Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltına bence ceviz, fındık ya da zeytin ekleyebilirsin. Daha uzun süre tok tutar. Bir de bana sanki biraz sebze eksik gibi geldi bana
Çok iyi dedin aslında ama kahvaltım genelde saat 7de oluyor iştahsızlıktan ara öğünlerde aksamda olur cevis v.s birde akşam şakta vardı unutmuşum

Cevız fındık yazmqyı unutmusum kahvaltoda

Hahaha inşallah ya büyüsünler.
Anlayış hep karşılıklı ya. Herşey karşılıklı.
:)

Hemen menümü yazayım.
Sabah,
1 havuç limonlu
Tavada 1 yumurta
1 dilim ekmek
3 yeşil zeytin
2 kaşık yoğurt

Öğlen,
2 tavuk but 3 yemek kaşığı yoğurt
1 litre su (2 gündür su az içiyorum yarın düzenleyeceğim)
1 adet muz 2 kuru kayısı
Akşam,
1 bardak nescafe

Çok yorucu birgündü. Adımsayar kol saatimi bulamadım ama sabah biraz egzersiz gündüz 2 saat yürüdüm.
Evde koşturmaca.
Az önce 10 dakika yine egzersiz yaptım.
40 dk yapacaktım ama yatağı zor attım kendimi.
Bugünde bitti..

Gayet başarılı

Aaa çocuk mocuk diyosun ama performansına hayran kaldım. Dediğin gibi su az sadece bi de meyvelerde de şeker var ya; o yüzden genelde 1 porsiyon öneriliyor. Belki muz ya da kayısıdan birini seçersen senin için daha iyi olur. Ama bu koşturmacanın içinde tıkır tıkır kilolarını vereceğinden eminim...

Meslek:öğretmen
Medeni durum: evli
Çocuk sayısı ve yaşı: 1 tane 7 aylık
Yaşadığı şehir: Erzurum
Boy: 1,68
Kilo:78,5
Hedef kilo : 65
Kilo alma hikayesi: doğum sonrası malum kilolar
Kilo vermeyi kendim ve 38 - 40 bedenlik kıyafetlerimi tekrar giyebilmek için istiyorum
Daha önce Cuma zayıflama yarışmasına katılmadım

Çok teşekkür ederim.
Beraber çok güzel veririz inşallah.

Canim o kurabiyenin icinde findik , kakao, yulaf, yogurt ve hindistan cevizi yagi var sadece. Beni cok tok tutuyor. Ondan 2 tane yedim. Icerigine ragmen yine de kotu mu olmus sence? Ben saglikli diye yaptirdim esime ama bilemedim simdi
O kurabiyeleri biliyorum canım aslında yemende bi sorun yok ama hem sabah öğlen aynısı olunca besleyici bi menü olmadığını düşündüm hani öğle sebze yoğurt gibi olsaydı sanki veya sabah kahvaltı öğle kurabiye olsun gibi... yani demek istediğimi anlatabildim mi canım

Anladim canim, bugun sabah yedim o kurabiyeden ama oglen normal yemek yiyecegim haklisin. Cok besleyici olmadi tek duze sadece yulafli oldu dun gunumun yarisi.

Menüm gayet güzel biracılar spor sonrası olur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…