Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam canlarim.bugun yediklerim.sabah 1 kase kflakes ara yok oglen 1 kase ezogelin corba az spagetti kup seklinde korili 5tane tavuk ara yok aksam 1 pors nohut yemegi ara meyve.hasretim ve anna tesekkurler.hayırlısı olsun ıns.hypatiam canım sana uzuluyorum.allah sabir versin.umarım cabuk atlatirsin..bugun defne joy olmus,cok uzuldum ya..aglayasım var cok seviyordum.

canım çok üzüldüm sana ben ya

umarım zamanla atlatırsın canım ya üzme kendini...

selam canım nasılsın

afiyet olsun canım menün güzelmiş

evet ben ağladım bile bende çok seviyordum ya hala inanamıyorum kemal sunal öldüğündede böyle olmuştum

kızlar bir şey soracağım...

anneme geçen yeşil elma alırmısın dedim ekşi olsun filan kırmızı almış ama ekşi bir şey olurmu acaba ya tadı bildiğin yeşil elma gibi mayhoş ama bir sakıncası olurmu ki diyet açısından :44:

olmamıss.. o ay çöreği neyin nesi bide sabahla öğle arasında cokmu acıktın greyfurt zaten büyük oluyor 2 de hurma yemişsin.. nys aksam hafif olmus en azından günü kurtarıyor..

yeşil elma yerine gecmez canım ama ekşi olduğundan iştahını keser ara olarak yee hurma yemenden iidir..

olmamıss.. o ay çöreği neyin nesi bide sabahla öğle arasında cokmu acıktın greyfurt zaten büyük oluyor 2 de hurma yemişsin.. nys aksam hafif olmus en azından günü kurtarıyor..

canım greyfurt büyük değildi portakal kadardı..

ama dışarıdaydım zevcancım arkadaşlar yemeyince dalga geçiyor ya diğer şeyleri görseydin börek kek pasta filan neyse bugünlük böyle oldu artık napiyim

yeşil elma yerine gecmez canım ama ekşi olduğundan iştahını keser ara olarak yee hurma yemenden iidir..

tamam canım teşekkürler

hurma karşıtı seni

Son düzenleme:
meyvenulll...............tatlım ben bu takım konusunu hiç anlamadım sen alınma eminim yanlış anlaşılma olmuştur......

prensesim hoşgeldin canım..
menünde güzel afiyet olsun..
yeni işin nasıl gidiyor memnunmusum sekercim..

tesekkurler canım menu ıçın.ıyiyım sen nasılsın? Allah rahmet eylesin defneye

bugükü menüm:

sabah: pastırmalı 1 adet yumurta( yagsız) 1dilim ekmek , şekersiz yeşil çay

ara: 1elma

öğlen 1tabak sebze yemeği 1dilim ekmek ayran

ara: beyaz leblebi

akşam: 150-200 kcal arasında herhangi birşey

ara: elma

bu arada geçmişi okuyup geliyorum kızlar

afiyet olsun tatlım...

kızlar ben spora kacıyorum sülümanda baslıcak birazdan
onu izlerken sporumu yapayımm uykum gelio sonra yapamıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…