Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa dogum gununmus mutlu yıllar ıyıkı dogmusun meyvenullcumm
huzurlu mutlu yıllar canım

yalnız olmana uzuldum en guzelı ac bı fılm sereserpe keyıf yap canım

ıyı gecelerr mutlu yıllar tekrar

aaa dogum gununmus mutlu yıllar ıyıkı dogmusun meyvenullcumm
huzurlu mutlu yıllar canım

yalnız olmana uzuldum en guzelı ac bı fılm sereserpe keyıf yap canım

ıyı gecelerr mutlu yıllar tekrar

tesekkürler tatlımm
ben hep yanlızım alıstım aslında ama insan böyle günlerde birileri olsun istiyor..
paylasıma yazdığım konuda 7. takımın kararı durumu belirlicek canım .. kırmızıgülden cevap gelir yarın öğlene kadar..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post17436791 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

bi bakın kızlar..

aaa 7 takımın kaptanımı degıstıı hıc bılmıyodum hala zalımı sanıyodumm

aaa 7 takımın kaptanımı degıstıı hıc bılmıyodum hala zalımı sanıyodumm

zalimi ameliyat falan olucaktı en son bildiğim o dönünceye kadar kırmızıgül kaptanlık yapıyor dönünce durum eskiye dönermi yoksa böylemi kalır bilemem.. suanda kırmızıgül kaptan ..

gunaydın kızlar nıhayet aramıza gelebıldın zevcanımm mucuckk uzulme bakım ben hep burdayımm bugun arazıye gıdıyorum sekerler ancak yarın gorusebılırız hadı kendınıze ıyı bakın

gunaydın kızlar nıhayet aramıza gelebıldın zevcanımm mucuckk uzulme bakım ben hep burdayımm bugun arazıye gıdıyorum sekerler ancak yarın gorusebılırız hadı kendınıze ıyı bakın

minnosumm günaydın cnaım benimm ..
iş yerinde net hala yok ama sizin için 2.700 lük pc mi tasıdım
görüşürüz yarın canımm öpüyorumm

minnosumm günaydın cnaım benimm ..
iş yerinde net hala yok ama sizin için 2.700 lük pc mi tasıdım
görüşürüz yarın canımm öpüyorumm
ayymeyvem ıyıkıde getırdın yaa valla sensız olmuyor kı ama bıse soyluyorum bakıyorum meyvem yokk zaten sen yokken hypatıam hep benı dovduu
hoşgeldin meyvee sonunda geldin ve güle güle minnoş...

bıdaha döver korkusuyla aksam 30 dk yurudum hypatıam eve gııtttım yemek bulasık kaldırdım falan sonra 30 dk yurudum sonra bı 20 dakkada utu yaptım ayakta yaptım ama spor olsun dıye ben zaten oturartak hıc utu yapamam ama bu gece 40 dk cıkarıcam cumaya kadar etkı eder demı bacım yaa ne olursun etsın yaa suu 66 dan nefret edıyorumm hala daha yuzunu goremedım yaa:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…