3 çocuk demişleeerrSagol canım ınsAllah
Yüklerı yok artık bana buyuduler cok şükür3 çocuk demişleeerr
Kız istedikleri kadar büyüsünler, onları yapmak da meseleYüklerı yok artık bana buyuduler cok şükür
Çok iyi dedin aslında ama kahvaltım genelde saat 7de oluyor iştahsızlıktan ara öğünlerde aksamda olur cevis v.s birde akşam şakta vardı unutmuşumKahvaltına bence ceviz, fındık ya da zeytin ekleyebilirsin. Daha uzun süre tok tutar. Bir de bana sanki biraz sebze eksik gibi geldi bana
He onu dıon sennnKız istedikleri kadar büyüsünler, onları yapmak da meselemaşallah vallahi
Cevız fındık yazmqyı unutmusum kahvaltodaIyı akşamlar kızlar
Saat 9 da
Sabah kahvaltıda
2 kayısı yumurta
1 kasık tulum peynırı
1 adet Kırmızı bıber
9 adet zeytın
Bır dılım kaşar peynırı
Meyve olarak yesıl elma
Yarım saat sonra form çayı
Gün içersinde iki fıncan kahve
Ve 2lt su
Akşam 18.30 da
Haslanmış balık
Zeytınyaglı 6 kucuk adet bezelye havuc doldurulmus
Engınar
Yarım saat sonra form cayı
Ve bol su yatana kadar
Hahaha inşallah ya büyüsünler.Ay masallah esine en azindan halden anliyor adam baxisi hic anlamiyor hem yardim etmez hem uzerine tuz biber olur kimisi esinin kiymetini bil canim valla
Benim de 2.5 yasinda bir kizim var huysuzzzzz mizmizzzzz aman yarabbi baxen yangin var diye kacasim geliyor ama napicaksin evlat bir o kadar da cok seviliyor allah eksikliklerini gostermesin hepsine saglik versin insallah bize de sabir versin akil sagligimizi yitirmeden buyutelim hayirlisiyla
Aminnn canim iki haftaya listedeyim insallah tam gaz geliyoruuummm
Ne güz az yiyip çok hareketSabah 13.00
1 bardak süt
8 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
Akşam 22.00
3 çiğköfte
3 midye
Yarım avuç tuzlu fıstık
Su 2 litre
18.270 adım
Gayet başarılıIyı akşamlar arkadaşlar
Sabah 8:00 3 zeytin 1/4 simit 2-3 dilim domates salatalık+ 1 kibrit kutusu kadar peynir
Ara naneli yeşil çay
Öğle 12:00 1 kepçe tarhana çorbası+ 4 kaşık ıspanak +2 kaşık mantı 1 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 18:30 4 kaşık etli yeşil fasulye ( porsiyon küçülünce kurtulamadık bi türlü) +2 kaşık mantı +1 kase cacık
Şimdi : 1 mandalina
Su 2200 cc
3600 adım
25 dk Leslie
Aa kayıpların için üzüldümHe onu dıon sennn
Sıkı dur 5 de kaybım var 3.den sonra olsaydı daha yaprdım
Ama çok az oldu :) dün hiç tok hissetme fırsatım olmadıNe güz az yiyip çok hareket
Aaa çocuk mocuk diyosun ama performansına hayran kaldım. Dediğin gibi su az sadece bi de meyvelerde de şeker var ya; o yüzden genelde 1 porsiyon öneriliyor. Belki muz ya da kayısıdan birini seçersen senin için daha iyi olur. Ama bu koşturmacanın içinde tıkır tıkır kilolarını vereceğinden eminim...Hemen menümü yazayım.
Sabah,
1 havuç limonlu
Tavada 1 yumurta
1 dilim ekmek
3 yeşil zeytin
2 kaşık yoğurt
Öğlen,
2 tavuk but 3 yemek kaşığı yoğurt
1 litre su (2 gündür su az içiyorum yarın düzenleyeceğim)
1 adet muz 2 kuru kayısı
Akşam,
1 bardak nescafe
Çok yorucu birgündü. Adımsayar kol saatimi bulamadım ama sabah biraz egzersiz gündüz 2 saat yürüdüm.
Evde koşturmaca.
Az önce 10 dakika yine egzersiz yaptım.
40 dk yapacaktım ama yatağı zor attım kendimi.
Bugünde bitti..
Evet cokkkAa kayıpların için üzüldümama sen baya çocuk seviyosun galiba, baksana hala olsa yapardım diyosun :)
Çok teşekkür ederim.Aaa çocuk mocuk diyosun ama performansına hayran kaldım. Dediğin gibi su az sadece bi de meyvelerde de şeker var ya; o yüzden genelde 1 porsiyon öneriliyor. Belki muz ya da kayısıdan birini seçersen senin için daha iyi olur. Ama bu koşturmacanın içinde tıkır tıkır kilolarını vereceğinden eminim...
Olur tabi canımTamam canim. Leslie olur mu yürüyüş icin
O kurabiyeleri biliyorum canım aslında yemende bi sorun yok ama hem sabah öğlen aynısı olunca besleyici bi menü olmadığını düşündüm hani öğle sebze yoğurt gibi olsaydı sanki veya sabah kahvaltı öğle kurabiye olsun gibi... yani demek istediğimi anlatabildim mi canımCanim o kurabiyenin icinde findik , kakao, yulaf, yogurt ve hindistan cevizi yagi var sadece. Beni cok tok tutuyor. Ondan 2 tane yedim. Icerigine ragmen yine de kotu mu olmus sence? Ben saglikli diye yaptirdim esime ama bilemedim simdi
Anladim canim, bugun sabah yedim o kurabiyeden ama oglen normal yemek yiyecegim haklisin. Cok besleyici olmadi tek duze sadece yulafli oldu dun gunumun yarisi.O kurabiyeleri biliyorum canım aslında yemende bi sorun yok ama hem sabah öğlen aynısı olunca besleyici bi menü olmadığını düşündüm hani öğle sebze yoğurt gibi olsaydı sanki veya sabah kahvaltı öğle kurabiye olsun gibi... yani demek istediğimi anlatabildim mi canım
Menüm gayet güzel biracılar spor sonrası olur giderIyı akşamlar kızlar
Saat 9 da
Sabah kahvaltıda
2 kayısı yumurta
1 kasık tulum peynırı
1 adet Kırmızı bıber
9 adet zeytın
Bır dılım kaşar peynırı
Meyve olarak yesıl elma
Yarım saat sonra form çayı
Gün içersinde iki fıncan kahve
Ve 2lt su
Akşam 18.30 da
Haslanmış balık
Zeytınyaglı 6 kucuk adet bezelye havuc doldurulmus
Engınar
Yarım saat sonra form cayı
Ve bol su yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?