hakketen 5 gunde 5 kılo dıye sen kılo almak ısteyenlerın topıgıne bu hıkayenı yazsana meyvemm basarı hıkayelerı bolumunee
günaydın yasomgünaydin kizlar,
sabah sabah cok sasirdim bu defne joy ,yok böyle danstaki kizmi,daha bu hafta ordaydi
ya ben dün yine aksam yemegi yiyemedim üff hafta sonundan beri düzenme girmedi ögünlerim,disardaydik aksam gec gelicegimiz icin mecbur meyve yedim yine,diyeti bozmuyorum ama iste böylede olmuyor bugünde aksam cocuklarin dis doktorunda randevusu var yine tam yemek saati bende 5 de yerim diye düsündüm yemegimi,doktordan sonrada spora gidicem ins
hakketen bak bu hıc aklıma gelmemıstı zaten kocısıme dıyroum eger ben 55 olamazsam sen 100 kılo olursun denegelerız dıyorum kız yok ayoll gecenın koomsu borek getırdı bıze ay sıcak sıcak gorucen ıcım gıttı bızımkı saat 8 olmus aksam yemegını yemıs oyuzden tadına bıle bakmadı adam gıcık yaff ben baktım valla tadınaıcım gıttı uyuyqamam kı o orda sogurkene ıste oyle zayıf kalıyorlar meyvem
hadı mınnos arazıdee grs sekerlerım
günaydın yasom
aksam yemeğini cıkmadan ye canım aksatma en kısa zamnda toparlan bak montiye dönüyorum beni yanlız bırakma...
minnosum cok zormus yaa gerci bu erkeklerin yiyeni ayrı zor yemeğeni ayrı..
sana kolay gelsin canım öpüyorum..
yaşa hypatiacım, ben de sabahki yeşil çayımı aldım sayende
yaklaşık 4.5 yıl önce ilk birlikte olmaya başladığımızda ben 58, sevgilim sengilim de sadece ve sadece 59 kiloydu
6 ayın sonunda ben 65, o da 75 fln olmuştu
ben zamanla 70e çıkmama rağmen şuan ilk halimden bile daha zayıfım ama o hala 75 lerde
yaşa hypatiacım, ben de sabahki yeşil çayımı aldım sayende
yaklaşık 4.5 yıl önce ilk birlikte olmaya başladığımızda ben 58, sevgilim sengilim de sadece ve sadece 59 kiloydu
6 ayın sonunda ben 65, o da 75 fln olmuştu
ben zamanla 70e çıkmama rağmen şuan ilk halimden bile daha zayıfım ama o hala 75 lerde
Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş
1 litre suyum bitti toplamda 3 litre su içicem..
bergamutlu yeşil çay içtimmm enfesolitti.. herkeşe tavsiye ediyorumm... gidip bi fincan daha alıyımmm
ayyy bende şok oldumm yaa
günaydn kzlarr
günaydın kızlar
Defne Joy'a çok üzüldüm ben ya çok severdim çok
Allah rahmet eylesin diyorum sadece
Nasılsınız bakalım moraller nasıl Cuma'ya 2 gün kala
hangi markanın bu canım ya
herkes çok beğeniyo, ben de aradım aradım bulamadım bi türlü :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?