Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar aksama patates yapayım dedim haslama ama diyetin amacı sekeri ve yağı sıfırlamak patates olumu ki sizce gl si yüksek bi sebze sonucda..

canım patates sebze değil de ekmek yerine sayılıyo genelde (değişim listelerinde)

o yüzden sen yeme boşver, çabaların boşa gitmesin

günaydın gizemcimmm..
önemli olan cuma günü sen takılma aradaki günlere.. özellikle persembeye

ahh o perşembeler ahhh hep boşa ümitleniyorum perşembeleri

canım patates sebze değil de ekmek yerine sayılıyo genelde (değişim listelerinde)

o yüzden sen yeme boşver, çabaların boşa gitmesin

ahh o perşembeler ahhh hep boşa ümitleniyorum perşembeleri

canım persembe tartılma en iisi bosver o günü persembe sporda yapma bol su içerek gecir..

ben azcık bıyere gıttım geldım kaynatmıssınızz bee ayy ben ozaman bugun sıfır yaglı sut alayımda spordan sonra azcık ıceyım haklısınız sekerlerımm ayy meyvem sen 6 dan nefret ettın ben ıkı tane 6 yı yanyana gormek ıcın kendımı paralıyorum

ama sen evlisin minnosum ben evki olsam 80 kiloyu görürüm heralde

haftada bir gün bulsmayla neler yedirmeye kalıyor hergün yanyana olsak düşünemiyorum halimi

zaten kararlıyım 50 kiloya inmeden hamile kalmıcam yoksa asla zayıflayamam ben mümkün değil :50

ben size cok imreniyorum gercekten evli olarak diyet yapmak ayrı bi sabır özveri istiyor..

ben de bi yıl flört ettim 10 kg aldım bi de evlensemmm:18::18::18: ühüüüüüüü hühüüüüüüüü

allahım kendımı ıntıhar etmeye gıdıyorum ben resmen hakaret ettı bana yaa suraya bak sen evlı barklı karısınn az bıse dombılı ol demek ıstedı allahım ben nerelere gıdem ne edem kendımı hangı koprulerden atemmm hyaptıamm yardım ett allahım denıze dustum sana sarılıyorum sende bekarsın puu allah kahretmıye mınnos senıı . kır dızını otur evlı barklı karısın dıyet senın neyınee:84:

minnosum canım ben sana öyle dermiyim yaa neden o sekilde düşündün ki kocişinin boğazı durmaz sürekli bişiler ister eee yapınca yemeden olmuyor sonucda.. o yüzden dedim..

minnosum canım ben sana öyle dermiyim yaa neden o sekilde düşündün ki kocişinin boğazı durmaz sürekli bişiler ister eee yapınca yemeden olmuyor sonucda.. o yüzden dedim..

yok yokk ben agzımın payını aldımm meyvem tamam ben bundan boylee sana kusum hayata kusum saka yaptım sekercımm sımdık soyle oluyor evlenmeden once babamın evınde babam 124 kılo annem 85 kılo kardes-1 : 67 kılo kardes-2 65 kılo ve bızım aılenın boy ortalaması 165 boyle bır evden geldım kocısımın aılesını sayıyorumm kocısım 84 kılo. kayınpeder 75 falandır herhalde kayınvaldem 80 dır en cok kaynımm kendısı 190 olup 95 kılo ve benım asımın aılesının boy ortalaması 180 sımdı anlayabıldınmı benım bu aıleye gelın olunca neden zayıflamam gerketıgınıı
ay bıde benım kocısı hersabah kalkıp aynada gobegıne bakar ay bugun cok yemıyım karnım sısmıs der azcık 1 kılo fazla cıkar bır hafta dambıl calısır mekık ceker vee hıc hamur yag tuz dıye bıse yok evlerınde hep ot yıyorlar hıc lezzetlı degıl bee oylede yemek mı yenı yanı ee hal boyle olunca benım tek carem hamıle kalmadan zayıflamak olmalıkı ıbreyı 90a vurmıyım dıye:84::84::84:

canım bi tatile gittik 5 günlüğüne 5 günde maksimum kac kilo alınırki ben 5 günde 5 kilo aldımm kabus gibiydi aklımı kaybediyorum zannettim

beş günde beş kg diyetinin tersi olmuş ahahah

puahahha canuım senin işin de çok zor... iyi güldürdün benii

minnosum hakkaten zor bi durum bizim ailede aynı senin aile gibi bana büyük boy pizza yedim die demedikleri kalmadı
yok onların evine gidince bişi yemem dedim kendi kendime ..
aman hep otlada yasanmazki insanın kahvaltıda canı börek ister aksam karnıyarık olmaz öyle sen onların yeme sekillerini değiştir canım şişmanlasınlar

günaydin kizlar,

sabah sabah cok sasirdim bu defne joy ,yok böyle danstaki kizmi,daha bu hafta ordaydi

ya ben dün yine aksam yemegi yiyemedim üff hafta sonundan beri düzenme girmedi ögünlerim,disardaydik aksam gec gelicegimiz icin mecbur meyve yedim yine,diyeti bozmuyorum ama iste böylede olmuyor bugünde aksam cocuklarin dis doktorunda randevusu var yine tam yemek saati bende 5 de yerim diye düsündüm yemegimi,doktordan sonrada spora gidicem ins

hakketen bak bu hıc aklıma gelmemıstı zaten kocısıme dıyroum eger ben 55 olamazsam sen 100 kılo olursun denegelerız dıyorum kız yok ayoll gecenın koomsu borek getırdı bıze ay sıcak sıcak gorucen ıcım gıttı bızımkı saat 8 olmus aksam yemegını yemıs oyuzden tadına bıle bakmadı adam gıcık yaff ben baktım valla tadına ıcım gıttı uyuyqamam kı o orda sogurkene ıste oyle zayıf kalıyorlar meyvem
hadı mınnos arazıdee grs sekerlerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…