıvermek arasında bir çizgi var. Kendine yakışan bir şey giymekle, kendine yakışan şeyleri satın almak için delice bir arzu duymak arasında da. Kilo vermeye çalışmakla, madonna gibi kalacağım ömrü billah diye kendini şaşırmak arasında da. "Kocam beğensin yeter" diye yola çıkıp "Ben dönyanın en gözel garısıyam" diye dolaşmaya başlamak an meselesi. Ben kendime en uygun olabilecek, yani yapmam mümkün görünen küçük adımları yazdım. Ölçüyü-dengeyi tutturdum mu bilemiyorum ama uygulamak isteyen olursa buyursun.
Yarın sabahtan itibaren saçlarımızı hep topladığımız şekilden farklı toplayacağız. Kendinizi aşabilirseniz tokanızı bile değiştirin!
Yarından itibaren, evde oturanlar, sabah ilk iş, en rahat ettikleri kıyafeti değil, belki rahatsız oldukları ama içinde daha özenli olduklarını hissettikleri kıyafeti giyecekler.
Kilo sorunu olanlar, eski kıyafetleri arasında bir zamanlar en yakışanları ortaya çıkarıp deneyip üzülecekler. O kıyafeti dolabımıza asacağız ve her Cuma günü bir kere giymeye çalışıp aynaya bakıp çıkaracağız. Cuma gününü seçmemin özel nedeni: Cuma günleri daha mutlu olduğumuz günlerdir. Kendimizi fazla hırpalamayalım diye.
Her gün sadece (en az) 10 dakika egzersiz yapacağız. En sevdiklerimizi seçiyoruz.
Şu anki kilomuz neyse ona uygun bir alt ve bir üst olmak üzere pahalı olmayan (kilo vereceğiz ya) ama üzerimizde iyi duran derli toplu bir şey alacağız. Lütfen tek bir şey alın. Delirmeyin.
Veee karnımızı içeri çekip (ama popomuzu dışarı çıkarmadan) "Ben dünyanın en güzel kadınıyım" diye evin içinde gezeceğiz. "
ahahay hypatiacım süpermiş bu teşekkürler
inşallah hepimiz çıtır olduğumuzda karnımızı içeri çekmeye ihtiyacımız olmayacak
ben de menümü yazıyım kızlar
sabah: 1 kase yulaf ezmesi, yağsız yoğurt
öğle: ızgara tavuk, yağsız salata
ara: yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar (açlıktan ölüyodum yoksa)
akşam: haşlanmış brokoli, yağsız yoğurt
ara: 1 yeşil elma, yağsız süt
bugün spor günüm35 dk tempolu yürüyüp, 15 dk da koşmayı planlıyorum
tamı tamına uymuşsun tebrikler canım afiyet olsun
evet kızlar bugünü de atlattım sayılır ama bana yetti bu diyet 2 gün..
psikolojik olarak da bu kadar kısıtlamalı bi diyeti 2 günden fazla kaldıramam sanırım
yarından itibaren normal 6 öğün diyetime dönüyorum ve bundan sonra spora ağırlık veriyorum
hadi hadi gitsin kilocuklar, gelsin dar kotlar, mini mini etekler şortlar
bravo cnm tamamlamışsın.. :)
tartıldınmı canım 2 günün sonucu nasıl.. yoksa sadece cumalarımı tartılıyosun
bugün 2. günüm tatlım, kesin sonucu yarın yazarım
ama ilk gün 600 gr - çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?