Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaaa sızde benı hemen yolladınızz hee arazıye gıdıyoruz dedıysek hemen ahanda gıdıyorum demedımm allahım yaa yoksam sız benı ıstemıyormusunuzz ahanda kustumm ozaman

hııııııı dövdülermi seni minnosummm nasıl dövdürdün kendini kötü gacılar sizi

minnos bizim konuk üyemiz kombine biletli yeganemiz dövülürmü hiçç

kacamak yapınca sporu aksatınca popişine vurun birazcık yeter

minnosumm canım benimmm sporu aksatmadan yap ama cumaya arttırma kasların birden ağırlasmasın cuma tartı günü güzel sonuclarımız olsun

meyvemm ama hypatıam dedıkı gunde 40 dakka yuruyus yaparsan hemencecık gıder kara yaglar dedı bende hemen basladım gıtsın dıye sımdı 14 subata kadar hıc aksatmadan hergun yapıcamm eger gıtmezse bu haın kara yaglar ben aglarım yaa belkım cumaya kadar etkı eder sporum ne dersın meyvem ama soyle bısey var ben cok spor yapınca cok acıkıyorum ya

minnosum tamam sen bilirsin ama yavas yavas arttır dedim ben yine bide sporun arkasından 0 yağlı süt iç biraz kalsiyum al yani montide birisi okumus bi dergide içte bi yerin arastırmasıymıs o haberide eklemişti ama unuttum gitti o kadarrı.. spor arkasından içilen zıcık süt kalori harcama miktarını arttırıyormus hem aclığınada ii gelir abarmadan miktarı deneye bilirsin..

canım benim

öyle deme kız ben mezun olup gideyimm

o zaman da mezunlar topiği açarız inş, kurtuluş yok

ay minnoşşş elimi sürmedim daha aşk olsun asıl sen cuma günü gör beniii kg veremediysen ozaman kızıcaz
bi de ayakta ütü yapmak varis yapar dizkapağı yorarmış. doktor asla tavsiye etmiyor. ben de ayakta mutfakta yiyecekler hazırlarım hep ama doktor kızıyoo aklında olsun istersen.

aynen spor arkasından kalsiyum almak lazım. sıfır yağlı peynir süt yiyebilir içebilirsin. bir bardak süt tok da tutar hem...

bu günkü menümm

sabah 1 kase yulaf ezmesi yoğurtlu 1 haslanmıs yumurta

ara 1 yeşil elma

öğlen tavuk (haslama değil malesef) salata

ara 1 yeşil elma tarcınlı keten tohumlu yoğurt

aksam yoğurtlu patlıcan salatası haslama patates söğüş

kızlar aksama patates yapayım dedim haslama ama diyetin amacı sekeri ve yağı sıfırlamak patates olumu ki sizce gl si yüksek bi sebze sonucda..

günaydın şekerler

bu sabah 56.1 çıktım, yani 100 gr + dayım

2. gün kilo veremediğim gibi azıcık da almış gibi gözüküyorum ama dün spor yaptım hem de 40 dk yürüyüş, 10 dk da koşu ve ben spor yaptığımın ertesi günü + çıkıyorum genelde

ondan siz bana bakmayın

canım menün çok güzel, sabahki yumurta da sorun değil ama akşamki patates olmamış sanki. onu yemesen?

günaydın gizemcimmm..
önemli olan cuma günü sen takılma aradaki günlere.. özellikle persembeye

canım bence gayet güzel beslendin ertesi gün kendini göstermese bile verdiğin kg bir iki güne belli olur bence. sen gayet güzel elinden geleni yaptın çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…