keşke elimde olsa. ben de senin yaşadığın gibi yaşayacak ilk sevgilimle evleneceğim sanıyordum. olmadıbu ayrılık gerçekten zormuş... bakkala girip onun bana aldığı çikolatayı görünce bile katıla katıla ağlayasım geliyor. üstesinden gelemiyorum. (
selam canlarim.bugun yediklerim.sabah 1 kase kflakes ara yok oglen 1 kase ezogelin corba az spagetti kup seklinde korili 5tane tavuk ara yok aksam 1 pors nohut yemegi ara meyve.hasretim ve anna tesekkurler.hayırlısı olsun ıns.hypatiam canım sana uzuluyorum.allah sabir versin.umarım cabuk atlatirsin..bugun defne joy olmus,cok uzuldum ya..aglayasım var cok seviyordum.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Bugünkü menüm:
Sabah:
Yulaf ezmesi ve yarım yağlı süt (yağsızını bulamadım ya:44:) yumurta 1 tane
Ara:
greyfurt ve 2 hurma (acı ya ondan yedim tatlı olsun diye)
Öğle:
ayçöreği ve yeşilçay
Dışarıdaydım herkes börek alırken ben en düşük kalorili şeyi almaya çalıştım o da ayçöreğiydi. Minik bir şeydi zaten. bir parçada arkadaşıma verdim kurtardım neyseki
ara:
bisküvi 3-4 tane tuzlu
Akşam:
Kabak haşlaması ve keten tohumlu yoğurt
ara:
1 elma ve kuru kayısı 2 adet
3.5 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay
kızlar bir şey soracağım...
anneme geçen yeşil elma alırmısın dedim ekşi olsun filan kırmızı almış ama ekşi bir şey olurmu acaba ya tadı bildiğin yeşil elma gibi mayhoş ama bir sakıncası olurmu ki diyet açısından :44:
olmamıss.. o ay çöreği neyin nesi bide sabahla öğle arasında cokmu acıktın greyfurt zaten büyük oluyor 2 de hurma yemişsin.. nys aksam hafif olmus en azından günü kurtarıyor..
yeşil elma yerine gecmez canım ama ekşi olduğundan iştahını keser ara olarak yee hurma yemenden iidir..
prensesim hoşgeldin canım..
menünde güzel afiyet olsun..
yeni işin nasıl gidiyor memnunmusum sekercim..
is iyi simdilik.merdiven cikmak spor sayılırmı bugun 5 kat cıktım tıkandım dahada cogaltacam ins
prensesim hoşgeldin canım..
menünde güzel afiyet olsun..
yeni işin nasıl gidiyor memnunmusum sekercim..
tesekkurler canım menu ıçın.ıyiyım sen nasılsın? Allah rahmet eylesin defneye
canım çok üzüldüm sana ben ya
umarım zamanla atlatırsın canım ya üzme kendini...
selam canım nasılsın
afiyet olsun canım menün güzelmiş
evet ben ağladım bile bende çok seviyordum ya hala inanamıyorum kemal sunal öldüğündede böyle olmuştum
hoşgeldin nisacımmselam kızlar ben geldim.:81::81:
yaşasınnn sonunda yogun bir günden evime ve sizlere kavuşabildim.:81:
hoşgeldin nisacımm
bugükü menüm:
sabah: pastırmalı 1 adet yumurta( yagsız) 1dilim ekmek , şekersiz yeşil çay
ara: 1elma
öğlen 1tabak sebze yemeği 1dilim ekmek ayran
ara: beyaz leblebi
akşam: 150-200 kcal arasında herhangi birşey
ara: elma
bu arada geçmişi okuyup geliyorum kızlar
hoşbulduk canım ama imdaaat diye bagırmak istiyorum ceyran kesildi. ve pc şarzlı çalışıuo 6 dak kaldı diyo pil. inş ceyran hemen gelir
meyvenulll...............tatlım ben bu takım konusunu hiç anlamadım sen alınma eminim yanlış anlaşılma olmuştur......
mesaj atmıştım birşey dememişsin... küstük mü...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?