Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hypatia canım sen ara öğün yemiyormsun?
sadece ana öğünlerimi yiyorsun?

canım normalde çok düzgün çok güzel yapıyorum ara öğünler falan ama şu sıralar 2 haftadır kendimde diilim (((((((((

ve az önce kotumun düğmesi patladı bi deeeeee kemerim koptu hop diye zıpladı
demek ki dikkat etmem gerekiyo.. ipi kaçırdım. of of

acilen toparlanıyorum (((((((

aman dikkat et cnım..vermeye başlamışken tekrar alma :26:

bugünkü menüm
sabah
bir bardak çay. yarım simit. 2 çatal peynir. haşlanmış yumurta
ara
yarım simit
öğle
1 dilim ekmek. 1 yemek kaşığı haşlama et. yağzız salata.
ara
1 bardak ayran
akşam
yağsız çorba
gece
1 elma
3 lt su 45 dakka koşma ve yürüme

afiyet olsun canım.. inş bu hafta senide - de görücez..

afiyet olsun canım.. inş bu hafta senide - de görücez..

inş canım ya inan çok çabalıyorum elime aldığım yiyeceği ağzıma götürmekten korkar oldum evde yapılan (annem sayesinde) pastayı böreği bırak yemeyi dönüp bakmıyorum bile ama yinede vermiş gibi değilim. bu hafta zor kilo verdiğim hafta galiba ondan.

acıktıım sanki üstüme bi mutsuzluk çöktü yeşil elmamı ve tacınlı keten tohumlu yoğurdumu yiyeyim.
bu aksam leslieyaparken sülümanı izlicem

kalp ağrısı işte biliyorsun

canım benim yazdıklarının tamamını okudum ama ilk defa yorum yapıyorum bu durum karşısında. üzülmeni istemediğimden ve toparlanman gerektiği için yazıyorum bunları. nasıl canın yanıyor bilemem tabi çünkü ben 18 yaşında ilk defa aşık olduğum kişiyle evlendiğim için ayrılık falan yaşamadım ama şunu diyebilirim sana. bu herkes için geçerlidir sadece sevgili için değil. hep giden kaybeder. eğer bir arkadaşım yada dostum artık benle zaman geçirmek istemiyorsa bu kendi bileceği bir şeydir ben asla üzülmem o benim gibi birini kaybettiği için üzülsün derim belki bu durum benim kazancım derim umursamamda düşünmemde geri dönmek istediğinde de her şey bitmiştir artık. yani sana diyeceğim kapat artık bu sayfayı yeni sayfalar açılmasına müsade et kendine değer ver en azından seni bırakıp giden insanlardan daha değerli olduğunu bil.bundada bir hayır var de.hayatına hiç girmemiş gibi davran.

keşke elimde olsa. ben de senin yaşadığın gibi yaşayacak ilk sevgilimle evleneceğim sanıyordum. olmadı bu ayrılık gerçekten zormuş... bakkala girip onun bana aldığı çikolatayı görünce bile katıla katıla ağlayasım geliyor. üstesinden gelemiyorum. (

zaten en kötüsüde o değilmi.. ANILAR... onlar olmasa çabucak unutcaz ama yaşadğmz günler geliyor aklıma herşeyden onu hatrlatacak birşey çıkıyrr o kadar anı var yani.. biton resimer hediyeler

selam kizlar nasılsınız?tele net aldım daha az gelebilsemde yıne kk dayım sukur.yemek molam bitti simdi.aksam grs.opt

selam canım yeni işin hayırlı olsun

dayanamıyorumda bende 2 gündür babnnemdeyimm
yoksa evde olsam dayanamazdım

bende babannemdeyken dayanamıyorum ya yapıyo börekleri çörekleri filan sonra sıkıntı oluyo

hm güzelmiş hypatiacım makarna fazla değilse güzel afiyet olsun

afiyet olsun canım çok güzel bir menü

afiyet olsun canım gayet güzel

tarcınlı keten tohumlu yoğurt cok kötü

keten tohumlu yoğurt güzel bence ama tarçın tatlı bir şey yoğurtta lkötü oluyo ben atmıyorum o yüzden :44:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız

Bugünkü menüm:

Sabah:
Yulaf ezmesi ve yarım yağlı süt (yağsızını bulamadım ya:44:) yumurta 1 tane
Ara:
greyfurt ve 2 hurma (acı ya ondan yedim tatlı olsun diye)
Öğle:
ayçöreği ve yeşilçay
Dışarıdaydım herkes börek alırken ben en düşük kalorili şeyi almaya çalıştım o da ayçöreğiydi. Minik bir şeydi zaten. bir parçada arkadaşıma verdim kurtardım neyseki
ara:
bisküvi 3-4 tane tuzlu
Akşam:
Kabak haşlaması ve keten tohumlu yoğurt
ara:
1 elma ve kuru kayısı 2 adet

3.5 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…