Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlarrr ..

az önce antibiyotiğimin sonuncusunu aldım midem felaket durumda yeşil elmamı zorla yiyorumm

oy tatlım iyileştin ama dimi iyisin

oww gizemcim yine formundasın süpersin

spor;
45 dk plates
45 dk yürüyüş

sabah kalkarkalkmaz 1 bardak limonlu sıcak su
arada 1 bardak 5i 1 yerdee

spor güzel afferim gizemcim. ama sölemeden geçemicem bu beşi bi yerde beni ve bazı ark.ları kabız yapmıştı. bilgin olsun...

ben cıkıyorum kızlar size ii sohbetler artık aksama görüşürüz heralde öğleden sonra pc yi tasıyasım yok üsenmezsem getiririm yine ...

üşenmeee getirrrrr.. sensiz çekilmiyooo

kızlar ben çıkıyorum menümü akşam gelince yazıcam

arkadaşlarla filan buluşcaz ama ben fazla kaçırmayacağım yani umarım kaçırmam

hepinizi öptüm çok çok

görüşürüz fıstıklar

menüm:

sabah: iki dilim tam buğday ekmeği, avuç büyüklüğü peynir, beş zeytin, çay
ara: 2 fincan bergamutlu yeşil çay
öğle: tarhana çorbası, mezgit, fırında makarna, rokalı salata
ara: bergamutlu yeşil çay
akşam: salata
ara: soda

bu kadar.
3 litre su ve 50 dk. pilates.

afiyet olsun canım.. makarnayı abartmadın dimi

menün güzel canım afiyet olsun herhalde miktarlarıda normaldir
bak canısı diyet listesini öğrendimde yorumda yapıyorum artıkın:))))))

şükür normal beslenmeye geçtim de rahatladım

sabah: 2 dilim t.t. ekmek, yağsız beyaz peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 armut ve belki 1 bardak diyet sütlü kahve
akşam: z.yağlı kereviz, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak diyet sütlü kahve

bundan sonra spora 1 gün yürüyüş 1 gün pilates olarak devam etmeye çalışıcam
dün yürüyüş yaptığıma göre bugün de 40 dk pilates

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim....

meyvenulcum ben bir karar verdim canim....ve sizden hic ayrilmaya niyetim yok
eger sen 1.takimlada kardes takim olmak istersen, sen kararin tabiki..birsey deme hakkimiz yok...buarada ben 1 takimla bizim takim arasina ne gecti hic bilmiyorum...ama onlarin yaptigi yoruma karsilik bende diyorumki...1.takim icin sizden ayrilmaya hic ama hic niyetim yok...yani basinin belasi olarak kaliyoruz canim

afiyet olsun canım ..
yaza süper incelmiş olarak giricez mart sonu zaten yaz geldi sayıyorum ben kıslıklaro nisan bası kaldırıyoruz 2 ayımız kaldı kızlarr

canım benim zaten ben 7. takımla kardes olmayı bırakalımda 1.takımla olalım demedimki neden böyle anlasıldı onuda anlamadım sizle kardes olmak istemesek direk biz artık 1. takımla kardes olucaz nasılsa 7. takımın iki kardesi var derdim.tabiki basımızın tatlı belası olmaya devam ediceksiniz...
kararınızı paylasımada yazarsan sevinirim kırmızıgülcüm..
1 takımlada aranızda gecenler büyütülerek uzaltılacak seyler değildi canım sonucda hepimiz zayıflamak için burdayız birbirimizden öğreneceğimiz cok seyimiz var bence aranızda hiç bişi gecmemiş gibi unutup gitmek en güzeli..

tamam gulum kararimi paylasimada yazarim...1.takim konusunada gelince neler gectigini zaten bilmiyorum..o yuzden benim icin birsey degismeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…