bencede o patates olmadı orda... hiç olmadı... onun yerine karnıbahar haslım ben birazcık
kızlar aksama patates yapayım dedim haslama ama diyetin amacı sekeri ve yağı sıfırlamak patates olumu ki sizce gl si yüksek bi sebze sonucda..
günaydın gizemcimmm..
önemli olan cuma günü sen takılma aradaki günlere.. özellikle persembeye
bence de:) afferim kaptanım...
ben de cumaya çok verememiş çıkabilirim ama +'da olmıcam inş.. adet dönemim çünkü.
canım patates sebze değil de ekmek yerine sayılıyo genelde (değişim listelerinde)
o yüzden sen yeme boşver, çabaların boşa gitmesin
ahh o perşembeler ahhhhep boşa ümitleniyorum perşembeleri
demek oldun sonundaa beklenen geldi gerceklestiii
canım persembe tartılma en iisi bosver o günü persembe sporda yapma bol su içerek gecir..
ölmeyi bekle deer gibi...ühühühü :) napıcaz bilemiyorummm böyle
ben azcık bıyere gıttım geldım kaynatmıssınızz beeayy ben ozaman bugun sıfır yaglı sut alayımda spordan sonra azcık ıceyım haklısınız sekerlerımm ayy meyvem sen 6 dan nefret ettın ben ıkı tane 6 yı yanyana gormek ıcın kendımı paralıyorum
ama sen evlisin minnosum ben evki olsam 80 kiloyu görürüm heralde
haftada bir gün bulsmayla neler yedirmeye kalıyor hergün yanyana olsak düşünemiyorum halimi
zaten kararlıyım 50 kiloya inmeden hamile kalmıcam yoksa asla zayıflayamam ben mümkün değil :50
ben size cok imreniyorum gercekten evli olarak diyet yapmak ayrı bi sabır özveri istiyor..
ama sen evlisin minnosum ben evki olsam 80 kiloyu görürüm heralde
haftada bir gün bulsmayla neler yedirmeye kalıyor hergün yanyana olsak düşünemiyorum halimi
zaten kararlıyım 50 kiloya inmeden hamile kalmıcam yoksa asla zayıflayamam ben mümkün değil :50
ben size cok imreniyorum gercekten evli olarak diyet yapmak ayrı bi sabır özveri istiyor..
allahım kendımı ıntıhar etmeye gıdıyorum ben resmen hakaret ettı bana yaa suraya bak sen evlı barklı karısınn az bıse dombılı ol demek ıstedı allahım ben nerelere gıdem ne edem kendımı hangı koprulerden atemmm hyaptıamm yardım ett allahım denıze dustum sana sarılıyorum sende bekarsın puu allah kahretmıye mınnos senıı . kır dızını otur evlı barklı karısın dıyet senın neyınee:84:
ben de bi yıl flört ettim 10 kg aldım bi de evlensemmm:18::18::18:ühüüüüüüü hühüüüüüüüü
minnosum canım ben sana öyle dermiyim yaa neden o sekilde düşündün ki kocişinin boğazı durmaz sürekli bişiler ister eee yapınca yemeden olmuyor sonucda.. o yüzden dedim..
canım bi tatile gittik 5 günlüğüne 5 günde maksimum kac kilo alınırki ben 5 günde 5 kilo aldımmkabus gibiydi aklımı kaybediyorum zannettim
yok yokk ben agzımın payını aldımm meyvem tamam ben bundan boylee sana kusum hayata kusumsaka yaptım sekercımm sımdık soyle oluyor evlenmeden once babamın evınde babam 124 kılo annem 85 kılo kardes-1 : 67 kılo kardes-2 65 kılo ve bızım aılenın boy ortalaması 165 boyle bır evden geldım kocısımın aılesını sayıyorumm kocısım 84 kılo. kayınpeder 75 falandır herhalde kayınvaldem 80 dır en cok kaynımm kendısı 190 olup 95 kılo ve benım asımın aılesının boy ortalaması 180 sımdı anlayabıldınmı benım bu aıleye gelın olunca neden zayıflamam gerketıgınıı
ay bıde benım kocısı hersabah kalkıp aynada gobegıne bakar ay bugun cok yemıyım karnım sısmıs der azcık 1 kılo fazla cıkar bır hafta dambıl calısır mekık ceker vee hıc hamur yag tuz dıye bıse yok evlerınde hep ot yıyorlar hıc lezzetlı degıl bee oylede yemek mı yenı yanıee hal boyle olunca benım tek carem hamıle kalmadan zayıflamak olmalıkı ıbreyı 90a vurmıyım dıye:84::84::84:
yok yokk ben agzımın payını aldımm meyvem tamam ben bundan boylee sana kusum hayata kusumsaka yaptım sekercımm sımdık soyle oluyor evlenmeden once babamın evınde babam 124 kılo annem 85 kılo kardes-1 : 67 kılo kardes-2 65 kılo ve bızım aılenın boy ortalaması 165 boyle bır evden geldım kocısımın aılesını sayıyorumm kocısım 84 kılo. kayınpeder 75 falandır herhalde kayınvaldem 80 dır en cok kaynımm kendısı 190 olup 95 kılo ve benım asımın aılesının boy ortalaması 180 sımdı anlayabıldınmı benım bu aıleye gelın olunca neden zayıflamam gerketıgınıı
ay bıde benım kocısı hersabah kalkıp aynada gobegıne bakar ay bugun cok yemıyım karnım sısmıs der azcık 1 kılo fazla cıkar bır hafta dambıl calısır mekık ceker vee hıc hamur yag tuz dıye bıse yok evlerınde hep ot yıyorlar hıc lezzetlı degıl bee oylede yemek mı yenı yanıee hal boyle olunca benım tek carem hamıle kalmadan zayıflamak olmalıkı ıbreyı 90a vurmıyım dıye:84::84::84:
beş günde beş kg diyetinin tersi olmuş ahahah
puahahha canuım senin işin de çok zor... iyi güldürdün benii
minnosum hakkaten zor bi durum bizim ailede aynı senin aile gibibana büyük boy pizza yedim die demedikleri kalmadı
yok onların evine gidince bişi yemem dedim kendi kendime ..
aman hep otlada yasanmazki insanın kahvaltıda canı börek ister aksam karnıyarık olmaz öyle sen onların yeme sekillerini değiştir canım şişmanlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?